- Emoji Skoru
- 454
- Puanlar
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla özel bişey yemedim de ben de 5buçuk kilo doğmuşum ailece iri yapılıyız sanırım ondanNe yedin ne içtin de o kadar kilo aldı![]()
bilimsel bir açıklaması yok tabi ama genellikle tuttu benim kızım zamanında girdiğim 2016 ocak anneleri grubundazaten orda söylemişlerdi aklımda kalmış , dedıgın gibi yakında ögrenıcez zaten
Benim de 64 ve kız dedi tuttu yaniBenim 32 ve erkek sanıyorum kesin doğru![]()
Bunda tutmamış meselaSelam kızlar, teoriniz bende tutmuyor 100küsurlardaydı gecen hafta %51 erkek demisti doktorum bugün %500 dedi :) görüntüyü de ekliyorumm
Herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin rabbim..![]()
İnşallah öğrenirsin ama kuvvetli olasılıkları söylüyorlar artık bu haftalardaHadi gözün aydin.
Bayram boyunca kafan rahat olacak oh miss.
Allah im ben de yarin %500 öğreneyim.
Bu arada ilk kez net gördüm usg resminden erkek oldugunun kanıtını
![]()
Benim kızNeden herkese erkek deniyor acaba? Bu topikte kız olmayacak sanırım![]()
Aynen t3 t4 e de bakarak yorum yapıyor doktor benim onlar da değer aralığı dışındaydı ve çok tedirgin olmuştum. Ama sende öyle bi durum olmamasına çok sevindim. Bir de düşünülecek şeyler arasına bu eklenmesinevet şimdi hatırladım canım.
gittim doktora diğer serbet t4 değeri var, o normal sınırda, o yüzden bunun bi anlamı yok dedi. yani olabilir dedi sıkıntı yokmuş. bir dahaki gidişimde tekrar bakar sanırım.
evet önemli bir durum hamilelikte, bende o yüzden endişe edip hemen gittim.
Merhaba ben fazla katilamiyorum arada firsat bulup yaziyorum listeye eklerseniz sevinirim
05 .06 2019
Subat 09 dogum yapacagim tarih
Eksik varsa tamalarim
3 . Dogumum olacaknasip olursa
İkili testte ölçülen bhcg 50 den küçükse erkek yüksekse kız olurmuş yazdılar ama bilginin kaynağı ben değilimKizlar uyguladiginiz teroi ne cinsiyetmi belirliyor anlamadım
Teşekkürler bana ikili test yapilmadi bugün zeka testi icin kan verdimİkili testte ölçülen bhcg 50 den küçükse erkek yüksekse kız olurmuş yazdılar ama bilginin kaynağı ben değilim
Zeka testi dediğiniz nedirTeşekkürler bana ikili test yapilmadi bugün zeka testi icin kan verdim
Bugun konturole gittim dr zeka testi icin kan ver dedi bilmiyorum erken gibi geldi bana daZeka testi dediğiniz nedir
sağol canım umarım bu sorunu yaşayan herkesin normal değerlere döner de endişelenmek zorunda kalmayızAynen t3 t4 e de bakarak yorum yapıyor doktor benim onlar da değer aralığı dışındaydı ve çok tedirgin olmuştum. Ama sende öyle bi durum olmamasına çok sevindim. Bir de düşünülecek şeyler arasına bu eklenmesin
Bir dahakine kontrol eder zaten muhtemelen tsh da değer aralığına girer tamamen rahatlarsın![]()
Yok ilki erkek benim o yüzden bir kızım olsun istiyorumöyle ki kız ismi düşündüm şimdiye kadar hiç erkek ismi düşünmedim bile..kız olsaydı da erkek istedim işte insan olmayanı istiyor..önce sağlıklı olsun sonra da kız olursa çok mutlu olurum
![]()
Günaydın kızlar ikinci hamileliğini yaşayan anneler varsa birşey sorcam iki gebelik arasında farklılık yaşadınız mi mesela benim ilk hamileliğin o kadar iyidi ki hiç hamile gibi hissetmiyordum habire yerdim enerjim yüksekti ama bunda aksam yemekleri hic yiyemiyorum bulantı cok fazla ve halsizlik var. Cinsiyet ilki erkek ikincide benziyor gibi dediBöyle farkli olunca belki kızdır diye düşünmüştüm,
![]()