- Emoji Skoru
- 12.141
- Puanlar
- 733
Dr umda aynisini dedi.Benim ilk hamileliğim yurtdışında geçmişti. Sadece eşim ve ben vardık. Başlarda her kontrole elimde test isimleri ile gidiyordum ama baktım ki orada herkes sadece bebeğine odaklı... cinsiyet bile merak etmiyorlar cinsiyet ne gelse, bebek nasıl gelse kabul... sonra hiçbir test yaptırmadım( zaten 2li 3 lü testi yıllar önce yaptırıyorduk, artık yaptırmıyoruz, geçerlilikleri düşük yaptırmana gerek yok gibi bir şeyler demişlerdi) sadece bebeğime odaklandım, her şey kabulümdü. Aldırmak aklımın ucundan bile geçmedi. Hayatımın en güzel dönemiydi...
Yazdıklarını okuyunca benzer şeyler hissettim madem aldırmayı düşünmüyorsun, bence hiç test yaptırma. Zaten dediğin gibi 35 yaş üstü 2li test güvenilir sonuç vermiyor yani risk düşük de çıksa aslında öyle olmayabilir, yüksek çıksa tersi olabilir, aklını karıştırabilir.
Bana gelince artık Türkiye’de yaşıyorum ve ailemdeki herkes (özellikle kayınvalidem) kesinlikle nifty yaptır diyor (yaşım ileri diye), etkilerinde kalıyorum ve yaptıracağımama eşim destek verse yaptırmazdım.
Son olarak aslında anne olan sensin ve içinden geleni yapmalısın. Detaylı ultrason en önemli olanı, onda görünüyor zaten sanırım.
Benim icin onemli olan sadece detayli ultrason dedi.
Hakkımızda hayırlısı artik.