• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Çok şükür canım bugün iyiyim. Cuma günü ve cumartesi günü acildeydim geç saatlere kadar. Kan ve idrar değerlerim bozuk cıktı. Idrarimda yüksek protein cıktı. Kanında da crp değerim 175 cıktı 0-5 deger araliginda olmasi gerekirken. Öyle olunca 3 litreye yakın serum yedim iki günde. Antibiyotik verildi. Şuan daha iyi hissediyorum agri kusma ateş yok. 24 saat idrar istedi doktorumuz. Onu da verdik az önce. Bakalım nasıl çıkacak protein olunca doktorlar da korkuttu. Iki gün baya bir gerildim. Yoksa kendimi iyi hissediyordum. Sadece ictigimi kusuyordum sıvı takviyesi olur bulantıları önlerler diye gitmiştim acile sadece.30 ları görünce insanoğlu işte daha fazlasını istiyor 37 leri de görsem keşke diyorum 🤣🤣🤣

Senim nasıl gidiyor süreç?
Rabbim yardimcin olsun canim.insallah su 4 5 hafta daha gecse senin icin cok sevinicem ben iyiyim şükür bende de yaklastikca heyecan korku hepsi bir arada ama seni görünce korkumdan da utandim simdi😞

Teşekkür ederim canım. Tansiyonum çok düşük çıkıyor. Çok şükür evet güzel dayandım gene 💜💜💜
senin için dua ediyorum aklıma her geldiğinde gerçekten. büyük kısmını atlattın çok az kaldı, allah sana dayanma gücü versin, evladını kucağına aldığında bu acıları unutacaksın inşallah.

Bebek içinizde kayıyor gbi oluyor mu sizinde . Mesela soldan sağa doğru . Dün değişik birşey yaptı . İlk defa 😇
Olmazmi canim karnim tuhaf sekillere girio napio bilmem bazen ben bile korkuom o sekillerde😂oglum pek sakin di bu kiz bizi otturecek gibi🤣🤣

Olmazmi canim karnim tuhaf sekillere girio napio bilmem bazen ben bile korkuom o sekillerde😂oglum pek sakin di bu kiz bizi otturecek gibi🤣🤣
Benim oğlan sakindi şimdi çok hareketli. Kız hareketli doğunca sakin mi olacak acaba 🤣 umut dünyası işte. Ya karnım öyle bir kasılıyor ki sonra hemen tuvaletim geliyor milletin evinde on kere tuvalete gitmekten utanıyorum artık 🤣

Günaydın kızlar ve kuzucuklar ❤️

bugün kızım okula tekrar başlıcak diye biraz erken kalktım, erken dediğim de 9 yani :D artık bir süre son sabah uyumaları bunlar tadını çıkaralım.

istanbuldan döndüğümden beri sol kasığım çok ağrıyor. yorulduğum için biliyorum ama sadece orası ağrıyor, bacağımın üstüne basarken eziyet oluyor resmen. geçen sefer doktor baskı yapıyor demişti. yarın yine sorarım artık.

bu arada kızlar siz çok saçma rüyalar görüyor musunuz ya? her gece o kadar saçmasapan rüyalar görüyorum ki çoğunu hatırlamıyorum ama. dün gece de doğurmaya gitmişim hastaneye, daha 31. haftamdayım ne doğurması diyorum ordakilere kimse bana cevap vermiyor 😭

eşim hamilesin ondan saçma rüyalar görüyosun diyor da dalga mı geçiyor alakası var mı gerçekten anlamadım 😀

Bizim gelinimizde de bu hastalık var. Atak geçiriyormuş ama biz hiç görmedik kendisi ile bu konuyu konuşmadık bile. Şu an çocukları yok kedileri var. Çocuk istiyorlar mı bilmiyorum hiç bahsi geçmiyor. Bende kimseye çocuk istemiyor musun diye sormam. Sen çok çektin ya inş. Hayırlısı ile güzel neticelenecek. Bebişi kucağına alıp koklayınca hepsine değecek.

Bende kimseye cocuk yapmıcakmısınız fln diye sormam , soranada sinir olurum😂 özel hayata müdahaleden başka bişey degıl bence ,
bir kendı kız kardeşime söyledım geçenlerde , artık onların toplam 10 yıl oldu yegen yapın teyze olmak ıstıyorum dedım , 3/4 sene sonra belkı düşünürüz dedi benım teyze olma hayallerım tamamen yok oldu😂

Günaydın kızlar ve kuzucuklar ❤

bugün kızım okula tekrar başlıcak diye biraz erken kalktım, erken dediğim de 9 yani :KK70: artık bir süre son sabah uyumaları bunlar tadını çıkaralım.

istanbuldan döndüğümden beri sol kasığım çok ağrıyor. yorulduğum için biliyorum ama sadece orası ağrıyor, bacağımın üstüne basarken eziyet oluyor resmen. geçen sefer doktor baskı yapıyor demişti. yarın yine sorarım artık.

bu arada kızlar siz çok saçma rüyalar görüyor musunuz ya? her gece o kadar saçmasapan rüyalar görüyorum ki çoğunu hatırlamıyorum ama. dün gece de doğurmaya gitmişim hastaneye, daha 31. haftamdayım ne doğurması diyorum ordakilere kimse bana cevap vermiyor 😭

eşim hamilesin ondan saçma rüyalar görüyosun diyor da dalga mı geçiyor alakası var mı gerçekten anlamadım 😀
Cok stres yapip dusunuyosan dogumu ve sonrasini bilinc altindan dolayidir kuzum gordugun ruyalar

Günaydın kızlar ve kuzucuklar ❤️

bugün kızım okula tekrar başlıcak diye biraz erken kalktım, erken dediğim de 9 yani :D artık bir süre son sabah uyumaları bunlar tadını çıkaralım.

Bılıncaltının etkileri bunlar hep şekerım😀

Cok stres yapip dusunuyosan dogumu ve sonrasini bilinc altindan dolayidir kuzum gordugun ruyalar
Bılıncaltının etkileri bunlar hep şekerım😀
aslında ilk kez doğumla ilgili gördüm. genelde o kadar saçma rüyalar görüyorum ki inanın sonradan aklıma gelmeyecek kadar saçma :D

ben kızımı rüyamda cumartesi akşamı doğurduğumu görmüştüm, ertesi gün kontrolde doktoruma söyledim güldü ne olur cumartesi akşamı olmasın dedi :D
sonuç gerçekten cumartesi akşamı doğurdum 😯

Arkadaşlar merhaba ,

Aranızda özel sektörde çalışanlar var mı,izin planı üstlerinizle görüştünüz mü,resmi iznin haricinde ne kadar izin istediniz,ben de müdürümle konuşacağım bugün yarın.
Açıkçası 6 ay izin planlıyorum ama resmimiz bu kadar değil :(
Konuşurken dikkat etmem gereken noktalar neler acaba :/

Kızlar bu internetten verdiği siparişi gelen var mı ye Aralık sonu teslimat görünüyor 😀 Doğuma yetişse bari aldıklarımız hele benim pijama daha tedarik Bile edilmemiş
Benim aldığım herşey tıkır tıkır geliyor,yalnızca LCW'da bir aksaklığım var,pijemalarım hala tedarik ediliyor :)

Selam uzunca bir zaman bakamadım taşındım
Yerleştim derken epey yorucu oldu
Elim ayağım şişti yırgunluktans
Bu süreçte ufaktan alışveriş yaptım
Babynest
Bebek bezi
Biberon
Mama
Islak mendil
Gecelik
Gümüş göğüs koruyucu aldım
Geceliğim üçlü
Kadife sabahlığı ben çok beğendim
11.11 indirimlerinde 190a denk geldi
Screenshot_20191127-080009.webp

Bu arada son adet tarihi 1 Mayıs yanda o hafta olan öğretmen arkadaşlar izinlerinizi nasıl ayarlayacaksınız

Temizlik konuşulmuş
Koltuklarım yıkandı taşınma sonrası
Yatağım da yıkandı
Çok da uyguna yıkadılar yatağı80
Koltuk takımı 100 pırıl pırıl oldu

Selam uzunca bir zaman bakamadım taşındım
Yerleştim derken epey yorucu oldu
Elim ayağım şişti yırgunluktans
Bu süreçte ufaktan alışveriş yaptım
Babynest
Bebek bezi
Biberon
Mama
Islak mendil
Gecelik
Gümüş göğüs koruyucu aldım
Geceliğim üçlü
Kadife sabahlığı ben çok beğendim
11.11 indirimlerinde 190a denk geldi
Eki Görüntüle 2560926
Pijama da mor. Benim dikkatimi o çekti
Mor huydur bende diyosuun :)

Benim oğlan sakindi şimdi çok hareketli. Kız hareketli doğunca sakin mi olacak acaba 🤣 umut dünyası işte. Ya karnım öyle bir kasılıyor ki sonra hemen tuvaletim geliyor milletin evinde on kere tuvalete gitmekten utanıyorum artık 🤣
hahaha 😂😂.insallah canim uslu olur ama önünde de bir ornek var onuda unutma😁😁tuvalet konusundan bende muzdaribim dorusu
Günaydın kızlar ve kuzucuklar ❤

bugün kızım okula tekrar başlıcak diye biraz erken kalktım, erken dediğim de 9 yani :KK70: artık bir süre son sabah uyumaları bunlar tadını çıkaralım.

Vala canim al.benden de o kadar ne kadar sacma ruya goruyorum.anlatamam yani birinden uyanip baskasina daliyorum 😪😪

Back
X