• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

son gece 1 saniye bile gozumu kirpmamistim heyecandan ,hem heyecandan hemde elimin ustunden damar yolu acilicak diye korkudan 😄
O el üstüne açılan damar yolu mahvetti beni. Ellerim şişti damar yolu gitmedi hep acımıştı elim 🤣 şimdi de sabahları ellerim nasıl şişiyor açıp kapatamıyorum.

Benimde öyle doktor ısrarla herşeyi normal diyor dedim Siz bana sezaryan tarihi verin 😁
Canım senin hastaneyle ilgili korkuların vardı normal yani güvenmek istiyoruz bende güvenmiyorum sancım olsa gitsem gece başka doktor giricek ama diğer doktorlar benimki gibi değil araştırdığım kadarıyla sezaryan yanlısı ve masada sancı çekip sezeryana alanda varmış boşuna haftası gelmeyen suniyle başlatan falan herşeyle kendi doktorum ilgileniceğinü bilsem nazım geçer bi nebze tamam derim ama işte nasip bakalım az kaldı az ☺️☺️

Canım senin hastaneyle ilgili korkuların vardı normal yani güvenmek istiyoruz bende güvenmiyorum sancım olsa gitsem gece başka doktor giricek ama diğer doktorlar benimki gibi değil araştırdığım kadarıyla sezaryan yanlısı ve masada sancı çekip sezeryana alanda varmış boşuna haftası gelmeyen suniyle başlatan falan herşeyle kendi doktorum ilgileniceğinü bilsem nazım geçer bi nebze tamam derim ama işte nasip bakalım az kaldı az ☺☺
Aynen canım nasip az kaldı normal de olsa sezaryan da olsa bebişimize sağlıcakla kavuşalım enn önemlisi bu 😍

Aynen canım nasip az kaldı normal de olsa sezaryan da olsa bebişimize sağlıcakla kavuşalım enn önemlisi bu 😍
Aynen öyle canım sağlıkla doğsunlarda 😍 rüyamda da bebişi gördüm çok güzel bi kızdı su yeşili bi takım giydirmişim koltuğun üzerinde uslu uslu yatıyodu öpüyodum ağzını yüzünü sonra anne bebek çantasına eşyalarını koyuyodum nereye gidiceksek çok güzeldi ya 😂😂

Günaydın canım. Gece geç yattık. Gece tuvalet Faslı oğlan uyandı derken hiç uyuyamadım. Eşim baya geç geldi adam çay istedi. Normalde gece 9dan sonra birşey yiyip içmez. Olayın şokunu atlatamamış. Arabayı kaldırımda görünce şok olmuş. Arabayı çalan 17 yaşında bir çocukmuş. Güya ısınmak için çalmış. Emniyette polisin biri burda olur bizde küçükken çalardık ısınmak için demiş. Meğerse çocuğun akrabasıymış polis 😡 tam komedi özrü kabahatinden büyük. Çocuk arabayı çalınca biraz gitmiş yokuşun başında kapatmış arabayı el freni çekmemiş. Arabayı talan etmiş baya bozuk para vardı onu tümletmiş. Çocuğun koltuğunu bile yerinden sökmüş içinde yatmış arabanın. Sonra arabayı çalıştırmamış. Ordan başka bir esnafın üzerinde anahtarı olan arabayı çalmaya çalışırken esnaf yakalamış. Bizim arabayı göstermiş yeni aldım bozuldu bende ısınmak için sizinkine girdim demiş. Adamlar yer mi bunu. Polis çağırmışlar. Sonra bizim araba hareketlenmiş yokuş aşağı esnaf koşmuş ama durduramamış. Bir arabaya yandan vurup lastikçi dükkanının önündeki lastiklerin üzerine çıkarak kaldırıma çıkmış. Lastikler arabada oluşacak hasarı önlemiş. Artık arabaya ekstra güvenlik önlemi taktırmayı düşünüyoruz.

Esimin yengesi gelecek 1 kisi , kv dun bizde kaldigi icin ise gitmeden ugra kahvalti yapalim hep birlikte muhabbeti dondu. Sorun degil gelsinde benim uyuyamam sıkıntı yoksa hazirlik yaparim o bir sey degil 😆 ama dediklerine de katiliyorummm 😂😂
İyi bari kv varsa yapsin yeyin hep beraber :)) elinden geleni yapiosundur ama kendini bebegini dusun canim yorma kendini ...

Kızlar moralim çok bozuk ya 😞 biraz da ben dert anlatayım. Eşimin dün ağrısı vardı yine ben mutfakta bebekle ilgilenirken yanımıza doğru geldi annesi de kolundaydı ağrısı olduğunu biliyorum elbette ama ilgilenmiyor olmasın görmemiş gibi diye noldu dedim bana kızdı ne soruyorsun noldu noldu diyenağrım var işte görmüyor Muş’un dedi.ben günlerdir tuvalet ihtiyacına kadar yapıyorum bu adamın millet kendi çorabını dahi giremezken ben iki çocuk yanında bir de onu aklayıp paklayıp giydiriyorum çok zoruma gitti sessiz söylemdim biraz ben bu halimle bakıyorum bir daha sormam halini diye . Yatma saati gelince zaten yatak büyük mevzu ne o rahat ne ben çünkü gece yüz kere kalkıyorum ufaklık için yatakta yatacaktık bu gece ben bebeği uyuyunca kalktım park yatağı sürüyerek çıkarmaya çalıştım oturma odasına tabi kapıdan sığmadı napıyosun filan dedi cevap vermedim buraya gelmeyecek misin dedi cevap vermedim sen böyle devam et dedi ben de çarşaf filan alıp çıktım annesi de çocuğu benim yattığım yatağa ver dedi normal de teklif dahi etmez durmaz anne dedim sadece konuşsam ağlayacaktım.kapıyı kapatıp bir saat ağladım kendi kendime. Sabah annesi uyanır uyanmaz yanına gitti giydirdi bilmem ne ben hiç girmedim konuşmadım bu Arada iyice tutulmuş yürüyemez haldeydi ben kocama trio atıyorum sanki anası da bana trio atıyor öyle hissettim gittiler hastaneye şimdi hem çok kızgınım kırgınım hem de onu vedalaşmadan gönderdiğim için üzgünüm işte bugün de böyle 😞

Kızlar moralim çok bozuk ya 😞 biraz da ben dert anlatayım. Eşimin dün ağrısı vardı yine ben mutfakta bebekle ilgilenirken yanımıza doğru geldi annesi de kolundaydı ağrısı olduğunu biliyorum elbette ama ilgilenmiyor olmasın görmemiş gibi diye noldu dedim bana kızdı ne soruyorsun noldu noldu diyenağrım var işte görmüyor Muş’un dedi.ben günlerdir tuvalet ihtiyacına kadar yapıyorum bu adamın millet kendi çorabını dahi giremezken ben iki çocuk yanında bir de onu aklayıp paklayıp giydiriyorum çok zoruma gitti sessiz söylemdim biraz ben bu halimle bakıyorum bir daha sormam halini diye . Yatma saati gelince zaten yatak büyük mevzu ne o rahat ne ben çünkü gece yüz kere kalkıyorum ufaklık için yatakta yatacaktık bu gece ben bebeği uyuyunca kalktım park yatağı sürüyerek çıkarmaya çalıştım oturma odasına tabi kapıdan sığmadı napıyosun filan dedi cevap vermedim buraya gelmeyecek misin dedi cevap vermedim sen böyle devam et dedi ben de çarşaf filan alıp çıktım annesi de çocuğu benim yattığım yatağa ver dedi normal de teklif dahi etmez durmaz anne dedim sadece konuşsam ağlayacaktım.kapıyı kapatıp bir saat ağladım kendi kendime. Sabah annesi uyanır uyanmaz yanına gitti giydirdi bilmem ne ben hiç girmedim konuşmadım bu Arada iyice tutulmuş yürüyemez haldeydi ben kocama trio atıyorum sanki anası da bana trio atıyor öyle hissettim gittiler hastaneye şimdi hem çok kızgınım kırgınım hem de onu vedalaşmadan gönderdiğim için üzgünüm işte bugün de böyle 😞
Canım ya çok üzüldüm üzülmene. Sanki okurken eşimle ikimizi gördüm. İkinizde hassas bir dönemdesiniz. Seni çok iyi anlıyorum gerçekten hamile halinle oturmak kalkmak iş yapmak çok yorucu, birde sende üstüne iki çocuk var. Allah yardımcın olsun. Kolaylık versin işlerinde. Oda canının acısından o üslupla konuşmuştur. İnş. Dönünce aranız düzelir. Yalnız triplerin aynı ben. 😘

Canım ya çok üzüldüm üzülmene. Sanki okurken eşimle ikimizi gördüm. İkinizde hassas bir dönemdesiniz. Seni çok iyi anlıyorum gerçekten hamile halinle oturmak kalkmak iş yapmak çok yorucu, birde sende üstüne iki çocuk var. Allah yardımcın olsun. Kolaylık versin işlerinde. Oda canının acısından o üslupla konuşmuştur. İnş. Dönünce aranız düzelir. Yalnız triplerin aynı ben. 😘
Evet tripliyim biraz 🤦‍♀️ İşte kendi kendime . Bir kaç saat sonra ararım muhtemelen annesine çanta hazırlatmış hastanede yatacak gibi aramazsam mevzu büyür iyice .canı acıdığı için söylediğini biliyorum ama sonrasında gönlümü alabilirdi 9 senelik evliliğimizde ilk kez ben terkettim yatağı

Evet tripliyim biraz 🤦‍♀️ İşte kendi kendime . Bir kaç saat sonra ararım muhtemelen annesine çanta hazırlatmış hastanede yatacak gibi aramazsam mevzu büyür iyice .canı acıdığı için söylediğini biliyorum ama sonrasında gönlümü alabilirdi 9 senelik evliliğimizde ilk kez ben terkettim yatağı
ay kıyamam yaa :( ilgi istıyrouz cok haklısın ama esınde can acısından soylemıstır kendını uzme bosyere oda pışmn olmustr ama r yapamamıstr anası trıp atıyosa bosver onu :)

Kiyamam sana ben.
Hepimiz i kadar hassasiz ki surecte.
Esinin acisi sebebiyle verdigi anlik tepki aslinda annesi olmasa o kadar kirilmazdin bence.
Uzulme canim, bol kahkahali gunlerinizi düşün.
Pozitif ol ki hemen toparlansin tatsizlik💙💙💙

Üzülme canım erkekler biraz nazlı oluyorlar hasta ya hep onunla ilgilen etrafında dön istiyorlar hamile olman çocuk olması sanki bunlar kadının normal görevi. Sende hassasın o da hassas. Olur öyle şeyler. Gelince düzelirsiniz.

ay kıyamam yaa :KK43: ilgi istıyrouz cok haklısın ama esınde can acısından soylemıstır kendını uzme bosyere oda pışmn olmustr ama r yapamamıstr anası trıp atıyosa bosver onu :)
Onu boşverdim kendi kendine atar anca 😀 hele şu ağrısı sancısı bir geçsin de r ti göstercem ona

Back
X