• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

@yeb4 ben eve çıktım bebeğim hastanede , küvezde , solunum cihazından çıkartmışlar , sütü de sindirmeye başlamış çok şükür ,
Günde iki defa görüş var ama şuan birine gidiyorum , ağırlarım oluyor Ankara da soğuk ... çıkamıyorum
Çok özlüyorum , her gördüğümde de aşırı duygulanıyorum...
Maşallah maşallah benim kızım 5 gün kaldı yoğun bakımda o kadar iyi anlıyorum ki seni
O çıkana kadar sen de toprlsncsksın daha iyi bakabileceksin bu u düşün

çok iyi haberler bunlar çok sevindim canım ☺ inşallah tüm sorunlar hallolur ve yarın evine gidersin. bundan sonra kendine çok dikkat et, şu son haftalarımızı hepimiz sağ sağlim atlatalım inşallah.

solunum cihazından çıkması çok çok iyi haber, gerçekten çok güzel gelişmeler 😍 günlerce solunum cihazında kalan bebekler olabiliyor, bak senin bebişinin hemen düzelmiş solunumu. çok zor anlayabiliyorum, gerçekten insan çok duygulanır çok hassaslaşır ama onun çok güçlü bir anneye ihtiyacı var evine geldiği zaman. o yüzden güçlü durmaya çalış, bu günler de geçecek emin ol 🥰

bu arada adını ne koydunuz?
İnşallah rabbim sağlık versin kuzuma , öyle küçük ki:(
Mahir koyduk adını

@yeb4 ben eve çıktım bebeğim hastanede , küvezde , solunum cihazından çıkartmışlar , sütü de sindirmeye başlamış çok şükür ,
Günde iki defa görüş var ama şuan birine gidiyorum , ağırlarım oluyor Ankara da soğuk ... çıkamıyorum
Ay Rabbim daha iyi etsin inşallah şifa versin canım tez zamanda yanına gelsin bebişinde🤲🏻

Tam kac haftalik dogdu kuzum kac hafta kac gun

masallah canim cok.sevindim dikkat et kendine de sancin artmasin zamaninda gelsin bebisler🤗🙏
canim benim oglum hic canimi acımazdı kiz yerimden hoplatiyor ve hic.hos deimis dorusu bosver tatli tatli tekmelesin inan cok acitiyor kiz
yeni nesil ayy nasil güldüm yaa 😂😂
gule gule.kullanin canim cok guzeller😍

Masallah canim ya insalllah en kisa zamanda ordan da cikar evinde buyutursun az daha sabret hersey cok guzel olacak sizin icin🙏
İnşalllahh , Allah razı olsun
Karnımda ne rahatmış kuzum

Çok şükür canım biraz daha iyiyim ama bugün de kalıcam hastanede inşallah yarın akşam iyi olursam dktorum hastaneden taburcu edeceğini syledi,nst de arada ağrım çıkıyor ama oldukça sancılarm azaldı serum,hap ve magnezym tedavileri iyi geldi,rahim uzunluğım iyiymş açılmam da yokmuş ama tek sorun idrar yollarımdq enfeksyn varmış onun için de antibiyotik tedavisi başlandı inşallah yarına toparlarım eve geçerim 🤲🏻

Çok şükür canım braz daha iyiyim ama bu gece de hastanedeym 😕iyi olalım da sağlıkla inşallah yarın akşama çkarız🤲🏻
Geçmiş olsun cnm

P Prensescann ne güzel kendi nefes alıyor anne sütü alıyor bunlar çok güzel💚
Dikkat et kendine o bunları hatırlamayacak bile sen de çok yıpratma kendini çok da ağlama kederli süt verme mahirine💜
Görünce çok duygulanıyorum ya :(
Süt sağarken onun koşup oynadığını hayal ediyorum ...
Şükür geliyo süt ona yetecek kadar

Listeye baktım da halaa birçok isim girilmemiş isimsiz kaldık bizde yaa herkesin bellimi isimelr😌

Umut koycaz biz de adını sağlıkla gelsin de oğluşum

Kv çok istiyor kocasının adı olsun diye allah var daha sesli ifade etmedi ama eşime söyledim göbek adını babalarımızın adlarımı koyalım diye ona bike hayır dedi e gğnah benden gitti😂

Şekeri çok düşüktü doğduğunda 40 a düşmüştü beyin hücreleri zarar görür demişlerdi.
38+3de doğmuştu gebelik şekeri vardı bemde
Yaa şuandada varmı canım gebelik şekerin bu şeker ne illet birşeymiş ya bendede var

Back
X