Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarnasılsınız?
Öğlen doktora gidicem, çok heyecanlıyım yainşallah bende güzel haberlerle gelirim.
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar öncelikle sağlıklı huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmenizi diliyorum. 13+2 günlük hamileyim ikinci bebeğim ilki daha 21 aylık. Bir oğlum var şimdiki için doktorum kız gibi görünüyor dedi. İkili test olduk sonuç bekliyoruz. Çok zor bir dönem geçirdim bulantılardan dolayı şimdi biraz hafifledi. Burda benim gibi olan arkadaşlarla Bilgi alışverişi yaparak kendimi yalnız hissetmeyeceğimi umuyorum.
Gözünaydın, çok sevindim. Darısı başımıza inşallahSelam kızlar
OĞLUŞUMUM 2li sonucu sağlıklı☺
Ben bile heyecanlandım, inşallah güzel geçer.Günaydın kızlar ❤ nasılsınız?
Öğlen doktora gidicem, çok heyecanlıyım yainşallah bende güzel haberlerle gelirim.
Aaa cinsiyet %100 mü ki?Selam kızlar
OĞLUŞUMUM 2li sonucu sağlıklı![]()
Hadi güzel haberlerle gel canım veeee cinsiyet icin bakalim ne dicekGünaydın kızlarnasılsınız?
Günaydın kızlar ❤ nasılsınız?
Selam kızlar
Hoşbuldum baya aktif bir başlık çok sevindimbulantılar 5 haftada başladı kısmen azaldı en azından sürekli yatmıyorum artık. Benim ilki de sıkıntılıydı 5 ay sürdü buda ona yakın seyrediyor. Allahtan izindeyim oğlumdan dolayı .işe başlamadan yine izne ayrılacağım çünkü çalışırken bulantı ile başa çıkmak çok zor. Şu an tek sıkıntım idrar yolu enfeksiyonları sürekli tekrarlıyor. İkili test cinsiyet hakkında Bilgi veriyor mu?
İnşallah canım kendi doktoruna görünücektin diye hatırlıyorum inşallah kanama alanı falanda geçmiştir hayırlı haberlerle gel ☺
yeb4 inşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn
Ben bile heyecanlandım, inşallah güzel geçer.
Hadi güzel haberlerle gel canım veeee cinsiyet icin bakalim ne dicek![]()
hiç endişelenme cnm bence çok güzel haberlerle geleceksin
14. haftayı geçmemen gerek diye biliyorum benKizlar ikili test en son kacinci haftada yapilmali.benim bayramdan sonraya kalcak heralde.
Çok şükür canım rahatladım, darısı sizlere inşallah ☺
2li testleri güzel gelenlerin gözü aydın kızlar, darısı başımıza. Bende heyecanlandım okurken valla.Selam kızlar
Kizlar ikili test en son kacinci haftada yapilmali.benim bayramdan sonraya kalcak heralde.