• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Oyy kuzum benim hatırlarmış daa :) valla ne zaman bu siteye girsem kendimi gebelik topiklerinde buluyorum ister istemez takıntı oluyor bende birazcık kaybolayım dedim :KK70: öyle 8-10 gun de bi giriyorumm oda yemin ederim hep H E H E Elçin doğum yapmış mı, dogumdan sonra nasılmış, bide Kübra nasıl ki diye bakınıp sırf 2 niz için girip çıkıyorum. Iyiyim bitanem özledim siziii sen napiyosun minnosumuz nasıl :)
Oy canım bnm Allah razı olsun ♥️

Kizlar ben cok hizli sekilde kilo aliyorum ilk gebeligim meger benim ic karnim falan hic genis degilmis cunku karnim kocaman olduuu :KK43: esimin montlarjni giyiyorum kapatmak icin.
Ay benimde böyle ya 🙈sağlıklı olsun yeterki takılmıyorum ya ben o kadar çok canım

Be ön bugün çok ağladım . Anneme üzülmüştüm . Burnum kanamaya başladı . Eşimde baya korktu . Normalde bayılan yada kolay burnu falan kanayan biri değilim ilk defa yaşadım böyle birşey. Stres ve hamilelik birleşince böyle oluyor demek ki . Güzel annem aylardır hastanede. Çaresizce bekliyoruz . Lütfen anneme dua edin 😢
Rabbim acil şifalar versin canım inşallah🤲🏻

İyi akşamlar kızlar hala hastanedeyim. Karnın çok sert hep böylemiydi evet dedim en az 1 aydır böyle ama diğer doktor bahsetmedi dedim.Nst ye bağladı doğumu gelmiş hasta gibisin. Biranda suyun gelebilir istirahat ve bol su içeceksin dedi. Pazartesinden itibaren izne ayırıyor doktor beni durumum çok riskliymiş. Bebek için geliştirici iğne yapacaklar eşim şimdi ilacını almaya gitti.
Rabbim yardımcın olsun canım zamanında gelsin meleğin inşallah🤲🏻🤲🏻

Kızlar şimdi eve geldim progestan verdide onu hemen kullan demişti reçetesinde vajinal yazıyor ama kullanma talimatında ağızdan diyor nasıl kullanacam ben bunu kullanan arkadaşlarımız vardı bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Canım ben 100 mg lık ağızdan 200 üde vajinal kullandım

Canım ben 100 mg lık ağızdan 200 üde vajinal kullandım
Bende vajinadan kullandım ama çok sık idrar yaptığıö için etkili oluyormu bilemiyorum birde akıntı yapıyormu kullandığınız zaman

İyi akşamlar kızlar hala hastanedeyim. Karnın çok sert hep böylemiydi evet dedim en az 1 aydır böyle ama diğer doktor bahsetmedi dedim.Nst ye bağladı doğumu gelmiş hasta gibisin. Biranda suyun gelebilir istirahat ve bol su içeceksin dedi. Pazartesinden itibaren izne ayırıyor doktor beni durumum çok riskliymiş. Bebek için geliştirici iğne yapacaklar eşim şimdi ilacını almaya gitti.
Geçmiş olsun canım. Benim karnım da hep çok sert. Nefes bile alamıyorum. Bende hiç dinlenmiyorum. İlaçlarımı doğru dürüst almıyorum. Umarım ihmalkarlığım başıma iş açmaz.

Evet 40 haftayı geçip doğmayyınca karnımda da hep hıçkırırdı demek ki sindirim sistemi çoktan çalışmaya başlamış bunda da geçen gittiğimizde dr idrar torbasında çiş gördü 😀 her an yine bana işeyenilir 😀🤣 evet vajenin bir florası var bozulmaması gerekiyor ama çok zor bence ya nasıl yapacağım bilmiyoeum hele eşim hiç dokunmaz sanırım
Bebek nasıl hıçkırıyor karında ben de bunu çok merak ediyorum :)
Kaç hafyalıkken hissediliyor hıçkırıklar ve nasıl oluyor

bende 41. haftayı geçince doğurdum ama benim kızım akıllıymış hiç yapmadı öyle şeyler 😂
alışırsın merak etme, bende başlarda tedirgin olmuştum ama orayı çok kurcalamadığın sürece bir şey olmaz. bebekler sık sık yıkanıyor zaten.

heyecana gerek yok ya o kadar da zor değil, anne olarak zaten elin alışık, temizlersin korkma. her zaman üstten alta doğru bunu unutma yeter :)

1 yaş bile geç canım bence de. anlamaya başladıkları an artık çok zorlaşıyor. bebekken narkoz almak zorunda da kalmıyorlar. en güzeli bebekken yaptırmak. büyüyünce çocuğa öyle bir travma yaşatmaya gerek yok zaten.
Bebekken nasıl yapılıyor peki narkozsuz ?

Geçmiş olsun canım. Benim karnım da hep çok sert. Nefes bile alamıyorum. Bende hiç dinlenmiyorum. İlaçlarımı doğru dürüst almıyorum. Umarım ihmalkarlığım başıma iş açmaz.
Sağol cnm Bende düzenli içmedim cnm kan değerlerim düşük çıktı maalesef

Benim mesela vajenin florası bozuldu galiba. Çünkü neredeyse 2 ay olacak geçmeyen mantar kaşıntım var. Geçiremiyor doktorlar bir türlü. Kaç farklı fitil kaç farklı krem banamısın demiyor. Probiyotikli Bi ilaç bile koyuyorum her akşam vajinama oradaki yararlı bakterileri çoğaltsın diye demişti doktorum. Yok yine faydası yok. Bende bu durumun başıma iş açmasından korkuyorum. Artık günlük yaşam kalitemi sıfıra indirdi bu kaşıntı. Vücüdüm ilaçlara direnç gösteriyor. Hiç Bi fayda göremiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Doğuma kadar geçsin diye dua ediyorum. Yoksa doğum anında bebeğime bulaşcak

Bebek nasıl hıçkırıyor karında ben de bunu çok merak ediyorum :)
Kaç hafyalıkken hissediliyor hıçkırıklar ve nasıl oluyor

Ben 4 haftadır hissediyorum hıçkırıklarını özellikle sırtı karnıma dönük olunca :) genelde ben birşeyler yedikten veya süt içtikten sonra başlıyor. Çok tatlış bir duygu, minik bir şey pık pık ediyor içeride :)

Amin cnm inşaAllah hepimiz ben bu kadar durumun ciddi olduğunun farkında değildim. Ayaktayken ve yürürken çok zorlanıyordum.

Dün gece yazmama rağmen hemn çağırmaması zaten çok enteresan Bana yazdığı aynen Augmentin veya pyeloseptil antibiyotik kullanmak gerekir.
Bende cvp olarak
Eczaneden alabilirmiyim reçetesiz birde mg önemlimi?

Pyeloseptili alabilirsiniz muhtemelen vermezlerse aile hekiminiz veya biz yazarız
Yani ben muayeneye gitmesem de direk antibiyotiğe başlasam hiç bişeyden haberdar olmayacaktım:s
Bi anda su gelebilirmiş şokunuda atlatmış değilim hala şaka gibi

amin cnm hepimizin inşaAllah

Yektacım çok geçmiş olsun, böyle önemsemeyen doktorlara sinir oluyorum. İşin ucunda bir de hayat var nasıl umursamamazlık edebiliyorlar hiç anlamıyorum. Ayrıca antibiyotik hamilelikte kullanılabilen bir şey sonuçta, bana da ameliyatımdan sonra yazılmıştı. Ne güzel gitmişsin başka bir doktora çabucak iyileşirsin umarım canım. Enfeksiyon geçince antibiyotikle riskinde azalır belki, antibiyotik etkisini gösterene kadar bol bol dinlenmeye çalış.

Kızlar günaydın, güzel bir haftasonu olur umarım hepimiz için ☺

Yatak konusunda çok kararsız kaldık biz, bu konuda düşüncelerinizi paylaşır mısınız? İlk olarak yatağımız yanında tutacağımız bir yatak düşünüyoruz. Çileğin sallanabilen 2-3 yaşa kadar kullanılabilen beşiğiyle, bu alt değiştirmeli park yataklar arasında kaldık düşünce olarak. Kocaman alt değiştirme masalarından da alamıyoruz ama ek olarak odaya sığmadığı için. Park yatak seçersekte rahatlığını düşündürüyor, ek şilteyle bebekler rahat ediyormu içinde uyurken diye. Siz seçimlerinizi nasıl yaptınız?
494F022A-EC87-43C6-A60D-4C9396785258.webp EB17C8DE-B314-4D84-AB29-7395BB1158C3.webp

Back
X