- Emoji Skoru
- 12.141
- Puanlar
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alacağımı şaşırdım gerçekten sizler ne kullanacaksınız acabaİçeriği temiz değil canım olmaması gereken maddeler var ama pişiğe gerçekten iyi geldiği doğru
Erzurum’u değilde evimin konforunu özlemiş olabilirimSen Erzurum u özledin![]()
Ben çok kullanmamaya çalışıyorum eğer sildikten sonra kurularsan pişik olmuyor pek diş dönemi ek gıda dönemi veya antibiyotik alımında pişik oluyor o zaman Sudocrem veya zeytinyağı kullandım mühendisin oğlunu takip edersen o sürekli yayınlıyorNe alacağımı şaşırdım gerçekten sizler ne kullanacaksınız acaba
Bunları ayrı almak daha uyguna gelmiyormu kizlar kirmizibeyaz com a baksanıza orayı paylasmislar banada epey iyi geldi fiyatlar lansinoh göğüs ucu kremi sampuanlar filan indirimdeGünaydın kizlar.
Mustela
500 ml pompali şampuan
300 ml losyon
100 ml pisik kremi
183 havale ile 177 gibi bi rakama var bi sitede.
Henüz bundan daha ucuzuna denk gelmedim,
Aksama kadar alirim buyuk ihtimal eger aranızda daha uyguna getireniniz varsa beni etiketler misiniz![]()
Uzun süredir oturarak kalıyorum fıtığım zorluyordu hamilelikten dolayı artık karnım da sıkılıyor böyle devamNamaz kılan arkadaslar bi sorum var,
Ben birkac gündür zorlaniyorum namaz kilarkeb ozellikle yatsilarda.
Kizimda son 1 ay oturarak kilmistim, icim rahat etmiyor sizlere sormak istedim. Ayakta kilmaya devam mi ediyorsunuz yoksa oturarak kilmaya baslayaniz var mi ?
Uzak olmak iyidir canım hele sürekli gelinip gidilmeyecek uzaklık daha iyidir çekirdek ailenin farkına varırsın aktivite yokluğundan eşinle olan bağın kuvvetlenir tabi Erzurum da aktivite vardırErzurum’u değilde evimin konforunu özlemiş olabilirimKonya’da hava sabahları özellikle sisli. Buraları trafiği görünce Erzurum’u uzatmaya bile karar verdik. Orda hayat çok basit her yer yakın . Ailelerin yanına gelince dert dinliyorsun. Uzak olmak iyiymiş aslında
![]()
Ayri ayri bakıyorum canim ben zaten. Sadece en uyguna bu fiyat cikiyor demek istiyorum.Bunları ayrı almak daha uyguna gelmiyormu kizlar kirmizibeyaz com a baksanıza orayı paylasmislar banada epey iyi geldi fiyatlar lansinoh göğüs ucu kremi sampuanlar filan indirimde
Saglik soz konusu olunca zaten gözünle bile kilinir senin durumun da ozel canim.Uzun süredir oturarak kalıyorum fıtığım zorluyordu hamilelikten dolayı artık karnım da sıkılıyor böyle devam
Arada olur kusmak normal ki bu ben de dün sabah kustum pek kusmamıştım aslında ne geldi aklınaSaglik soz konusu olunca zaten gözünle bile kilinir senin durumun da ozel canim.
Midem bulaniyor, degisik bisey de yemedim. Hamilelik boyunca 1 defa kustum yine boyle kahvalti sonrasu idi. Aklima garip seyler geliyor![]()
Ailelere yakın olsak eşimle aram bozulabilir. Buralara gelip gidince anlıyorum bunu. Eşim en büyük erkek ve ailesi herşeyi ona anlatıyor. Dert dinlemeye mi geldik . Allah’tan taviz vermiyorum laf söyleyen olursa susmuyorum. Kaç yaşına geldim bu yaştan sonra alttan alacak değilim.Uzak olmak iyidir canım hele sürekli gelinip gidilmeyecek uzaklık daha iyidir çekirdek ailenin farkına varırsın aktivite yokluğundan eşinle olan bağın kuvvetlenir tabi Erzurum da aktivite vardır
Aklına garip şeyler gelmesin. Garip dediğin gebelik zehirlenmesi mi yoksa? Hiç belirti arama belirtisiz de oluyor, onca belirtiye rağmen olmayadabiliyor. Herhangi bi problemi olmayan birinin bile yediklerinden midesi bulanabilir.Saglik soz konusu olunca zaten gözünle bile kilinir senin durumun da ozel canim.
Midem bulaniyor, degisik bisey de yemedim. Hamilelik boyunca 1 defa kustum yine boyle kahvalti sonrasu idi. Aklima garip seyler geliyor![]()
Medova fuat demir canim doktorumDoktorun kim nerde çalışıyor. İhtiyaç olursa giderim.
Canim aklina kotu seyler getirme belki üşütmüşsundurSaglik soz konusu olunca zaten gözünle bile kilinir senin durumun da ozel canim.
Teşekkür ederim canımMedova fuat demir canim doktorum
Fiyatı çok iyi ben 30 lusunu 154 almışımEki Görüntüle 2559073 kızlar bu ürün için ne diyorsunuz,saf su ve koku yokmuş,fiyat performansı nasıl,hemen alayım mı :)