- Emoji Skoru
- 272
- Puanlar
- 103
Bana da öyle geliyor nedenseSanki
biri erkek biri kiz gibi geldi bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geliyor nedenseSanki
biri erkek biri kiz gibi geldi bana![]()
Hoşgeldin nub teorisine göre olasılık söyleyebilir belkiHerkese merhaba konunun başından beri takip ediyorum hergün okuyorum yazdıklarınız bende İstanbul Tuzla dayım ikinci gebeliğim 27 yaş buycuy ilk konuyu açtığımda bile okuyordum çünkü hissettim sanırım hamile olduğumu hesabım vardı ona ulaşamadığım için yazamadım farklı hesap açtım kısmet bugüne oldu gebeliğim sata göre uyumsuz 11.hafta 2 günlük görünüyorum yarın kontrolüm var sanmıyorum cinsiyet ile alakalı bişey söyleceğini ama bakalım belki bişeyler söyler bir kızım var. kız erkek farkermez sağlıklı olsunlar yeter fakat merak oluyor sadece![]()
Benim bebeğim makat gelişti ve hiç dönmedi. Bende normal Doğumu hiç düşünmedim kendimi tanıyordum çatımın dar olduğunu biliyordum. Şimdi mecburen sezeryan olacağım. Bebeğin pozisyonu ve bence ağrı eşiğinize göre normal yada sezeryan oluyorsunuz.Kızlar bişey sorıcaö bilmediğim için soruyorum bazen yazıyorsunuz yaa ben sezaryen olacam ona nasıl karar veriyorsunuz doktor normal doğum dese bile de sezaryen mi oluyorsunuz nasıl oluyor![]()
Hoşbulduk inşallah kendi doktoruma gitmiycem ama inş bişeyler söylerHoşgeldin nub teorisine göre olasılık söyleyebilir belki
gayet güzel yerinde olsam hiç uğraşmam diğer testle çünkü gerek yok. hadi gözün aydın diyelimKızlar Merhaba bugün ikili testin sonucunu arayıp söyledi doktor. Yaşım 35 bu arada hoca önce msj atmış aynen yazıyorum.
İkili tarama testiniz olumlu Yaşa göre risk 1/340 mış. Tetkik sonucuna göre 1/900 çıkmış.
Telefonda konuştuk risk düşük ama bunlar değer eğer içiniz rahat etmezse nifty testini anlattı 2000 TL imiş Allah korusun bir risk çıkarsa aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayabilisiniz Ultrason ölçümleri sağlıklıydı bebişin siz bilirsiniz dedi bize bıraktı her doktorun anlattığı şey galiba. İnsan yinede tedirgin oluyorbiz birde 6-7 yıldır bekliyoruz bu minnoşu
Gerek var mı nifty e sizce kızlar kafam karıştı. Eşim araştırmış düşük risk korkma diyor işte bana anlat onu sen Allahım hepimiz sağ selamet alalım şu bebişleri kucağımıza![]()
İkiside kız olabilir ama 2. Resim diğerine göre daha şekilli gibi erkek bebek çabuk gelişirmiş, arkadaşımında bi kız bi erkek bebekleri oldu erkek daha çabuk şekil aldı diyodu yani ordan anlamışlardı öylede oldu,Arkadaşlar merhaba bunlarda benim ikizlerim 11+1günlük.cinsiyetleri hakkında yorum yapar mısınız
Bence çok bunlardan sadece bir yada ikisini ara öğün olarak yemelisin. Ben ikindi gibi yerdim. Aman dikkat edin hem şeker hemde kilo olarak geri dönebilir.Ben çok meyve tüketiyorum galiba. Günde 4 kayısı , bir dal üzüm 10 tane kadar taneli , 4 ya da 5 incir, 2 armut, kuru üzüm, kuru erik 5 tane. Çok mu bu kadar. Yedikten sınra çok pişman oluyorum ama yemek istiyorum. Gebelik şekerinden de korkuyorum ama yemekten daha çok meyve yemek istiyorum.. aklım çok karışık.
Gözünüz aydın ne güzel temiz çıkmış. Teşekkürler evet anlattı doktorda testin içeriğini. 900 de bir ihtimal düşük ama işte ne bilim kafam karıştı.38 yaşındayım 1:241 çıktı benimde ikili testim nifty test yapıldı bugün aldık sonucu iyi çıktı çok şükür
Yani eğer kafanı kurcalayacaksa yaptır ben sırf o yüzden yaptırdım kötü değil ama hepsi olasılık
Nifty test bebeğin kanından senin kanın ayrıştırma yoluyla kromozomlara bakılıyor
Teşekkür ederim cnmgayet güzel yerinde olsam hiç uğraşmam diğer testle çünkü gerek yok. hadi gözün aydın diyelim ☺
hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğinizHerkese merhaba konunun başından beri takip ediyorum hergün okuyorum yazdıklarınız bende İstanbul Tuzla dayım ikinci gebeliğim 27 yaş buycuy ilk konuyu açtığımda bile okuyordum çünkü hissettim sanırım hamile olduğumu hesabım vardı ona ulaşamadığım için yazamadım farklı hesap açtım kısmet bugüne oldu gebeliğim sata göre uyumsuz 11.hafta 2 günlük görünüyorum yarın kontrolüm var sanmıyorum cinsiyet ile alakalı bişey söyleceğini ama bakalım belki bişeyler söyler bir kızım var. kız erkek farkermez sağlıklı olsunlar yeter fakat merak oluyor sadece![]()
anneler mümkün olsa her şeyi öğrenmek ister ama bazen biraz rahat da olmak gerekiyor gerçekten.Teşekkür ederim cnm☺ eşimde gerek yok diyor benim kafa karıştı işte
Benimde ilk sezeryan o yuzden bu da ole canim ama sorarsan da ben kendim istedim çünkü yapamayacagimi biliyordum denemeye bile cesaretim yokdu doktorum o kadar cok yalvardiki normal yapalim diye ama beni ikna edemedi her gittimde yarim saat dil döktü adam gel gorki benim inadmKızlar bişey sorıcaö bilmediğim için soruyorum bazen yazıyorsunuz yaa ben sezaryen olacam ona nasıl karar veriyorsunuz doktor normal doğum dese bile de sezaryen mi oluyorsunuz nasıl oluyor![]()
Hiç olmadı ilk kızımda da bunda da çok şükürKızlar koku hassasiyetiniz devam ediyor mu? mide bulantılarım geçti, yemek yiyebiliyorum ama tabii o yemeği yapmak beni öldürüyor.
sadece eşim ve ben olsak idare ederdim de çocuk var mecburen yapıyorum.
kabak mücverini çok sever iki gündür istiyor, mecburen yaptım ama yaparken öldüm öldüm resmen
her şeyi yiyen bi çocuk da değil ne istiyosa yapıyorum mecbur. bu yemek yapma derdi beni mahvetti![]()
Kendimi durdurmaya çalışıcam artık.. 1 haftadır böyle çok pişmanımafiyet olsun ama çok çok fazla. 3 incir 1 porsiyon meyveye denk geliyor.
meyve sağlıklı deyip kontrolü kaçırmamak lazım ciddi şeker var meyvelerde. biraz azaltmalısın bence gebelikte şeker tehlikeli.
Hayırlı olsun ne güzel öğrenebilmişsinizKizlar 15.30 daydi randevum ama dr cok yogun 16 da anca girebildim.
Bacak arasında kordon oldugu icin bi tahminim var ama net olmadigi icin soylemicem bi dolan gel 15 dk dedi ama 1 saat sonra anca bana sira geldi.
%70 erkek ama kimseye soyleme
Haftaya persembe gel netlestirelim dedi.
Dr soylemeden zumlayinca gordugum şey pipimiki dedim evet dedi güldü:)
7.69 cm boy
13+5 cikti normalde 14+0 im.
Usg yi de koyuyorum.
2 li de 96 cikmisti eger erkekse kesin o zaman teori bende tutmadı.
Decavit
D vitamini
Omega
Kan ilaci yazdi.
**kanama alani da tamamen geçmiş.
( esim dedi ki,ilk gittiğimizde ben zaten gormustum dr garantici diye bekletti bizi dedi)
Annem Cuma gidecek ve evin bütün işleri bana kalacak. Oğlumda uyumuyor herşeyi yemez. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Kızlar koku hassasiyetiniz devam ediyor mu? mide bulantılarım geçti, yemek yiyebiliyorum ama tabii o yemeği yapmak beni öldürüyor.
sadece eşim ve ben olsak idare ederdim de çocuk var mecburen yapıyorum.
kabak mücverini çok sever iki gündür istiyor, mecburen yaptım ama yaparken öldüm öldüm resmen
her şeyi yiyen bi çocuk da değil ne istiyosa yapıyorum mecbur. bu yemek yapma derdi beni mahvetti![]()
bana da 2.si erkekmiş gibi geliyor.en başından beri daha hareketli ve belirginİkiside kız olabilir ama 2. Resim diğerine göre daha şekilli gibi erkek bebek çabuk gelişirmiş, arkadaşımında bi kız bi erkek bebekleri oldu erkek daha çabuk şekil aldı diyodu yani ordan anlamışlardı öylede oldu,
kız erkekte olabilir o yüzden, anlamam ama öyle yordum ☺