Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi oldu
gender cinsiyet demek bencede o bölüm cinsiyetle ilgili bişi ama bizde anlamıyoz işte
Canim xy 100 cikmis xy erkek xx kiz genlerini ifade ederYukarıdaki resim cinsiyet için fikir verir mi
Yani erkek mi anlamadımCanim xy 100 cikmis xy erkek xx kiz genlerini ifade eder
Tablo yorumlanırsa erkek demek gerekir ama bişey diyemeyiz. Türkiyede yasal olmadığı için cinsiyet sonucu raporlarda yazmıyor ama telefonda söylüyolar diye duymuştum, testi gönderen merkez sizi aradı mı?Yani erkek mi anlamadım
Doktorum beni aradı o da söylemediTablo yorumlanırsa erkek demek gerekir ama bişey diyemeyiz. Türkiyede yasal olmadığı için cinsiyet sonucu raporlarda yazmıyor ama telefonda söylüyolar diye duymuştum, testi gönderen merkez sizi aradı mı?
Canım hadi girmedin mi bende çatladım burda meraktan :)15.30 ama halen bekliyorum hep yoğun oluyor dr um da . Kalbim küt küt.![]()
YEKTA61 merhaba canım ya sen bana medical park karadeniz hastanesinde neyin fiyatını sormuştun ben biraz unutkanım ya şimdi aklıma geldi ama hatırlayamıyorum bi türlü ne sorduğunu
![]()
kusurabakma canım bir hafta oldu yaptıralı ama unutmuşum. yine de söyliyim belki başkasına lazım olur 107 lira ücreti :))2li testin fiyatını sormuştum cnm belki gelince orda yaptırırım diye ama gerek kalmadı burda yaptırdığım için :)
cevabı burdaymış bak.Hakikaten bu kulak tıkanıklığının nedenini bende merak ediyorum. Tansiyonum yüksek değil aksine düşer ama bilemiyorum düşük tansiyondan mı? doktora gidip soran var mı acaba
oy maşallah kuzuya Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımEkleyemedim galiba tekrar yükledim Kızlar...
Teşekkür ederiz . Amin hepimiz inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza.oy maşallah kuzuya Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımbende söylicem ilacı bakalım