• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

ben ocean mummy multivitamine geçtim folik asiti bırakıp doktorumun tavsiyesiyle. bununla birlikte d vitamini vermedi, "bu yeterince yoğun içinde biraz dvit de var, yaz gebesisin güneşten al biraz da d vitaminini, ona daha sonra geçeriz şimdilik bu yeter ilaç ilaç ilaç yapmayalım" dedi. Fikir olsun..
Acaba kendim alıp kullansam olur mu

G gamzeli_bebis ben galiba balon dan vazgeçtim arkadaşlarım diyor ne alaka balon😂😂 ama cinsiyeti öğrenince her an herşey yapabilirim😁😁
bende dün vazgeçcektim beklememek için :D
görümcemler ve kızkardeşlerim falan bu kadar bekledik hepberaber parti yapıp öğrenelim dediler :D
iptal edemedik :D

Günaydın arkadaşlar,

Dün akşam yalnızca peynir ve kızarmış ekmek yedim,gece sıkıntı olmadan uyuyabildim,akşamları artık pek fazla birşey yememeye özen göstereceğim,geceleri aşırı rahatsız ediyor.

Annem ve benden pay biçiyorum gerçekten öyle bazen birbirimizi yesekte birbirimize sırdaşız canım annem benim bugün onu biraz daha anladım Allah anneme ve diğer annelere uzun ömürler versin ❤

Amin canım onların yeri başka . Evlenince daha cok anlaşılıyor kıymetleri hele bide anne olunca daha çok anlaşılıyor .

Günaydın arkadaşlar,

Dün akşam yalnızca peynir ve kızarmış ekmek yedim,gece sıkıntı olmadan uyuyabildim,akşamları artık pek fazla birşey yememeye özen göstereceğim,geceleri aşırı rahatsız ediyor.

Aksam yemegını hafıf geçirmek iyi oluyor gercekten , mide Çok asit üretmıyor buda bulantıyı yanmayı aZaltıyor tabi👍

Aksam yemegını hafıf geçirmek iyi oluyor gercekten , mide Çok asit üretmıyor buda bulantıyı yanmayı aZaltıyor tabi👍
Böyle olması gerektiğini net olarak 2 gün önce anladım,hazımsızlıktan çatlıyordum nerdeyse.
Ama çeşidim azaldı böylede :kk77:

Amin canım onların yeri başka . Evlenince daha cok anlaşılıyor kıymetleri hele bide anne olunca daha çok anlaşılıyor .
Gerçekten öyle. Annemle çok tartışırım ama hiçte kıyamam. Şimdi ona karşı daha da bağlı hissediyorum kendimi.

Kızlar göbüşleriniz ne alemde? Benimki tişört altından da hafif belli olmaya başladı. Mini bi tumsek oluşuyor tisortte 😂 Annem de geldiğinden beri biraz daha cıktı sanki bu kadar belli olmuyordu maşallah karnın baya çıkacak dedi 😅 Bilemiyorum çok mu acaba benimki 😒

Kızlar göbüşleriniz ne alemde? Benimki tişört altından da hafif belli olmaya başladı. Mini bi tumsek oluşuyor tisortte 😂 Annem de geldiğinden beri biraz daha cıktı sanki bu kadar belli olmuyordu maşallah karnın baya çıkacak dedi 😅 Bilemiyorum çok mu acaba benimki 😒
Benim de karnım çıktı,hatta bir tane pjama takımımı giyemiyorum şuan.
48 kg olduğum için sanmıştımki karnım da ufacık top gibi olacak ama şimdiden şişmesi korkuttu beni:eek:

Ben dört kilo verdim ama geçen taytım vardı giydim baktım zor giyiyorum bişey olmaz dedim bı oturdum nasıl acitti hemen çıkardım

Günaydın kızlar bizim de bugün doktor kontrolümüz var hayırlısı bakalım 11+6 olduk ikili test yapar galiba doktor bugün inşallah sağlıklıdır iki kızım var bu üçüncü hamileligim öncekilerde bu kadar endişeli değildim hiç bi sıkıntı yoktur insallah .Vitaminlerden bahsedilmiş doktorum bana da balik yagli innate verrmisti ozel hic bi bulanti falan yapmadi gerci genel olarak bende bulantı yok hamile değil gibiyim :halay:

sabahları düz akşamları 5 aylık gibi anlamsız bir şekilde
dün akşam göbeğime bakıp böyle kaldım :KK57:
kot pantolonlarımı kesinlikle giyemiyorum oluyo ama düğmesi fln karnımı rahatsız ediyor.

tayt elbise etek takılıyoruz şimdilik :KK70:

Akşamları önden gidiyor sabahları kayboluyor şükür 51 kilo oldum öncesinden zayıfım ama yinede kıyafetler sıkmaya başladı. Eşim göbekli diyor . Öncesinde yan gelip yatıyordum annem pişiriyor ben yiyordum. Şimdi çocuk var fazla kilo alacağımı sanmıyorum.

Kızlar testime bakarmısınız adetime 3 gün kala yaptım dün akşam yaptım bir iki saat içinde böyle oldu testim çift çizgi gebelik varmı yokmu
Cnm allah'ın ıznıyle hamilesin tebrık ederım benım adetım de 4 gun gectıgınde yapmıstım ıkı cızgı çıktı hatta senınkınden de sılıktı ama sonra test senın fotodakı gıbı dagıldı hemen kan tahlılı verdım onda da cıkmıstı🤗

bi var bi yok benim göbek anlamadım gitti 🤷‍♀️
az da yesem yemekten sonra çok şişiyor, patlayacak gibi oluyorum.
sabah kalkınca da hafif bi göbek var.

daha hiç kilo almadım ama asla kot pantolonlarımı giyemiyorum çok rahatsız ediyor. kilo almasak da vücudumuz şişiyor bi genişliyor böyle 🙄

Back
X