- Emoji Skoru
- 12.141
- Puanlar
- 733
Cift korunma yontemi ile korunun mutlaka.Bende ilk cocukla 2. Arasinda 4 sene beklemeyi dusunuyorum es kaza bir sey olmazsa![]()
Kazaya mahal verme aman.
Cok tatlisin hahahahah.Önceki ay denedim olmadı gittim kuaföre iyi ki girmişim hep duruyormuş aldım sanıyormuşum resmen![]()
Ben oldum olasi jilet kullaniyorum,
Zaten cok yoğun cikan biri degilim komple.
Agdaya tahammül edemem birkac denenem olmustu, ne gerek var dedim aciya. Banyodan banyoya jilet kullaniyorum hic uzayamiyorlar boylelikle.
Ben de o yuzden sordum.seninki çok küçük daha cnm benim kızım 2013 doğumlu, 1. sınıfa gidiyor senin işin bi çıt daha zor çünkü o da daha ana kuzusu imiş :) benim ki çok abla tam şimdiden benden çok daha düşünüyor, böbreklerimden rahatsızlandığımda ilaç içmek zorunda kalmıştım bana " içiyorsun o ilaçları çocuğa zararı yok mu" demişti ben şok olmuştum bakalım doğuncada umarım böyle sahiplenici olur
Tahmin ettim cunku 1.nin buyuk oldugunu.
Ilk cocukta kimseyi aramiyorsun hatta istemiyorsun dahi.
Biz ilk banyosunu bile esimle ikimiz yaptirmistik kizima. Zaten zorlanacak olanlar benim gibi 1 ile 2 arasinda yas farki az olup üstüne yardim edeni olmayanlar.
Ama ciddi ciddi şu oyun ablasi olayina bi bakmaya karar verdim.
Kizimi ihmal edecegim ister istemez.
Yarim gun hafta ici 5 gun kaca gelinir nasil olur bi arastirip esimle konuşacağım. Arkadasima soyledim mantikli dedi, ablasina soracak o da varsa cevrede biri onerecek bakalim.