2020 Şubat Anneleri

Limonlu suyu ben de yapayım en iyisi. 4 aylık gibi geziyorum. Progestan gaz yapıyor bir de kabızlık eklenince. Bugün teyzem senin göbeğin çıkmış şimdiden dedi. 🙄Evet dedim artık. Acıklamadım kadına yok gaz yok hap diye😁

Limonlu suyu ben de yapayım en iyisi. 4 aylık gibi geziyorum. Progestan gaz yapıyor bir de kabızlık eklenince. Bugün teyzem senin göbeğin çıkmış şimdiden dedi. 🙄Evet dedim artık. Acıklamadım kadına yok gaz yok hap diye😁
kayısıyı unutma ama o çok işe yarıyor. limonu fazla kaçırma tansiyon düşmesin.
ay napalım gaz maz artık hamileyiz ne de olsa kilo aldın diye kimse moralimizi bozamaz 😂 ama cidden şişkinlik göbeği bu, aynısını bende yaşıyorum. patlıcam resmen 😯

ilkinde çok tiksindim bulantım oldu ama hiç kusmadım.
bu sefer 5-6-7 haftalarda tiksinme ve bulantı oldu ama geçti şimdi. daha çok yanma var bu sefer. yemeği azıcık fazla kaçırınca çok rahatsız oluyorum.

vay arkadaş neler neler oluyormuş haberimiz yok 🙈
o açıları hesaplayabiliyorlar bi de he. ben bakınca elini ayağını anca buluyorum :KK70:

hahahha çok güldüm ya 😍😍
ilk çocuğun mu olacak?
ilkinde bende o kadar dua ettim ki kız olsun diye, allah kabul etti. inşallah sağlıklı bir kızdır canım ☺
Ay bazılarında çok net, bak o sayfayı bulursan ilk etryde açıklamışlar uzun uzun, ordaki görüntülerde baya baya görünüyo 😂

Ben de geçen hafta aldım hem de 3 tane 😂 h&m'de indirim vardı 😬 ben normalde de giyerim onları çok rahatmış 🤣
H&m tek geçerim hamile koleksiyonunda favorimdi
Los banditos da iyidir kızlar etnik bohem giyinmeyi seviyorsanız tabi
Ben 8. Haftada bıraktım pantolon ve şortlarımı etek elbise takılıyorum

Günaydın kizlarrr erken uyanan var mı benim gibi 6 buçuktan beri dönüyorum yatakta
Ayaklarım çok yanıyor hem gece uyandırıyor hemde erkenden uyanıp sonra uyuyamiyorum yanmasından dolayı
Daha doğrusu gündüz üşüyo ayaklarım hatta bacaklarım da soğuk oluyo kalın giyinemiyorum yakıyo bu defada gece de yanmasından dolayı uyuyamiyorum
Var rmı böyle bi sıkıntısı olan

Günaydın kizlarrr erken uyanan var mı benim gibi 6 buçuktan beri dönüyorum yatakta
Ayaklarım çok yanıyor hem gece uyandırıyor hemde erkenden uyanıp sonra uyuyamiyorum yanmasından dolayı
Daha doğrusu gündüz üşüyo ayaklarım hatta bacaklarım da soğuk oluyo kalın giyinemiyorum yakıyo bu defada gece de yanmasından dolayı uyuyamiyorum
Bende erken uyananlardanim cnm birincisi bulanti 2.bende de ayak yanma sorunu var bunun icin doktora sormusdum ayak yanmasi bi hastalik deildir dedi gunduz usuyo aksam da yanio anlamiom

Kızlar dün akşam eşimle şakalaşırken ben ona küçük yastık attım , o da bana atacak gibi yaptı ben çok korktum bi an çığlık attım baya baya uzun atmaaa özüürrrr falan diye bas bas bağırdım tabi ani hareketler de yaptım kendimi koruma amaçlı ama çok pişmanım
Moralim çok bozuk
Bebeğime birşey olur mu böyle bir şeyde ? Daha Cuma günü gitmiştik Dr a
İyiydi
Geve boyu kabus gördüm bebeğim le ilgili

Kaçta yatıyorsun mesela
Ben de erken uyanıyorum ama ayak yanmam yok

Bende erken uyananlardanim cnm birincisi bulanti 2.bende de ayak yanma sorunu var bunun icin doktora sormusdum ayak yanmasi bi hastalik deildir dedi gunduz usuyo aksam da yanio anlamiom
Benimkisi de öyle gündüz üşüyo gece çok yanıyo uykumdan uyanıyorum inşallah tabi bi hastalık filan olmasın da

Kızlar dün akşam eşimle şakalaşırken ben ona küçük yastık attım , o da bana atacak gibi yaptı ben çok korktum bi an çığlık attım baya baya uzun atmaaa özüürrrr falan diye bas bas bağırdım tabi ani hareketler de yaptım kendimi koruma amaçlı ama çok pişmanım
Moralim çok bozuk
Bebeğime birşey olur mu böyle bir şeyde ? Daha Cuma günü gitmiştik Dr a
İyiydi
Geve boyu kabus gördüm bebeğim le ilgili
Canım bir arkadaşımın eşi de ev de saklanıp korkutmuştu o da çiğlikatmış aşırı korkmuş sonra bebeğe bişey oldu diye hemen doktora gitmişlerdi çok şükür bişey olmadı

Back
X