• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Evet en kucuk ben varim ondan suan gayet zindeyimmm :) bazi takvimler 29 subati gosteriyor doguma bazen 27 subat falan. 32 de olan arkadasim subat basi nasil bu kadar yuruyon diyor dedim 3 hafta sen ondesin cok sey degistirir. Ben daha iyi hissediyorum kendimi 😊 ben 36. Hafta dogmusumm sizden once dogurur muyum bilmiyorum ama😂

Senin sat kaçtı? 25 mayıs benımki

selam kızlar nasılsınız
bebeğinin gelişimi geriden giden varmı ben gibi
30. haftadayız kilosu 1105 gram çıktı
Ben persembe gidicem cok korkuuorum 4 haftadir gormuyorumm kizimi. En son 24+2 falandik 730 cikmisti o ara herkes 800-850 yazarken doktor normal demisti ama insan tombis olsun istyor

Kızlar iyi aksamlar sizin de bebeğiniz sürekli hıçkırıyor mu?Benim küçük hanım gün içerisinde sürekli hıçkırıyor.Bugun sağlık ocağında takip vardi.ebe kalp atımını dinlerken cihazla benimki sürekli hickirdi :KK48: ebe 2 çocuk doğurmuş ama kendi böyle bir şeyle hiç karsilasmamis:halay:Kadin çok şaşırdı ilk defa duyuyorum diyor Özellikle cihazda ...Ayyy çok tatlı hickiriyordu ama kuzum:KK71:

Kızlar iyi aksamlar sizin de bebeğiniz sürekli hıçkırıyor mu?Benim küçük hanım gün içerisinde sürekli hıçkırıyor.Bugun sağlık ocağında takip vardi.ebe kalp atımını dinlerken cihazla benimki sürekli hickirdi :KK48: ebe 2 çocuk doğurmuş ama kendi böyle bir şeyle hiç karsilasmamis:halay:Kadin çok şaşırdı ilk defa duyuyorum diyor Özellikle cihazda ...Ayyy çok tatlı hickiriyordu ama kuzum:KK71:
Bazen duzenli araliklarla pit pit bir seyler hissediyorum eger o hickirik dolayisiyla oluyosa benim oglumda arada hickiriyo 🙃

Kızlar söylemiştim bilmiyorum hatırlıyomusunuz dış mekan çekimi kazandım diye çekilişten😀
Bu pazar çekim olacak
Kardeşimin nişanı için bu elbiseyi almıştım bunu giysem incili taç makyaj falan yeterli olmazmı ? Şartmı mavi giymem ? Mavi bi elbise almıştım bugun geldi hiç beğenmedim gecelik gibi durdu.
Kesinlikle başka bi yerde kullanacagım bi elbisede değil 200 tl etmez geri yollıcam .
Siyah yasta gibimi olur ? Eşimde siyah gömlek kot pantolon fln giyecek bence oluruz yaaa

Eklentiler

• E5F04A73-DACC-4BF4-BE62-8E20DB772CBB.webp
    E5F04A73-DACC-4BF4-BE62-8E20DB772CBB.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 79
Enson nezaman gittin doktora ? Boyu kilosu nasıldı?
Perşembe gidicem bir aksilik olmazsa bende
Ben 24+2 de gittim pazartesiydi gunlerden. Seker testi de yapildi o gun. 32 cm 730 gramdi. Persembe gidicem tam 28+5 olucam. Senin nasildi hangi tarihte

Kızlar söylemiştim bilmiyorum hatırlıyomusunuz dış mekan çekimi kazandım diye çekilişten😀
Bu pazar çekim olacak
Kardeşimin nişanı için bu elbiseyi almıştım bunu giysem incili taç makyaj falan yeterli olmazmı ? Şartmı mavi giymem ? Mavi bi elbise almıştım bugun geldi hiç beğenmedim gecelik gibi durdu.
Kesinlikle başka bi yerde kullanacagım bi elbisede değil 200 tl etmez geri yollıcam .
Siyah yasta gibimi olur ? Eşimde siyah gömlek kot pantolon fln giyecek bence oluruz yaaa
Canm elbise cok guzel ama bence cekim icin hem dar hemde rengini sevmedim cekim icin daha firil firil seyler guzel oluyor ya o maviyi dene at. Belki makyaj sac kombinle guzel olur.

Ben 24+2 de gittim pazartesiydi gunlerden. Seker testi de yapildi o gun. 32 cm 730 gramdi. Persembe gidicem tam 28+5 olucam. Senin nasildi hangi tarihte

2 hafta önce 37 cm 920 gr dı , aynı gün gidicekmişiz kontrole ,

2 hafta önce 37 cm 920 gr dı , aynı gün gidicekmişiz kontrole ,
Ben 4 haftadir gormedigim icin merak ediyorum bebisimi korkuyorum dusunsene kilosu cok azsa ya da herhangi yolumda gitmeyen birsey varsa 4 haftadir gormuyorum :( Allah korusun tabi de merak ediyorum cok.

Canm elbise cok guzel ama bence cekim icin hem dar hemde rengini sevmedim cekim icin daha firil firil seyler guzel oluyor ya o maviyi dene at. Belki makyaj sac kombinle guzel olur.
G gamzeli_bebis beyaz giy ya da kirmizi giy baska renk giy duz beyaz cok guzel oluyor genelde
Ay ne biliyim canım ya sırf almış olmak içinde almak istemiyorum. Mavi de form olarak bunla aynı bol bi elbise değil ama hiç hiç beğenmedim kuması falan gecelik gibi oldu üşenmesem giyer foto çekerdim ama üşendim şimdi😀
Bol olanlarda genelde omuzları açık altı bol olanlar var onlarda bu havada donarım diye bilemedim aman ne zor işmiş😀
Dur bakiyim iki üç günüm var ayarlarım olmazsa bişey
Cokta seçenek yok bakıyorum netten ama

Ay ne biliyim canım ya sırf almış olmak içinde almak istemiyorum. Mavi de form olarak bunla aynı bol bi elbise değil ama hiç hiç beğenmedim kuması falan gecelik gibi oldu üşenmesem giyer foto çekerdim ama üşendim şimdi😀
Bol olanlarda genelde omuzları açık altı bol olanlar var onlarda bu havada donarım diye bilemedim aman ne zor işmiş😀
Dur bakiyim iki üç günüm var ayarlarım olmazsa bişey
Cokta seçenek yok bakıyorum netten ama
Biraz usu birsey olmaz ya anlik olarak 😊😊 beyaz falanda olur firilfiril. Ama dar alma bence bol daha guzel oluyor. Uzun kollu da bulabilirsin belki bol. 100 tl ye bile vardir maviyi iade edersin hem daha ucuza almis olursun

Biraz usu birsey olmaz ya anlik olarak 😊😊 beyaz falanda olur firilfiril. Ama dar alma bence bol daha guzel oluyor. Uzun kollu da bulabilirsin belki bol. 100 tl ye bile vardir maviyi iade edersin hem daha ucuza almis olursun
G gamzeli_bebis trendyola hamile elbisesi yazdim guzel dokumlu seyler cikti ama sanirim zamanin yok. Magazalarda da bulabilirsin belki
Trendyolun işide belli olmuyor bazen bir günde yolluyor bazen bi hafta🥴
Bakimmm bulabilirsem alırım bulamazsam makyaj aksesuar vs siyah giyerim artık 😀

işlerimi hallettim. Ablamın evindeyim. Ablam işte. Annem geldi. Ama anneannemi de buraya getirdi anneannemde başka kızı var gitmiyor 🤷‍♀️ Annemde kendi evinde inşaat başlattı oraya gidip geliyor ben yarından itibaren oğlum ve anneannemle kalıcam öğlende ablamın çocukları yemeğe gelecek onunla uğraşacam. Bugün öyle oldu ve akşama da yemek yapmak zorunda kaldım annem birgünlük idare et dedi ama birgünlük olacağını sanmıyorum. ben çok yoruldum.eşim ustaya yardıma gitti. Adamı yiyip bitirdim götür beni diyorum aramız acayip limoni oldu 🤷‍♀️
Okuduğum yerde ben gerildim Allah yardımcın olsun . Sen sana bakılsın diye gittin onlar kendini baktırıyor sana . Hamile hamile çocuk bakmalı yemek yapmak falan .... eşinin düşündüğü tek şey senin ve bebeğinin iyiliğidir eminim o yüzden aranızı düzeltip gerginken ondan destek almak daha iyi olur. Anneannende ne iyileşemedi gitti haftalar oldu

Back
X