Valla canım eş yönünden şanslısın bizimki yarım saat bakıyo hadi sen al ben bi oyun oynayım diyo
Eskiden süpürge vileda fln yapardı şimdi robot süpürge aldı hiçççç ellemiyor
mutfak dolabı hayattaaaa boşaltayım da sileyim demez he ben desemde yapmaz o ayrı
ama kendini öyle güzel anlatır pazarlarki ben bişey derken mahçup olurum sanki ekstra bişey istiyomuşum gibi
allahtan bizim ilk yıllar çocuğumuz olmamış yoksa yapamazdık ikimizde
Canım ben veterinerim az biraz bu işin içindeyim gerçekten güvendiğin bir yer yoksa çok tehlikeli açık süt almak hastalık kapma riski ayrı birde antibiyotikli olma riski var çünkü tüm firmalar antibiyotik testi yaparak alıyorlar sütü eğer en ufak bir kalıntı olursa almıyorlar üretici de tonlarca sütünü dökmek yerine mandıralara daha ucuza satıyor. Tabi birde biz aldığımız sütü uzun uzun kaynatırken içindeki proteinlere yararlı vitamin ve minerallere zarar veriyoruz. Ben günlük şişe süt alma taraftarıyım maya olarakta kefirdanem diye bi site var ig de de sayfaları var ordan alabilirsin kefir mayası fln almıştım ben gayet iyiler
Hazır yoğurtta “kitabi” olarak sağlıksız değil ama gıda sektöründe çok fazla hile yapıldığı için de garantisi yok maalesef
Canım senin oğlan da komşu çocukları gibi olcak sanki