- Emoji Skoru
- 10.806
- Puanlar
- 498
Günde kaç kere kullanıyorsun cnm?Ben Magnorm 365 mg kullanıyorum canım
Cnm ben kasılmalar kramplar bel ve bacak ağrıları için kullanılıyor. Ama doktorum karnımın sertliği ve gerginliği içinde magnezyumu içiyormusun sordu günde 2 ye çıkar dedi.Kizlar bu magnezyum ne için veriliyor? Sadece bacak ağrıları için mi? Benim doktorum illa olmazsa olmazlardan değildi verdiğinde. Yani direk olarak vermedi de. Evde bulundurmuştuk biz. Yani bebek için faydalı mı?
Cnm magnezyum kullanıyormusun karın gerginlik ve sertliğinede iyi geliyormuşBenimki bayadır sert Erzurum’daki doktorum nst ile sancı bakmıştı tokattaki rahat bir adam hamilesin ameliyatlısın dedi. Ama karaciğer safra ve böbreklere baktı bir sıkıntı görmedi. Ama karnım nasıl geriliyor bazen acıyor . Gerçekten çok zorlanıyorum
Valla bacak ağrım falan yoktu bi gün miğdeden giren sancım oldu ya üşüttüm ya gaz sancım vardı bu arada magnezyum vermişti ama kullanmayım gerek yok diye düşünmüştüm o ağrıyı yaşayınca aklıma o geldi direk içtim hemen etki etti sonra tabi hastaneye de gittim içim rahat etsin diye günde 2. Kere de kullanabilirsin bebek için zararı yok hatta faydalıda olur dedi bana günde 1 kez yetiyo şuanlık kullanıyorum,
YEKTA61 efermag vermiş bana az kaldı geçen gittiğimde yazdırdım nöbetci doktorda magnorm vermiş günde 2 kezdw içiliyo zararı yokmuş ama gittiğinde bi sor istersen doktoruna kullan belki ağrılarınada iyi gelir
İçeyim ozmn kutusunda günde 1 yazıyorda doktor 2 ye çıkar demişti ama hangi ilacı kullandığımı sormadığından bende emin olup kullanamadım