- Emoji Skoru
- 10.806
- Puanlar
- 498
Amin cnmÇok geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıkla alacaksın bebeğini
Bende aşırı dikkat etmedim doktora söylememe rapmen önemsemeyince heralde ben çok hassasım diye düşündümYEKTA61 yrni gördüm canım yaaa cok üzüldüm iyiki gitmişsin doktora.
Bol bol dinlen ilaçlarını düzenli iç alalhın izniyle beklicek bebiş gününü
Bende korktum valla hiç dikkat etmiyom daha dün odanın tülünü falan astım
Dinlenmemiz gerek dmekki
Sanada çok geçmiş olsum cnm özellikle idrar kültürü yaptır. Ben aile hekimliğinde kültür istediğimi söylememe rağmen idrar testi yapmışlar meğer dün doktorum tekrar kültür istedi. Bol bol su içÇok geçmiş olsunn iyiki doktora gitmişsin canım ya en azından önlemleri var buna şükür diyebiliyoruz ilaçlarını alıp dinlendikten sonra düzelicektir eminimki,
Bendede aynı şikayetler var karnımda sert çok ayakta kalmadığım için belki ağrımıyo ama bi baskı falan var enfeksiyondan mı bilemiyorum bugün bende gidicem doktora bakalım ne dicek hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerimiz![]()
sağol cnm aynen su çok önemli çarşamba idrar kültürüm çıkacak pazartesi kantahlili vereceğim aile hekimliğinde demir D ve b12 bakılacak sonuçlarımı tekrar burada paylaşırım. Bu akşamda yine kontrolüm var yeniden nst bağlanacak onuda paylaşırım.YEKTA61 geçmiş olsun. Doktor çok önemli gerçekten. Doktorunuz istemese de sık sık kan idrar tahlili verin, sonuçları burda da paylaşın. Birbirimizi uyarma imkanımız oluyo, çok önemli bişey. Mesela bana gebeliğin başından beri hiç vajinal muayene yapılmamıştı dün acil durum olunca yapıldı, enfeksiyon çok riskli olduğundan aslında 25.hafta gibi bikere rutin olarak yapıldığını duymuştum. Kaç doktor yapıyodur bilmiyorum. Şikayetimiz olmayabiliyo anlamayabiliyoruz. Ben iş yerinde mecburiyetten umumi tuvalet kullandım sürekli ama çok şükür sorun olmadı, herhalde su içmek gerçekten çok önemli bu konuda.
Amingeçmiş olsun cnm umarım vakitnde gelir bebiş dinlen
Canim aynen bende kullaniyorum ve vajinadan aliyorum. Arkadaşın dedigi gibi itebildigin kadar itip uzan. Bide bu ilac bende su gibi akıntı yapıyor. Ilaci kullaninca bi bak sendede olacak mi merak ettim. Acaba herkeste oluyor mu?
Aynen cnm çamaşırımı değişmeme rağmen ıslanıyor. Açıkcası acaba su mu geliyor diye de endişelenmedi değilim. Eşimin kuzeninin eşide erken doğum yapmıştı dün onu aradım onunki biraz su gelmiş sora gece boyu sızma olmuş ondan endişelendim ama biyandan da içerideki enfeksiyonuda tedavi ettiğinden akıntı olabileceğini düşündüm birde sanki doktor laf arasında bahsetmiş gibiydi ama akşam muayeneye gidince sorucam yine burayada yazarım