- Emoji Skoru
- 32.162
- Puanlar
- 548
Herkes altın biriktirmiyor sonuçta onlarda altın biriktirmeyiversin ayrıca o kadar paranız varsa ücretsize ayrılınKızlar size bişey danışmak istiyorum fikirleriniz benim için önemli
Şimdi biz eşimle ikimizde çalışıyoruz ve maaşlarımız ortalamanın üzerinde ilk çocuğumuz olacak ve ona her ay yatırım olması için yarım yada tam altın yapmayı planlıyoruz yalnız eşimin birde erkek kardeşi var ve onlarında 10 ay önce bebekleri oldu Onun eşi hamile kalınca İşi bırakmıştı şu anda da çalışmıyor eşimin kardeşinin maaşıda asgeri ücretten biraz fazla eşim “kardeşimle konuşayım onlar da hiç olmazsa bebekleri için her ay çeyrek altın yapsınlar paranın yarısını da biz verelim” diyor. İlk söylediğinde olabilir gibi gelmişti bana da, eşime de olur veya olmaz diye bişey demedim biraz düşünelim bakarız dedim ama eşim çok hevesli ve benim eltimle aram pekte iyi değil maddi olarak bu parayı vermek bizi zorlamayacak ama ilerleyen zamanlarda kendimce yanlış düşüncelere de dalmak istemiyorum (mesela ben izinlerim bitince işe döneceğim ücretsiz izin almayacağım eltim bebeğiyle kalmaya devam edecek ben bebeğimden ayrılmış olacağım bu beni sinirlendirebilir lohusa kafasıyla) siz olsanız nasıl bir tutum izlerdiniz..