• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Oo bu çok daha iyi tabi bende beceri yok abla da yok kız kardeş de yok😌🥺
Valla iyi oldu bende çok yok beceri ama bişeyler yaptım ablam daha becerikli kendi kızındada herşeyi o yaptı

Eklentiler

• 038F8702-F01A-46D5-98BA-72299480BE85.webp
    038F8702-F01A-46D5-98BA-72299480BE85.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 58
ya geçen ay arkadaşa gittim hastaneye doğum için, altını kapatıyolar kaka yapıyo, açıyolar kaka yapıyo :KK70: her tarafı alt açma bezini üstünü başını mahvetti gözüm korktu :KK70: o yüzden aldım ben yanıma da, ıslak mendil de aldım yine de ne olur ne olmaz diye ama ilk etapta pamuk ve suyla temizlemeyi düşünüyorum poposunu o sebeple :)
ilk kakasını mı yaptı acaba, siyah bi kaka yapıyolar ilk muhtemelen odur. evde de yapabilir onu tabii. böyle bir kaka olamaz biliyorum onu :D misket kadar şeyden çıkan o kakaya şok oluyo insan 😂

Kızlar anahtarsız ne kadar kullanabilir bilen var mi ya. Muhtemelen eşim iner inmez binip çalıştırmış. Anahtarın belli bir çekim alanı var. Dışına çıkınca sürekli ötüp durması lazım diye biliyoruz ama araba buhar oldu.
Geçmiş olsun cnm insan olanın başına her şey geliyor.Ama araba çalmak ne ya....

Harikaaa 😍 ben kosu bandinda oldugumdan telefon saymiyor. Gunde 7-8 bin cok iyi ama. Bende catlamaya baslamisim kizceler fena catliyorum bunlar buyucek heralde tirnak izi gibiler 🤪🤷🏻‍♀️
Bende çatladım kuzum onca şey sürmeme rağmen😢 yapacak bişi yok napalım

Kızlar herşeyi hazır bi kendisi kaldı yaaa😍😍
Bugun son eksiklerimizide aldım biberon burun aspiratörü falan artık bu haftasonu çantayı tamamlarım😍
Ya çok güzel olmuş kendiside sağlıkla gelsin inşallah🤲🏻

Kızlar şaka gibi birşey oldu. Arabamızı çaldılar az önce. Eşim beni hastaneye bırakıyor. markete giriyor çıkıyor ki yok. Anahtarsız nasıl çalıştırdılar bilmiyoruz. Ben hastanedeyim. Eşim polise haber vermiş. Şok içindeyim .
Canım geçmiş olsun bulunur inşallah

Bugun son eksiklerimizide aldım biberon burun aspiratörü falan artık bu haftasonu çantayı tamamlarım😍
teyzesi pipisini yesın :) odasını sevsınler cok sanslılar alyannda herseyı hazr bı kndsı eksık:)

teyzesi pipisini yesın :) odasını sevsınler cok sanslılar alyannda herseyı hazr bı kndsı eksık:)
Valla kendileride sağ salim gelirler inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım beibşlerimize 😍😍 evlerimizi yuva yapsınlar ❣️

çok güzel olmuş gelsin de mışıl mışıl uyusun yatağında inşallah 🥰
nevresim takımlarımız aynıymış bu arada 🥰

Kızlar çalındığı kesin kamera kayıtlarından bakılmış. Eşim inmiş 4dakika sonra başka biri binmiş. Eşim inerken bir adamın ona dikkatli baktığını hatırlıyor. Birde eşim asker üniformalıydı. Adamdaki cesarete bak. Anahtar eşimde. Eşim kilitler her zaman ama olayın şoku ile birde sürekli yaptığı için refleks olmuş hatırlamıyor . Ama Kamera kayıtlarından arabanın ışıkları yanmıyormuş inince muhakkak ışıkları kapatırız. Eşimde kilitlemişim diyor. Uğraşıyor şimdi. Bana üzülme helal kazanç sonuçta . Ben yenisini alırım canımız sağolsun diyor. Ama üzülüyorum ister istemez.
Kasko yoktu galiba dimi. Varsa aynen bedelini alırsınız

Tesekkrler teyzesi hepsi sağlıkla gelsin inşallah❣
amin canım inşallah hepsi sağlıkla gelsin inşallah 💕💕💕insan böyle hazırlandıkça daha da çok heyecan basıyor insanı ya bende bazen dolabın önünde oturup uzun uzun bakıyorum Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor 🤣🤣

Back
X