Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Çağrı Bey Yüzde doksan kız demiştiÇağrı bey demi kız demişti bu farklı doktormu her diyen çok iyi bir doktor diyordu
Ben zorlanmıyorumKizlar decaviti yutmakta zorlanan var mi benim gibi?
Bakalım şu an erkek olarak düşünmeye çalışıyoruz tekrardan kız denmesi büyük sürpriz olur ama o olasılığı düşünmemeye çalışıyorumbelki ordaki doktor yanılmıştır.
burdan bi arkadasımda kızı olcak.
kendi doktoru dışında bi doktora gitmişti ağrısı var diye.
doktor oğulunuz gayet iyi demişti
ama kızı olcak detaylı ultrasonu falan yapıldı kızı olcak kesin yani.morkoltuk
Sanırım o yüzden nifty test sonucunda gelen cinsiyeti de paylaşmadı benimleÇağrı bey demi kız demişti bu farklı doktormu her diyen çok iyi bir doktor diyordu
BenKizlar decaviti yutmakta zorlanan var mi benim gibi?
Ben ciddi zorlaniyorum yutarken cebellesiyorum.
Aaa çok şaşırdım gerçekten nifty sonucu elinizde onu paylaştınız ordada erkek görünüyordu sanirim yukarda sizin sonuctu gördüğüm .Ama bizim hala zaten dış genital organlar oluşmadı hatta bizimkinde çok bariz çıkıntı var o bile degilmisSanırım o yüzden nifty test sonucunda gelen cinsiyeti de paylaşmadı benimle
Söylemiyorlar deyip geçti
Evet güvenim sarsıldı o yüzden maalesefAaa çok şaşırdım gerçekten nifty sonucu elinizde onu paylaştınız ordada erkek görünüyordu sanirim yukarda sizin sonuctu gördüğüm .Ama bizim hala zaten dış genital organlar oluşmadı hatta bizimkinde çok bariz çıkıntı var o bile degilmis
Yutuyorum ağzıma geri geliyor zorla artık mecburen üstelik de midem bulandigi icin su içmek bile çok zor gelirkenBen ciddi zorlaniyorum yutarken cebellesiyorum.
Neden bu kadar iri yapmislar bunu ki.
tabi size göre geriyim sat 20 mayıs randevum bayramdan sonra
bu gebelikde de riskli cıkarsa şaşırmam yani hayırlısı bir an önce sağlıkla kucagıma alsam şu test mest işleri bitse artık insan geriliyor resmenInşallah sağlıklı bi gebeliğin vardır ve sağlıklı bi bebeğin olur canım ❤Tabi söylerim lütfen dua edin çok korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan yine
Insallah canım benim Allah hepimize gönlümüzden geceni nasip etsinYaa maşallah kuzuyabizlerde öğrenir rahatlarız inşallah
![]()
Bende aynı Parol içiyorum 2 gündür çok ağrıdı başımKizlar bas agrisindan ölüyorum iki gündür(
Ben. Ama bugün doktor içerisinde omega bulunan başka bi ilaç verdi devletin karşılamadığı. Decavit bugünden sonra hayatımda yok şükürler olsun.Kizlar decaviti yutmakta zorlanan var mi benim gibi?
Bende decaviti hayatımdan çıkardım. Omegalı bir takviye yazdırdım.Ben. Ama bugün doktor içerisinde omega bulunan başka bi ilaç verdi devletin karşılamadığı. Decavit bugünden sonra hayatımda yok şükürler olsun.
Neden çıkardınız kiii ? Bana herhangi bi yan etkisi yok şuan size yan etki falan mı yaptıBende decaviti hayatımdan çıkardım. Omegalı bir takviye yazdırdım.
Bende kullanıyorum bi sıkıntı yapmadı amaNeden çıkardınız kiii ? Bana herhangi bi yan etkisi yok şuan size yan etki falan mı yaptı