Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum
korkma sakin ol, bir sorun olsa muayenede çıkardı zaten. idrar yolu enfeksiyonudur muhtemelen, ağrı acı olmadıysa anlamamışsındır. hemen idrar kültürü alır bakarlar. bizi de haberdar et, güzel haberlerini bekliyoruzKızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum
Aaa deme ya.. niyeki acaba.. bildiğin kan kırmızı mı? Poponda bişey var mı? O kanamış olabilir.. iyiydi yani bebek sıkıntı olsa orada derdi yani ne kadar zaman geçti ki?Kızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum
Bende çatlamadım ama benden zayıf olup çatlayan çok kişi gördüm. Herkesin vücudunun esnekliği nemi Farklı demekki.Benimki çatlamadı, bakarlarsa nazara göze gelmeyelim?
Şu noktadan sonra çatlarım ama, hissediyorum. Canımız sağolsun :)
Vallahi çok az kaldı![]()
Kandan mi bahsediyorsun? Umarım önemli bişi değildirKızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum
kıpkırmızıydı derken kan gibimi yoksa idrarın rengi mi koyuydu canım belki yediğin bişeyden öyle olmuş olabilir ben pancar yediğimde idrar rengi değişiyor öyle bişey olabilirmi? inşallah ciddi değildir canımKızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum
aaaa ciddi misinhiç başıma gelmedi benim de ilk gebelikte. bir damla bile gelmemişti. demekki olabiliyo hazırlıklı olayım bende. ama benim kızımda doğumdan sonra da ilk üç gün sütün gelmemişti. bakalım bunda nasıl olur.
ancak doktor yorum yapabilir canım bilemedim ki sadece referans değerlerine bakarak yorum yaptım, yüksek çıkmış ama yektanın şikayeti de var ağrısı çok.
bir dahaki gidişinde sen için rahatlasın diye idrar kültürü isteyebilirsin tekrar zor bişey değil sonuçta.
çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et mutlaka dinlen iş yapma. daha iki gün önce yazdıSahra- arkadaşımız da aynı durumda şu an. inşallah dayanır bebişleriniz zamanında gelir, dualarım sizinle
![]()
Peki kaçıncı haftanızda asagiya indi ve kaçıncı haftanizda dogum yaptiniz? Erken dogum olup kuvezde kalmasindan korkuyorum![]()
Z zeynep serdar hiç izin hakkın yok mu 2 gün izin alsan çarş doktorun rapor yazar belki
Kendi doktoruma carsamba günü gideceğim. Belki carsambadan sonra rapor verir. Pazartesi salı calismam gerek ama. Insallah 2 günden bisey olmaz. Elimden geldigince ayaga kalkmamaya çalışırımdoktoruna mesleğini söyledin mi? belki 2 hafta rapor verirdi olmaz mı öyle bir şey? yorucu işin var dinlensen iyi olurdu aslında.
Z zeynep serdar
Olabilir canim herkesin gobegi kocaman olmuyo bunda kilo alimin olmadigi icinde olur, ic karnin genisse ondan da olur ben 7 kg almama ragmen minik bir karnim var ve boyumda kisa yani esim hatta hep diyo sen hic mi kilo almiyosun nasil 7 aylik hamilesin milletin karni dogurcak gibi duruyo diyo hamileleri gorunce hastanedeKızlar bu arada çarşamba 32 bitecek ancak malum beni biliyorsunuz hala kilo almadım. Bebek alıyor çok şükür. Hiç doğum yapacak gibi görünmüyorum göbeğim de yok. Fotoğraflardan görüyorum benim gibi haftası hatta daha düşük olanlar neredeyse göbeği baya baya doğum yapacak gibi kocaman olmuş. Öyle olunca kendimi eksik hissediyorum. Içim geniştir diyorlar öyle bir şey olabilir mi?
Ben bu sene yeni atandım. 1 sene dolmadan izin hakkım yok. O yüzden izin alamadim malesef. Mazeret iznim vardi onuda taşınırken kullandim. Son 2 gününüde simdi kullandim persembe ve cuma günleri içinZ zeynep serdar hiç izin hakkın yok mu 2 gün izin alsan çarş doktorun rapor yazar belki
önmli bişey degildir cnm bnm arkdasımda da olmustu guzel haberlerle gel inş.Kızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum
Nereden geldi acaba kan kuzum ilaç filan kullandın mıKızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum
Aynen dogun kanalina dayanmış başı dedi. Benimde vajinamda ağrı oluyor yürürken acaba o yüzden mi? Siz isteyerek mi sezeryan oldunuz?Evham yapma bikere insanın korktugu başına gelir canım iyi düşün hep , 7aylıktım şimdiki gibi kafasıyla doğum kanalının başına baskı yapıyordu , aşagıya dogru çok ciddi agrılarım oluyordu , 37+4 de sezeryanla dogum yaptım , ama hep yattım