Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alışabildin mi nasıl oluyor zor mu :)İyiym Allaha şükür canım Durunhanımın elinde oyuncak oldum![]()
sağol cnm teşekkür ederim umarım hepimiz sorunsuz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimizeYektacım çok geçmiş olsun, böyle önemsemeyen doktorlara sinir oluyorum. İşin ucunda bir de hayat var nasıl umursamamazlık edebiliyorlar hiç anlamıyorum. Ayrıca antibiyotik hamilelikte kullanılabilen bir şey sonuçta, bana da ameliyatımdan sonra yazılmıştı. Ne güzel gitmişsin başka bir doktora çabucak iyileşirsin umarım canım. Enfeksiyon geçince antibiyotikle riskinde azalır belki, antibiyotik etkisini gösterene kadar bol bol dinlenmeye çalış.
İyi akşamlar kızlar hala hastanedeyim. Karnın çok sert hep böylemiydi evet dedim en az 1 aydır böyle ama diğer doktor bahsetmedi dedim.Nst ye bağladı doğumu gelmiş hasta gibisin. Biranda suyun gelebilir istirahat ve bol su içeceksin dedi. Pazartesinden itibaren izne ayırıyor doktor beni durumum çok riskliymiş. Bebek için geliştirici iğne yapacaklar eşim şimdi ilacını almaya gitti.
Çok geçmiş olsunn iyiki doktora gitmişsin canım ya en azından önlemleri var buna şükür diyebiliyoruz ilaçlarını alıp dinlendikten sonra düzelicektir eminimki,Herkese iyi haftasonları dilerim
geçmiş olsun cnm umarım vakitnde gelir bebiş dinlenİyi akşamlar kızlar hala hastanedeyim. Karnın çok sert hep böylemiydi evet dedim en az 1 aydır böyle ama diğer doktor bahsetmedi dedim.Nst ye bağladı doğumu gelmiş hasta gibisin. Biranda suyun gelebilir istirahat ve bol su içeceksin dedi. Pazartesinden itibaren izne ayırıyor doktor beni durumum çok riskliymiş. Bebek için geliştirici iğne yapacaklar eşim şimdi ilacını almaya gitti.
Sırtının karnına dönük olduğunu nasıl anlıyorsun peki :) ay ben bişey anlamıyorum yaBen 4 haftadır hissediyorum hıçkırıklarını özellikle sırtı karnıma dönük olunca :) genelde ben birşeyler yedikten veya süt içtikten sonra başlıyor. Çok tatlış bir duygu, minik bir şey pık pık ediyor içeride :)
Günaydın herkese uzun aradan sonra ben geldim, şöyle biraz geçmişi okudum. Riskli hamişlerimize çok geçmiş olsun, bebişlerimiz akıllı uslu zamanında gelsinler inşallah.
Karın sertliğinden bahsedilmiş benim de ara sıra belli bir bölgem serleşiyor doktora sordum yalancı kasılmalar başlamıştır dedi, eğer dinlediğin zaman geçiyorsa çok önemli değil ama dinlendiğin halde geçmezse bir terslik vardır dedi. Şimdilik uzun sürmüyor dinlenince geçiyor çok şükür. Oğlumu 33+3 de doğurduğum için korkular sardı beni inşallah kızım zamanında doğar.
Ben park yatak kullanmadim cnm ilk 7 8 ay elektirikli besik vardi ona sigmayinca oda takiminin besigini kullandm hala da onu kullaniyoruz 4 yasindaKızlar günaydın, güzel bir haftasonu olur umarım hepimiz için ☺
Yatak konusunda çok kararsız kaldık biz, bu konuda düşüncelerinizi paylaşır mısınız? İlk olarak yatağımız yanında tutacağımız bir yatak düşünüyoruz. Çileğin sallanabilen 2-3 yaşa kadar kullanılabilen beşiğiyle, bu alt değiştirmeli park yataklar arasında kaldık düşünce olarak. Kocaman alt değiştirme masalarından da alamıyoruz ama ek olarak odaya sığmadığı için. Park yatak seçersekte rahatlığını düşündürüyor, ek şilteyle bebekler rahat ediyormu içinde uyurken diye. Siz seçimlerinizi nasıl yaptınız?
Eki Görüntüle 2562640 Eki Görüntüle 2562641
Gunaydin cnm evet aynisi benimde basima geldi ama sabaha kadar gecmedi sabaha karsi dinmisti agrim ağrıdan kipirdayamiyorum cok kotu bi durumGunaydin kizlar gece uykumun arasinda donmeye calisirken donemedim ve karnima bicak gibi bir agri saplandi sonra karnim agrimaya basladi karnim biraz sertti ay benimki de supriz yapmasa ya hepimize 7. Aydan sonra bir seyler olmaya basladiinsan korkuyo gercekten yarim saat sonra gecti cok sukur ama korktum hareket etmesini bekleyene kadar da uyumadim sonra tekme atinca icim rahatladi uyumusum tekrardan
Canim aynen bende kullaniyorum ve vajinadan aliyorum. Arkadaşın dedigi gibi itebildigin kadar itip uzan. Bide bu ilac bende su gibi akıntı yapıyor. Ilaci kullaninca bi bak sendede olacak mi merak ettim. Acaba herkeste oluyor mu?Kızlar şimdi eve geldim progestan verdide onu hemen kullan demişti reçetesinde vajinal yazıyor ama kullanma talimatında ağızdan diyor nasıl kullanacam ben bunu kullanan arkadaşlarımız vardı bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Günaydın herkese uzun aradan sonra ben geldim, şöyle biraz geçmişi okudum. Riskli hamişlerimize çok geçmiş olsun, bebişlerimiz akıllı uslu zamanında gelsinler inşallah.
Karın sertliğinden bahsedilmiş benim de ara sıra belli bir bölgem serleşiyor doktora sordum yalancı kasılmalar başlamıştır dedi, eğer dinlediğin zaman geçiyorsa çok önemli değil ama dinlendiğin halde geçmezse bir terslik vardır dedi. Şimdilik uzun sürmüyor dinlenince geçiyor çok şükür. Oğlumu 33+3 de doğurduğum için korkular sardı beni inşallah kızım zamanında doğar.