- Emoji Skoru
- 9.942
- Puanlar
- 398
haklısın hayatın gerçekleri bunlar da.. biraz daha küçük ya benim kızım, 4 buçuk bile olmadı tam. o yüzden endişelendim. olmadı önce duruma bakar her şey yolundaysa ona da gösteririm. gerçi küçük ama yeni nesil cidden çok çok bilmiş ya. öyle şeyler söylüyor ki direkt anlatsam da anlar bence kafası karışmaz yaniKardeşin olsun mu, sen istersen olacak gibi bir şeyler soruyordum arada. Sonrasında karnımda bebek var, kontrole gideceğiz sağlıklı mı göreceğiz demiştim. Randevu gününün gelmesini heyecanla beklemişti. Sadece ultrasonla bakılacağı zaman girdi içeriye, öncesinde biz biraz konuşacağız demiştim. Ekranda görmekten çok etkilendi. Bu süreci bizimle yaşarsa ve inşallah her şey yolunda giderse kardeşini kabullenmesi daha kolay olur diye düşündüğümden kardeşi olacağını onunka paylaşmıştım. Arkadaşıyla konuşurken duydum, ben çok istemiştim kardeşim olmasını, sen de çok istersen senin de olur dediğini duydum
Bu arada bir arkadaşım doktor kontrole götürmekle çok büyük hata yapmışsın, ben de götürmüştüm ve kalbinin durduğu gündü. Çocuklar etkisinden kurtulamadı sakın götürme demiş ve kendimi suçlu hissettirmişti. Ama sonradan düşündüm biz aileyiz, gün oluyor sevdiklerimizi kaybediyoruz beraber üzülüyoruz, gün oluyor çok sevindirici haberler alıyoruz beraber seviniyoruz. Hayat böyle ne yapalım acısıyla, tatlısıyla... İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap ☺
ailelere söylemedin mi bunca zaman, helal olsun ben dayanamazdımSanmiyorum.
Gosterenler vardir elbette lakin dedigim gibi ozeldekiyle daglar kadar fark oluyor. Ilk kizimdan dolayi tecrübeliyim.
Ayni seyi ben de dusunmustum.
Hatta esimle konustuk,imkani olmayan biri bu hastaneye geliyorsa sadece, kafadan 3 aydir gormemis olacak ve kalp sesini de duymamis olacakti, gerci atiyorsa duyulmasa sorun degil.
Neyse.
Kizini bence odaya al. Ekranda gorsun senle beraber. Cok heyecanlı olacak ne guzel :)
Artik soyle bence zamani gelmis.
Ben de bayramda soylerim artik hamile oldugumu ailelere.
evet canım söyleyeyim haklısın. zaten kaç aydır kardeşim olcak diye geziniyor. ne zaman olcak diye soruyor bende anlatıyorum. sürekli kardeşten konuşuyoruz yani, şok olmaz bu durum onun için
amin kimseye yaşatmasın allah. evet kızın büyük senin, bu tip olayları algılayabilir etkilense bile.Yeb arkadaşım benim de endişelerim vardı hatta ilk içeri almadık eşimle kızım kardeşimle dışarıda bekledi sonra doktora dedik aaa gelsin tabi neden dışarıda bekliyor dedi tabi yaşı daha büyük benim kızın artık ölüm,kayıp olaylarını algılayabiliyor çünkü yakınlarımız vefat ettiğinde de cenaze törenlerine katıldı algılıyor tabi... Allahım yaşatmasın yine de![]()
inşallah kötü bir durum olmaz, onun yanında özellikle yaşamak istemem. Allah tüm evlatlarımızı korusun..
yeb4 senin kızdan bende de var 1 yıldır o kadar çok kardeş hikayesi anlattı ve kardeşi olmuyor diy3 bizi başkalarına şikayet etti ki gerçekten hamile olduğumu söylediğinde kimse inanmadı
![]()
bacak kadar boylarıyla neler yapıyolar