- Emoji Skoru
- 1.165
- Puanlar
- 313
Gunaydin canim, kolay gelsinsu tatli seyin agzini yuzunu yerim ya
benimkiside aksamlari oturma odasinda uzanirken hep gobegimin ustunde uyuyo eziyo kardesini o da icerden tekmeliyo onu gecinip gidiyolar
ben normalde de yatak odama sokmuyorum kizimi cok isterim gelsin bizimle yatsin uyusun ama bizimkisi gece yaramazlik pesinde hep fon perdelerimin arkasina saklaniyo oyun yapiyo bana aklinca o sirada da bi guzel geciriyo tirnaklarini ona
dolabin icine girip kiyafetlerimizi yere atiyo sonra orda kendine yer yapiyo orda yatiyo falan takiliyo kendince
bebek geceleri yanimda olacagi icin sorun etmiyorum kizimi odaya almadigim icin ama gunduz elbet bi yanina gelme bi koklama bi merak olacak onu gordukce ama o zamanda ben yaninda olacagim icin bunu da pek sorun etmedim herkes bana cok kiskanacak seni diyo cunku benden baskasina asla gitmiyo kendini sevdirtmiyo ama bakalim kardesine karsi tavri ne olacak bende cok merak ediyorum. Bebis dogunca hastanedeki sardigin battaniyesini ya da kiyafetinden birini eve gecmeden once biri eve gotursun canim aklinda bulunsun siz eve gelmeden o kokuya alissin bebis eve girdiginde kokusu yabanci gelmesin ona
Yaramaza bak sen
Bizim yatak odamızın kapısı normalde de kapalı, ilk zamanlar bebek hareketsiz olduğundan rahatça koruyabilirsin.
Emme refleksiyle doğduklrından her şeyi ağızlarına sokabiliyolar, kıyafetlerine ve yatağına tüy gelmemesi bence önemli
Zaten ilk 6 ay kesinlikle çok yakın tutmayacağım, tüy konusunda bende pimpirikliyim :) sadece kediler özgür takılmayı çok sevdiklerinden ek önlemler neler alınabilir ilk aylarda diye fikir araştırıyorum bakalım