- Emoji Skoru
- 9.942
- Puanlar
- 398
kese etrafında demişti doktor, çok yakınında dememişti. evet başta bende korktum ama gittikçe azaldı. haftaya gittiğimde bakalım geçmiş olacak mı.inşallah canım ya doktor keseye göre çok küçük dedi ama insan korkuyor işte. sizin kanama alanı keseye yakın değildi sanırım
Ben kızımda çok bir şey almamıştım yıkanmaktan eskimişti zaten küçülüyor sürekli bir kaç tane ayırdıklarım var ona hatıra olsun diye kız da olsa erkek de olsa sil baştan hazırlık olacak ama yine cok fazla bir şey almayı düşünmüyorum küçüldükçe eskidikçe alırım yine ama yatak alacağım bebek arabası da kızımın var aslında ama chicconun bastonu travel alır mıyım bilmiyorum onu da hemen almayı düşünmüyorum bakalım ihtiyaç duydukça alacagım.... Ama mağazalara gittikçe hep o citcitlı badilere coraplara ayakkabılara aklım kayıyokızımı öğrenince ilk elbise almıştım sembolik bu bebekdçte de öğrenince ilk bir şey alırım sonra doğuma yakın alırım herşeyini diye düşüyorum tabi belli de olmaz tutamayabilirim cinsiyeti öğrenince
belki cinsiyeti öğrenince yavaştan başlarım
yedi sene oldu benim ilk bebek gibi olacak nerdeyse
heyecanım o yüzden sanırım
![]()
oo bayağı olmuş senin bence de sen zaten sıfırdan başla
ben çok eskiyenleri saklamadım ama çok güzel kıyafetleri vardı yeri geldi bir kere giydi, kıyamadım bir çocuğum daha olsun kız olursa ablasınınkileri giysin istedim. ama yine de tabii alışveriş yapıcam, çok da fazla bir şey yok. ay daha cinsyetler belli değil ama işte şimdiden bir heyecan oluyor