- Emoji Skoru
- 2.893
- Puanlar
- 83
Ya çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun inşallahKızlar geldi odamız
İnşallah oğlumuzda sağlıkla gelir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun inşallahKızlar geldi odamız
İnşallah oğlumuzda sağlıkla gelir![]()
Oğlum olsaydı ismimiz kesin Aybarsdı çok güzel bir isim anlamıda kendideHuzeyfe ismi cok zor telaffuz ediliyor yaaa
Ensar
Aybars
Ömer
Bu 3 ismi ben de düşündüm Ömer i halen düşünüyorum düşük bi ihtimal.
Canım o 4,3 cm dir yada 43 mm dir haftana göre çok uzun yoksa 43 eğer öyle olsaydı doktorun söylerdi zatenbende internette okudum bunu FL 43 cm yazıyordu zaten nasipse ortalama 50-52 de doğuyorlar ne bu dedim kendimce kendi doktoruma ayrıyetten soracağım ama kafam karıştı
Evet canım sleepy naturel de güvenilirmiş memnnsan tabi ki kızına devam et oğlunda da deneyerek bakarsın duruma göre,bakalım bizim oğlana hangisi iyi gelicek inşallah prima da sıkıntı yaşamayızAynen primanin sadece pure serisi güvenilir içerikli, ben kizimda ilk zamanlar bilmiyordum maalesef prima premium kullandim ama sonrasi hep sleepy naturel devam ediyoruz ve ben cok memnunum. Ogluşumda da bundan kullanacagim tabi her bez her bebege ii gelmiyor bakalim oglanin popo kabul edecek mi deneyimleyip gorecegiz.
Allah kolaylık versin canım, inşallah hallolur bir an önce kafan rahatlarÇok yoruldum ve işlerim maalesef bitmedi. Bu kadar prosedür nedir ya. Yarın bitecek inş.
evet onu bende duymuştum canım eve bi döneyim bakıcamŞok marketlerdeki kutulu Bebeland marka ıslak mendilinde sadece su ve pamuk varmış kuzum![]()
o kadar dert etme elbet bi isim bulucaz içimize sinen :)Huzeyfe ismi cok zor telaffuz ediliyor yaaa
Ensar
Aybars
Ömer
Bu 3 ismi ben de düşündüm Ömer i halen düşünüyorum düşük bi ihtimal.
ama şuan düşüyorumda acaba bu 4,3 cm demek mi çünkü o zaman 30,1 çıkıyor o zamana görede normal olmuş oluyor
Teşekkürler canımKızlar mustela setini hepsiburada dan tek tek yaptım 228 tl ye gedi 21 den önce indirime giren ürünler var belki daha da düşer belkide artar ama ben riske atmak istemedim uyguna gelmişken aldım
Mustelayı araştırırken bazı sitelerde yenidoğan şampuanı hakkında göz yaktığı gibi şikayetler okudum, ne kadar doğru bilemiyorum ama son zamanlarda bu şikayet artmış ya bilemedim ne yapsam
siz ne düşünüyosunuz?
Özel değilse rahstsızlığınız nedir ? Neye göre sezaryen olacak ki ? Ya benim de bu konuda endişelerim var . Küçükken bisikletten düştüm 3 ay yürüyemedim kalıcı bir etki bırakmadı şimdi yürüyorum koşuyorum falan ama aklımda soru işareti oldu bu doğum neticede . Doktora da sormadım henüz doğum konuşmadık çünküKızlar merhaba ,
Bugün şeker yüklemesi yaptırdım,normal çıktı,zaten o kadar emindim ki normal çıkacağından ama yine de doktorumu dinledim bu konuda..İğrenç bir şey bu arada bayılma ve kusmanın eşiğine geldim.2 saatte kendimi zor toparladım..
Şuan şekerden tiksinmiş vaziyetteyim,sonrasında hemen tuzlu acılı bir şeyler yedim tadını unutmak için.
Tetanosa gerek yok şuan dedi doktorum.
Riskli gebelik olduğu için artık 2 haftada bir kontrole gitmem gerekecekmiş ve sezeryan olabileceğimi söyledi bazı rahatsızlıklarım olduğu için.Zaten ben de normal doğuracak cesaret de yok,isabet oldu :)
Ala ala, yeni uretimlerde mi bu olay yaşanıyor acaba. Ben kızıma onu kulaniyorum hiç yakmadı simdiye kadar.Mustelayı araştırırken bazı sitelerde yenidoğan şampuanı hakkında göz yaktığı gibi şikayetler okudum, ne kadar doğru bilemiyorum ama son zamanlarda bu şikayet artmış ya bilemedim ne yapsam
siz ne düşünüyosunuz?
Kız ben çok dert ediniyorum saçmalıyorum ama ne yapayim telaşa düştüm.o kadar dert etme elbet bi isim bulucaz içimize sinen :)
Ensar ismini şu malum vakıf olayları yüzünden ben olsam tercih etmezdim, insanın aklına direkt o kötü haberler geliyor ya, tabii isim bu sonuçta alakası yok da çağrışım yapıyor işte.
bence sen yine dönüp dolaşıp Deniz koyacaksın. çünkü çok istiyordun çok içine sinmişti. unisex diye bu kadar tedirgin olmana gerek yok bence, en fazla şaşırıp Deniz hanım derler yanlışlıkla ne olacak aman :)
Batuhan güzel isimAla ala, yeni uretimlerde mi bu olay yaşanıyor acaba. Ben kızıma onu kulaniyorum hiç yakmadı simdiye kadar.
Kız ben çok dert ediniyorum saçmalıyorum ama ne yapayim telaşa düştüm.
Ensar zaten koyamam, eşim onu direk elemisti.
Bizim isimler belli, yani eşimin onay verdikleri.
Onlardan biri olacak da ne bakalım.
Deniz e ek getirtse koyacağım da Deniz Alp Şeker olarak mesela ya da Denizhan gibi ama sadece Deniz istiyor eşim, takıntı yaptim unisex diye. Ama tr de deniz ismi açık ara farkla kız ismi olarak çok daha yayginmis. Ben erkek daha çoktur sanıyordum. Zaten o günden beri Deniz e altarnatif araroldum. Sen Batu, Batuhan, Mete dusunuyorsun başka varmı aklında
ya tesadüfen denk geldim, son zamanlarda bu problemi yaşayanlar olmuş şampuan çocukların gözünü yakıyormuş, büyük çocuklarda da kullananlar yazmış bu şikayeti. ama yendidoğan şampuanı diye okudum ben, sonrasında da kullananlar var demekki senin gibi. bilemedimki ya emin olamadımAla ala, yeni uretimlerde mi bu olay yaşanıyor acaba. Ben kızıma onu kulaniyorum hiç yakmadı simdiye kadar.
Kız ben çok dert ediniyorum saçmalıyorum ama ne yapayim telaşa düştüm.
Ensar zaten koyamam, eşim onu direk elemisti.
Bizim isimler belli, yani eşimin onay verdikleri.
Onlardan biri olacak da ne bakalım.
Deniz e ek getirtse koyacağım da Deniz Alp Şeker olarak mesela ya da Denizhan gibi ama sadece Deniz istiyor eşim, takıntı yaptim unisex diye. Ama tr de deniz ismi açık ara farkla kız ismi olarak çok daha yayginmis. Ben erkek daha çoktur sanıyordum. Zaten o günden beri Deniz e altarnatif araroldum. Sen Batu, Batuhan, Mete dusunuyorsun başka varmı aklında
Aa evet Barış vardi senin listende birde.ya tesadüfen denk geldim, son zamanlarda bu problemi yaşayanlar olmuş şampuan çocukların gözünü yakıyormuş, büyük çocuklarda da kullananlar yazmış bu şikayeti. ama yendidoğan şampuanı diye okudum ben, sonrasında da kullananlar var demekki senin gibi. bilemedimki ya emin olamadım
bence Deniz kesinlikle erkeklerde daha yaygın. benim aklıma erkek gelir direkt.
ama neden bu kadar takıntı yaptınki bence ek olmadan çok daha güzel. bu onu çok zorlayacak bir şey değilki. bazı unisex isimler vardır bariz erkek ismi gelir mesela insanın aklına atıyorum Fikret :) kız ismi olarak da kullanılıyor ama insanın aklına erkek geliyor hemen.
Deniz öyle değil ki bence. hem kız hem erkek insan yadırgamıyor. bence bir düşün ve bu takıntından kurtulmaya çalış.
Barış ismi var benim aklımda bu aralar bakalım eşimle konuşucaz dönünce :)