• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar hepinizden güzel haberler geliyor ne güzel çok sevindim ❤️

bend bugün evime dönüyorum, aktarmalı uçuş hatta iki kere bincem. yorulcam biraz ama her türlü yorgunum zaten 😀

annemin yanında çok iyiydim iş yok güç yok yemek derdi yok, şimdi başlıyor tempo, bakalım hayırlısı 😳

Selâm kızlar
Ense kalınlığı 0.6 olan bir arkadaş vardı yalnız değilmişsin benim şebeğim de öyleymiş hiç bakmamıştım şimdi baktım da yazayım dedim

Kızlar hepinizden güzel haberler geliyor ne güzel çok sevindim ❤️

bend bugün evime dönüyorum, aktarmalı uçuş hatta iki kere bincem. yorulcam biraz ama her türlü yorgunum zaten 😀

annemin yanında çok iyiydim iş yok güç yok yemek derdi yok, şimdi başlıyor tempo, bakalım hayırlısı 😳
Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız ❤ asıl haberi 8 ağustosta alıcam ama o zamanda izmirde olucam ben bakalım nasıl olcak 🤦‍♀️ çok stresliymiş onun sonucunu da beklemek gerçekten. Ayrıca öğleden sonra da tsh sonucun çıkacak dua edin yükselmiş olsun. Allahım bitiremedim yazacaklarımı bi türlü 😂

Diğer sayfaya da attım kız yorumu geldi bakalım başka yorum gelecek mı 😁

Yaa arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz kendimi lavaboda istifra ederken buluyorum. Kaç haftadır artık mahfoldum. Su bile zor içiyorum. 1,5 kilo vermişim. 9+2 deyim. Ne zaman geçer sizce? 😭

Bir de 10 haftalıkken cinsiyet belli olur mu 🙈
Bende aynı durumdayım 4 kilo verdim benim sabah degil sürekli bulanıyo ilçada fayda etmedi 12+4 deyım hala devam ediyo :((((

Eklentiler

• 1564134590642101450566.webp
    1564134590642101450566.webp
    8 KB · Görüntüleme: 37
yaa bunları duyduğuma çok sevindim gerçektennn :))
hayırlısı olsun diyorum hep tabiki ama gönlümüz kızdan yanaa :))
bide benim bünyem acayip kızsada tepki göstermiyodur bence :KK70:

hala geçmedimi bulantın canım
Gecmedi canim hala kötüyüm malesef sanirim 4. Ayda anca bitecek😔😔

Eklentiler

• 45B5CA01-E926-4AE3-AF62-DE57E0AAAB69.webp
    45B5CA01-E926-4AE3-AF62-DE57E0AAAB69.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 63
Slm kızlarr ben de 12+5 gündeyim şu hamilelik takibini yani şu kadar gün kaldı şu kadar haftalık ısmınızın altında olusturdgunuzu programla mı yaptınız bılgı alabılırmıyım
Orda yazan arkadaşın birinden en altta hamilelik günlüğü diye başlayan yazı var oraya tıkla detaylı anlatıyo

Sef 1000 antibiyotik kullanan var mı? Şimdi acılden geldik idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu ilaci verdi doktor. Yarin kendi doktoruma sorucam ama merak ettim.
Canım ben onu hamile değilken kullanmıştım ama aynı içeriklimidir bilemem doktoruna sor yine de çok geçmiş olsun

Kızlar sagolun destekleriniz için. Koca plesenta yavrumu görmeme engel oldu ona üzülüyorum 😢inşallah herkes yerine geçer. Böyle devam ederse hiç etkisi olmasa bile ayrıntılıda filan zor görürüz gibime geliyor. 1 ay kullanacağım progestanda içime oturdu yani 😮
Tek derdimiz bu olsun napalm. Saglıklı olsun da... Onun için katlanmaya çalışacağım
Canım bol bol dua edelim hiç korkma içini ferah tut 🙏🏻

Back
X