• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Günaydın herkese
Doktora gidenlerden iyi haberler bekliyoruz
Büyük kızımın adı Elvin (Anlamı gökkuşağının herbir rengine verilen isim rengarenk demek , kızım da karakter olarak öyle bir çocuk)
Bu minnak da sürprizli olmazsa kız dedi doktor Rengin istedi büyük kızım minnaka da Rengin koyacağız Elvin& Rengin

İlk hamileliğim 29 yaşında idi
Şu an 38 yaşındayım hemen hemen aynı gibi
Sonlara doğru zorlanır mıyım bilmiyorum ama ,öğretmenim ben ,şu an tatilde daha mayışık oluyo insan
Kışın çalışınca daha aktif daha enerjik oluyorum normaldede , inşallah yine öyle olur

Cnm senin oglun kac yasinda?
Evde neler yapiyor koca gün?
Yemek yemesiyle de ilgilenemiyorsun sonucta.
Kimse de yok yardim edecek ev işlerine yemege vs. Rabbim seni tez zamanda kurtarsin şu bulantilardan.
3 yasinda canim napsin bazen benimle oynuyor tabi ben ne kadar direnebilirsem bazen oyuncaklari arada da arkadasim parka goturuyo babasi aksamlari parka goturuyor yemek yeme aliskanligimiz malesef yok bebekliginde her yemegi cok severdi benim oglumun gelisimi cok guzeldi anne sutu alirknde ama malesef komsularimla ayni zamanlarda dogum yapdik ve oglum hic birsey yemez icmez oldu sadece sut icio yerse mercimek corbasi patates bunlari seviyor gorseniz abur cubur dan mi aldi dersiniz ama onlarida yemio cok secici 😐 sut ictigi icinde 2 aydir disariya götürüyorum yemek yesin diye arada 2 haftadr ben de disari cikiyorum ufak ufak

Bizim kizin ismi son aylarda belli oldu.
Cok isimler geldi gecti.
Hikayesi de;
Ben yaz mevsiminden nefret ediyorum.
Bahara aşık biriyim diyebilirim.
Ilkbahari da sonbahari da cok cok severim.
Esimin teyzesine kurstaki arkadaslari yegenin ismi belli oldu mu,hediyelik adini yazacagiz demisler. 7 aylik felanim sanirim o zamanlar. Derken esimin teyzesi de belli değil daha bahar bebegin adi demis. Bana bunu anlatınca hem sasirdim hem de tamam bence bahar olmali dedim. Oyle de oldu iyki oldu Bahar sekerim o benim.
Ufaktan ev islerine de yardim ediyor annesine ;)

Çok güzelmiş ya birden içine siniyor o isim , söylerken içi açılıyor insanın bahar dıyınce cok güzel. Ne güzel aferim bahara benımkı suyunu bile ayagına istıyor çok sımarttım cok 😂

Kızlar bir süredir kulaklarım çok tıkanıyor size de oluyor mu? yani hamilelikle alakalı mıdır bilmiyorum. bu sabah da burnum kanadı. burun kanaması oluyor hamilelikte onu biliyorum da. ay kulaklarımdan konuşuyorum sanki çok gıcık bir durum 🤦‍♀️

Kızlar bir süredir kulaklarım çok tıkanıyor size de oluyor mu? yani hamilelikle alakalı mıdır bilmiyorum. bu sabah da burnum kanadı. burun kanaması oluyor hamilelikte onu biliyorum da. ay kulaklarımdan konuşuyorum sanki çok gıcık bir durum 🤦‍♀️
Tansiyon sorunu var mı bi düzenli ölçüm yapsan

3 yasinda canim napsin bazen benimle oynuyor tabi ben ne kadar direnebilirsem bazen oyuncaklari arada da arkadasim parka goturuyo babasi aksamlari parka goturuyor yemek yeme aliskanligimiz malesef yok bebekliginde her yemegi cok severdi benim oglumun gelisimi cok guzeldi anne sutu alirknde ama malesef komsularimla ayni zamanlarda dogum yapdik ve oglum hic birsey yemez icmez oldu sadece sut icio yerse mercimek corbasi patates bunlari seviyor gorseniz abur cubur dan mi aldi dersiniz ama onlarida yemio cok secici 😐 sut ictigi icinde 2 aydir disariya götürüyorum yemek yesin diye arada 2 haftadr ben de disari cikiyorum ufak ufak
Anladim cnm.
Bazi donemler cocuklarda bu sikinti oluyor.
Illaki yiyecekler, anneler olarak üzülüyoruz ama sagliklari yerinde olsun tek.

Hic yasamadim, dedigin gibi ben de burun kanamasini biiliyorum hamilelikte olabilir diye.
Cok rahatsiz edecek kadar mi tıkanıyor peki?

Çok güzelmiş ya birden içine siniyor o isim , söylerken içi açılıyor insanın bahar dıyınce cok güzel. Ne güzel aferim bahara benımkı suyunu bile ayagına istıyor çok sımarttım cok 😂
Maakesef suyunu ben iciriyorum kizimin.
Cunku her seferinde bile bile ictikten sonra kalanini dokuyor ustune ya da yere.
Pet siseden verirsem disarda mesela,ortadan siktiriyor su fiskirsin diye. Acaip seviyor suyla oynamayi. Iyce durulana kadar ben icircem yoksa habire ust bas degistirmekten helak olucam.

Günaydınlaarr... Doktor yüzde 60 erkek dedi bize de. Kızlar ben birşey sormak istiyorum 12+1de kontrole gittim yanlış anlamadıysam doktor boyu için 12 cm dedi. İnternette gördüğüm kadarıyla 5-9 cm ortalama boy uzunluğu erken gelişirse erken doğum riski varmış. Doktora da danışıcam ikili test sonucu çıktıktan sonra ama size sormak istedim önce,Sizce boyu normal mi?
Bana biraz fazla uzun gibi geldi 🤔

Ben koyamam malum kendisi yakıcı bir bitki. Doktora soracam bakalım bişey önerecek mi. Oğlumda ilk 3 ay olmuştu. Bunda yeni başladı. Gerçekten hayatımı kabusa çeviriyor.
Yok yakmıyor kurusu kaynatıp püre yapılıp ılık koyuluyor 😀

Maakesef suyunu ben iciriyorum kizimin.
Cunku her seferinde bile bile ictikten sonra kalanini dokuyor ustune ya da yere.
Pet siseden verirsem disarda mesela,ortadan siktiriyor su fiskirsin diye. Acaip seviyor suyla oynamayi. Iyce durulana kadar ben icircem yoksa habire ust bas degistirmekten helak olucam.
pipetli suluk alsana 🤔

Hic yasamadim, dedigin gibi ben de burun kanamasini biiliyorum hamilelikte olabilir diye.
Cok rahatsiz edecek kadar mi tıkanıyor peki?
hep olmuyor ama olunca çok rahatsız edici. geçmezse bi kbb uzmanına giderim artık.

Kızlar çıktım şimdi doktorum herşey yolunda dedi. Haftasıyla uyumluymuş. Hemoroid için ilaç yazdı. Omegalı takviye istedim yazdı. Ama nasıl heyecanlıydım. Ve cinsiyet konusunda kızzzzz dedi. Bana da gösterdi pipi filan yoktu. Nasıl sevindim ya.

Kızlar çıktım şimdi doktorum herşey yolunda dedi. Haftasıyla uyumluymuş. Hemoroid için ilaç yazdı. Omegalı takviye istedim yazdı. Ama nasıl heyecanlıydım. Ve cinsiyet konusunda kızzzzz dedi. Bana da gösterdi pipi filan yoktu. Nasıl sevindim ya.
aaa harikaaa 😍😍😍
gerçekten çok sevindim ya, kız isteyenlere allah nasip etsin diyorum hep çok başka bişey 😊
peki kesin mi cinsiyet yani emin konuştu di mi?
hemoroid için ne yazdığını öğrenebilir miyim gidince bende sorayım ya belki bana da yazar.

evet topiğin ilk kızçesi galiba :D
gözün aydın çok sevindimmmmmmm :KK200:

pipetli suluk alsana 🤔
😊
Aslinda bi o kaldi almadigim, alayim deneyim bugun onu da ;) saol cnm.
hep olmuyor ama olunca çok rahatsız edici. geçmezse bi kbb uzmanına giderim artık.
Git bence de. Goz ardi etmemeliyiz hic birseyi.♥️
Ayyyy nasil mutlu oldum mesajinla bilemessin.
Cidden adina cok sevindim canim.
Senin ikili testte hcg kac cikmisti,tuttu mu diye merak ettim.
Hadi gozun aydin 😘🐣

Back
X