• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar oğlanı ve eşimi boğup Atacam derler ya. Şu an öyle durumdayım. Oğlan acayip yapışık inatçı laftan anlamaz oldu. Ne oturtuyor, ne yatırıyor, ne yedirip içiyor. Tuvalete bile peşimden girmek için neler yapıyor. Bir kahve yaptım kırk yılın başı zehir etti suyumu döktü. Bir yudum aldım bıraktım. Şimdi benim kahvemi içiyor 🥴 imdat diye bağıracam artık. Sakin ikinciyi hemen yapmayın. İkisi bir arada büyür laflarına inanmayın. Eşler çalışıyor olan bize oluyor. Hiç sosyal hayatım kalmadı. Belki de bunlar daha iyi günlerim 🤷‍♀️

Teşekkür ederim kızlar. Orda bisürü minnak var..
Fanusların içinde bebeler. Kızımın ilk arkadaşları. Hepsi için dua ediyorum. Siz de edin:KK15:
Canim mesajini okudum ama yazamadim minnaklara ve annelere dualarimiz hep sonsuz yalniz degilsiniz :KK200: Pozitifligini hic kaybetme olur mu 🤩 yavrusunda sagligi yerinde olduktan sonra her sey hallolur Allah in izniyle 🤲

Canim mesajini okudum ama yazamadim minnaklara ve annelere dualarimiz hep sonsuz yalniz degilsiniz :KK200: Pozitifligini hic kaybetme olur mu 🤩 yavrusunda sagligi yerinde olduktan sonra her sey hallolur Allah in izniyle 🤲
İnşallah :dua:

Kizlar bugun neredeyse butun gun karnim tas gibiydi hic yumusamadi sabah misafir vardi, 3 gibi disari ciktik kv ile kendine koltuk takimi falan aldi onun icin gezdik bakindik sonra acile gittik 2 3 gundur kasiklari cok agriyodu 2 saat falan hastanede kaldik serumdu tahlildi rontgendi falan eve geldik 7 gibi o saatten beri oturdum dinleniyorum ama karnim hala cok kotu sanki suan nst baglansam sancim 1500 cikcak gibi hissediyorum cok rahatsiz ediyo beni ozelliklede karnimin hep sag tarafindan vuruyo bu sanci oglumda hareket edince saga vuruyo orayi geriyo 2si birlesince cok kotu oluyorum aglayacagim resmen sinirlerim bozuldu sali gunu de randevum var :KK43: insaAllah gece uyuyabilirsem sabaha uyaninca biraz daha iyi olurum 😔😔
bu kadar ayakta kalıp yorulmaya çok normal o kasılmalar canım. bana doktorum ayakta kalırsan çok daha fazla olur o sertleşme demişti. muhtemelen çok yorulduğun içindir korkma. dinlenince yarına daha iyi olursun.
hem bu kadar kasılman ve arada sancın olmasına rağmen magnezyum vermemesi de bi acayip ne bileyim doktor sonuçta bir bildiği vardır herhalde 🤷‍♀️

Sonunda eve gelebildim 11 buçuktan beri dışarıdayım ya 🤦‍♀️

kontrolüm iyi geçti, her şey yolundaymış. 35+4 bugün, 2800 gr olmuş. bir haftada 150 gr almış, doktorum her şey iyi görünüyor dedi şükürler olsun.

Zeyf Zeyf doktora sordum hemoroid konusunu. hatta dedimki bir problemim var ama uzmanına mı gitsem yoksa siz ilaç yazabilir misiniz dediğim an hemoroid mi diye sordu direkt anladı 😂
bir krem ve bir fitil verdi, hamilelikte baskıdan dolayı olur dedi. alt taraftaki ağrılarını da tetikler dedi. son zamanlarda gerçekten alt kısmım komple ağrıyor :KK43:
şimdi verdiği ilaçları kullanıcam inşallah iyi gelir, sende doktoruna danış sana da yazar bence canım.
cok sevindim cnm.hersey yolundaymis şükür🙏
Of kızlar ya, derdim dert değil biliyorum ama sinir oldum. Biz maltepedeyiz eşimin ailesi beylikdüzü tarafında olmuşum 36 haftalık çağıracakları tuttu inatla ısrarla. Birde bir birisi çağırıyor bir diğer akraba çağırıyor hepsi orda. Geçen hafta gittik daha trafikte inanılmaz belim ağrıdı nefes alamadım, bu hafta sonu ailem gelcekler hepbirlikte gelin dedi, zorlanıyorum yolda lütfen sonrasında yapalım demiştim, olsun olsun gelirsiniz dedi annemi arayıp davet etmişler bu sefer yine gideceğiz 😩 umarım sinir stresten erken doğum yaşamam yollarda..
ben kv 40 dk mesafede canim ama gitmiyorum cunku uzanmazsan yada wc ye rahat cikamazsam malesef sancidan kivraniyorum o yuzden kendi annemde dahil bi yere gitmez oldum anneme de gittigimde pek is yapmam yatarm babamla.ikisi oglani oyalar dururlar oda isime gelio bence sende gitme ya cok fazla 2 bucuk saat
Ben geldim. Bebeğim çıkmadı poncikocum biraz daha vakti var. Yoğun bakım doktoru istediğimiz kiloya gelene kadar biz bakıcaz dedi.
Sağlığı yerinde. Bugün yine görmeye gittim,sütlerini götürdüm.
Tam 1 buçuk saat beraberdik. Oh kendime geldim:KK68:
Artık iyiyim, o da iyi olucak. Kendime bi daha ağlamama sözü verdim.
Sizler nasılsınız radikal bi gelişme var mı bakayım?
Oyyy masallah size yaa en kisa zamanda koynuna alirsin insallah mis kokulunu canim hep boyle pozitif ol ki melegin daha güçlü olsun 🤗😘

bu kadar ayakta kalıp yorulmaya çok normal o kasılmalar canım. bana doktorum ayakta kalırsan çok daha fazla olur o sertleşme demişti. muhtemelen çok yorulduğun içindir korkma. dinlenince yarına daha iyi olursun.
hem bu kadar kasılman ve arada sancın olmasına rağmen magnezyum vermemesi de bi acayip ne bileyim doktor sonuçta bir bildiği vardır herhalde 🤷‍♀️
Daha oncedende soylemistim canim kullandigim multivitaminin icinde magnezyumda var sanirim onda oldugu icin ayriyetten tek basina magnezyum vermiyo 🤷🏻‍♀️

Kızlar sol kasığım ağrıyor be sol alt karın çok sert sanki kzımın kafası ☺️ Niye bunkadar sert acaba ayakları kıpır kıpır

ben kv 40 dk mesafede canim ama gitmiyorum cunku uzanmazsan yada wc ye rahat cikamazsam malesef sancidan kivraniyorum o yuzden kendi annemde dahil bi yere gitmez oldum anneme de gittigimde pek is yapmam yatarm babamla.ikisi oglani oyalar dururlar oda isime gelio bence sende gitme ya cok fazla 2 bucuk saat

Oyyy masallah size yaa en kisa zamanda koynuna alirsin insallah mis kokulunu canim hep boyle pozitif ol ki melegin daha güçlü olsun 🤗😘
sağol canım ❤️
Daha oncedende soylemistim canim kullandigim multivitaminin icinde magnezyumda var sanirim onda oldugu icin ayriyetten tek basina magnezyum vermiyo 🤷🏻‍♀️
onu kaçırmışım, olabilir haklısın 😘

Kızlar oğlanı ve eşimi boğup Atacam derler ya. Şu an öyle durumdayım. Oğlan acayip yapışık inatçı laftan anlamaz oldu. Ne oturtuyor, ne yatırıyor, ne yedirip içiyor. Tuvalete bile peşimden girmek için neler yapıyor. Bir kahve yaptım kırk yılın başı zehir etti suyumu döktü. Bir yudum aldım bıraktım. Şimdi benim kahvemi içiyor 🥴 imdat diye bağıracam artık. Sakin ikinciyi hemen yapmayın. İkisi bir arada büyür laflarına inanmayın. Eşler çalışıyor olan bize oluyor. Hiç sosyal hayatım kalmadı. Belki de bunlar daha iyi günlerim 🤷‍♀️
allah yardımcın olsun arkadaşım.
o yüzden bu lafı söyleyenlere aldanıp arayı kısa tutmadım işte ben.
senin durumun gerçekten bir kaç yıl zor olacak belki ama seneye oğlanı okula mutlaka ver, gerçekten çok daha rahatlarsınız, o da siz de. enerjisini atması lazım.

pek teselli edici konuşamadım ama 🤷‍♀️
gerçi bizim arada 5 yaş olacak ama bizi de kızın kaprisleri bitirecek şimdiden belli 🤦‍♀️

Hoof hof benim oğlumda çok hırçın hep kendi isteği kendi bildiği 5.5 yaşında nasılda bu kadar herşeye sinirlemip cvp veriyor altta kalmıyor anlamıyorum dövmemek için zor tuttum kendimi bi saldırganlaştı anlatamam çok dertliyim bu konuda seneye bide 1. Sınıf ne yapıcam hiç bilmiyorum 😭sanki yaş farkı az olanlar daha rahat eder gibime geliyo🤦🏻‍♀️

Of çokmuş ya. Hamile için uzun yol eziyet.
Aynen şehirlerarasından farkı yok. Ah bir düşünebilseler bunu.

Biliyorum bilmez miyim.
Bizim tuzla evden izmit kv lerin evi trafik açıksa 1sa15dk. 1 defa trafige yakalandik onda da bakmadan ciktik, normalde trafik yogunluguna gore cikiyoduk. Neyse o gun 2 saati gecmisti ve ben cok rahatsiz olmustum wc ye zor atmistim kendimi.
Bence bu konuda eşinde is bitiyor.
Esin bi sekilde annesigili ikna etmeli.
Onlar gelsin bosver gitmeyin.
Son haftalar, olmaz olmaz ya olursa?? De esine.

Aynen 1 saatte tuvaletimi zor tutuyorum yolda, cmtsi günü birde trafik olacak kesin 2 saati aşar yol. Canım eşimin üvey annesi, asıl kayınvalidem teklif etse dediğin gibi arar ikna eder ama ters tepebilir diye boşver dedim ben. Zaten birde arayıp annemi ikna etmişler annem gitmezsek ayıp olur diyor 🤦🏻‍♀️

Merhaba kızlar ben hızınıza yetişemiyorum. Herkesin kontrolü iyi geçmiştir umarım. Benim de bugünkü nst değerlerim daha iyi yine 80-90 ı gördük ama geçen günden daha geniş aralıklı ve iyi dedi doktor haftasonunu evde geçiriyorum inşallah. İlaç işe yaramış. Alttan muayene etti ilk defa hiç rahatsız etmeyen bir doktor bulmuş oldum hep çok zor olurdu. Açılma yök rahim ağzı normal eski dikişlerim de gayet iyiymiş şükür.
Kendime nazar değdirmeyeyim ama iki gecedir çok güzel uyudum önceki gece aralıksız 4 saat dün 6,5 saat resmen kendime geldim ya. Doğumdan sonra bu kadar uzun uyuma fırsatı olmaz herhalde. Şeker değerlerim de iyi çıktı safra ve karaciğer bakılmıştı onda da bir şey çıkmadı ama çok kaşınıyorum geceleri umarım rahatlarım Doğumdan sonra

Aynen canım bende sürekli oturamıyorum ya wc ya nefes sıkışması. Kendileri de hamile oldular eskiden sonuçta, hiç mi empati yapmıyorlar anlayamıyorum

Kizlar dünde idrar yollarimdan rahatsız olduğumu yazmıştım dün gece hiç uyumadım sabah kendi doktoruma gitmedim muayenehane diye acile gittim serum filan takarlar diye takmadilar.nstye girdim sancım yokmus ama ben çok sikintidaydim.Doktor bana dediki yerleşmiş idrar yolu enfeksiyonu ile birleşince çok baskı var oyuzden ağrın fazla dedi.Yerlesme deyince kanala mi yerleşmiş demek oluyor ben anlamadım.Esimle daha çok konuştu eşime sordum onada angaje olmuş demis.Baktim o ne diye angajman yerleşmesi diyor bu sanırım kanala yerleşme oluyor degilmi.Peki bu süreçten sonra nasıl ilerliyor ne kadar sürüyor bilen varmı erken doğum riskin yok dedi doktor ama zaten artık on güne erken olmayacak kendi doktorumda 20 den sonra bekleyeceğiz demişti

Canım benim de öyleydi doktorum artık ayaklarını uzat dinlen dedi. Salı baya sancım çıkmıştı bugün daha iyi iki gündür hep dinlendim. Gezerken anlamıyoruz ama bu kadar yürümek erkene alıyor doğumu dikkat et.

Arkadaşım madem sancın var ne diye kahvaltı hazırlıyorsun , ne diye dışarı çıkıyorsun , bu halinle acillerde bekliyorsun 😡 bende çok ayakta kalınca karnım taş gibi oluyor ve kasılıyorum. Son zamanlarımız dikkat edelim diyeceğim ama hiçbirimiz bende dahil dikkat etmiyoruz. 😩

Ne geliyorsa bu kvalidelerden geliyor başımıza 😂😂

Iyi akşamlar kızlarr:halay:
Çıtçıtlı bodylerimizi e bebek ve civilden aldım kimini de lcw. Ama gören kalın fazla kaliteli diyor. Kalın şey giydiresin gelmeyecek keşke daha yumuşak alsaydın dedi. Nolacak şimdi?:110:
Siz çıtçıtlı bodyleri nerelerden aldınız?

allah yardımcın olsun arkadaşım.
o yüzden bu lafı söyleyenlere aldanıp arayı kısa tutmadım işte ben.
senin durumun gerçekten bir kaç yıl zor olacak belki ama seneye oğlanı okula mutlaka ver, gerçekten çok daha rahatlarsınız, o da siz de. enerjisini atması lazım.

pek teselli edici konuşamadım ama 🤷‍♀️
gerçi bizim arada 5 yaş olacak ama bizi de kızın kaprisleri bitirecek şimdiden belli 🤦‍♀️
Sağol canım benim. Hayatın acı gerçekleri işte 🤣 oğlanı şimdi bile okula vermek istiyorum ama eşim çok yoğun. Çocuğu getir götür yaparken aksilik çıkabilir toplantısı uzayabilir. Birde hava o kadar soğuk ki. Babasıyla 7:30da çıkması lazım. Hassas bir çocuk hemen üşüyüp hasta olur diye korkuyorum. Deniz daha 27 aylık çok küçük geliyor bana. Ama huyu değişti dediğim dedik oldu yılmıyor pes etmiyor ikna olmuyor. Gerçekten ona kötü davranmaktan korkuyorum ruhunu incitmek istemiyorum. Eşime ayrı gıcığım of desem neyin var demiyor. Ben hep soruyorum ilgileniyorum. Çalışma hayatını özleyeceğim aklıma gelmezdi.

Back
X