• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Hoof hof benim oğlumda çok hırçın hep kendi isteği kendi bildiği 5.5 yaşında nasılda bu kadar herşeye sinirlemip cvp veriyor altta kalmıyor anlamıyorum dövmemek için zor tuttum kendimi bi saldırganlaştı anlatamam çok dertliyim bu konuda seneye bide 1. Sınıf ne yapıcam hiç bilmiyorum 😭sanki yaş farkı az olanlar daha rahat eder gibime geliyo🤦🏻‍♀️
Ben iki çocukla ne yapacam bilmiyorum ikisi de bakıma muhtaç. Deniz kardeşi için tehlikeli bile olabilir. Yalnız bırakamam . Sizinkiler en azından temel ihtiyaçları karşılıyordur. Bizde hepsi bende olacak. Artık huni ile gezerim ben 🤪

Iyi akşamlar kızlarr:halay:
Çıtçıtlı bodylerimizi e bebek ve civilden aldım kimini de lcw. Ama gören kalın fazla kaliteli diyor. Kalın şey giydiresin gelmeyecek keşke daha yumuşak alsaydın dedi. Nolacak şimdi?:110:
Siz çıtçıtlı bodyleri nerelerden aldınız?
Ben carters dan almıştım indirimlerini takip etmiştim. Her 3 aylık periyotlar için almışım .gerçekten çok kaliteli pamuklu dokusu harika. Deniz halen 24 aylık olanları giyebiliyor. Şimdi kızımda giyecek. E bebek ve lcw zamanla maalesef bozuluyor şekli kayıyor. Birde organik kiti kate marka olanlar var onlardan da memnunum civilde organik bölümünde var.

Sağol canım benim. Hayatın acı gerçekleri işte 🤣 oğlanı şimdi bile okula vermek istiyorum ama eşim çok yoğun. Çocuğu getir götür yaparken aksilik çıkabilir toplantısı uzayabilir. Birde hava o kadar soğuk ki. Babasıyla 7:30da çıkması lazım. Hassas bir çocuk hemen üşüyüp hasta olur diye korkuyorum. Deniz daha 27 aylık çok küçük geliyor bana. Ama huyu değişti dediğim dedik oldu yılmıyor pes etmiyor ikna olmuyor. Gerçekten ona kötü davranmaktan korkuyorum ruhunu incitmek istemiyorum. Eşime ayrı gıcığım of desem neyin var demiyor. Ben hep soruyorum ilgileniyorum. Çalışma hayatını özleyeceğim aklıma gelmezdi.
canım çok iyi anlıyorum seni. şu ana kadar annelik tecrübem 5 yıl ama en çok zorlandığım dönem 2-3 buçuk yaş arası oldu diyebilirim. dişlerimi sıkmaktan çenem ağrırdı. o kadar çileden çıkarırdı ki bazen keşke çocuk yapmasaydım diyecek kadar delirirdim. sonra çok pişman olurdum öyle düşündüğüme tabii ama biz de insanız, gerçekten bazen tahammül sınırlarımızı zorluyorlar o yaşlarda.

ama inan geçiyor o dönemler, şimdi de kızım bazen sinirlendiriyor beni ama artık laftan anlıyor, bir şekilde ikna oluyor. 4 yaşından itibaren her şey daha kolaylaşıyor.

şu an Deniz biraz küçük okul için evet. hem ilk sene çok hasta oluyorlar, bebek için de iyi olmaz. seneye tam hazır olur ama. bir süre gerçekten zorlanacaksın ama inşallah sonra daha rahatlayacaksın.
eşin de ne kadar yoğun çalışıyor ya hiç mi hafiflemiyor işleri 🤷‍♀️
benim eşim yaz dönemi inanılmaz yoğun ve stresli oluyor ama kışın allahtan rahat. bana çok yardımcı oluyor sağolsun.

Kızlar ben bugun doymuyorum sanki yaaaa🥴🥴🥴 deliricem.
Şeker korkusuna yiyemiyorumda ama bugun hep aç gibiyim
Bende acım artık iştahsızım. Bugün kahvaltıdan sonra akşama kadar birşey yememişim bunun farkında bile değilim. Allah yardımcın olsun. Canın istediği halde tutuyorsun kendini. Çok zor olmalı 😩

Merhaba kızlar nabersiniz ❤ geçmişi fazla okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.

burda normal doğum için yürüyüş yapanları gördükçe kendime kızıyordum, ilk gebeliğimde bende hep yürürdüm. ama bunda vakit olmuyorki 🤷‍♀️ sonra bi farkettim aslında yürüyüşe ihtiyacım yok zaten totomun üstünse duramıyorum 😂 bakın saat daha 12:30 ve benim attığım adım sayısı bu.

Eki Görüntüle 2574435

servis şoförünün cenazesi varmış kızı okula ben götürdüm, ordan eve çıksam bir iki saat sonra doktor için bi daha çıkıcam evden. bende hastaneye gelip nstyi çektireyim bari dedim. okulla hastane arası 600 m falandır orayı da yürüdüm. şimdi saatin 1 olmasını bekliyorum hastane kantininde. randevum da 14:45. o arada naparım bilmiyorum. ama totom dondu. ama yine de çok güzel çünkü alev alev yanıyodum oh bi ferahladım 😂
Cnm hic kendine kizma bir ben varim sanirim yuruyen zaten 😂😂 arkadas bulamiom kendime 🤷🏻‍♀️ Gunu kacla bitirdin 😊 bende ne yediysem sabahtan 2 kilo agir ciktim saka gibi bu

Cnm hic kendine kizma bir ben varim sanirim yuruyen zaten 😂😂 arkadas bulamiom kendime 🤷🏻‍♀️ Gunu kacla bitirdin 😊 bende ne yediysem sabahtan 2 kilo agir ciktim saka gibi bu
P.tesiden itibaren bende basladim duzenli yuruyuse artik korksam da :KK17: ama dikkat ediyorum cok hizli yurumuyorum yorulunca daha sakin yurumeye calisiyorum yavasliyorum insaAllah bi sıkıntı cikmaz

canım çok iyi anlıyorum seni. şu ana kadar annelik tecrübem 5 yıl ama en çok zorlandığım dönem 2-3 buçuk yaş arası oldu diyebilirim. dişlerimi sıkmaktan çenem ağrırdı. o kadar çileden çıkarırdı ki bazen keşke çocuk yapmasaydım diyecek kadar delirirdim. sonra çok pişman olurdum öyle düşündüğüme tabii ama biz de insanız, gerçekten bazen tahammül sınırlarımızı zorluyorlar o yaşlarda.

ama inan geçiyor o dönemler, şimdi de kızım bazen sinirlendiriyor beni ama artık laftan anlıyor, bir şekilde ikna oluyor. 4 yaşından itibaren her şey daha kolaylaşıyor.

şu an Deniz biraz küçük okul için evet. hem ilk sene çok hasta oluyorlar, bebek için de iyi olmaz. seneye tam hazır olur ama. bir süre gerçekten zorlanacaksın ama inşallah sonra daha rahatlayacaksın.
eşin de ne kadar yoğun çalışıyor ya hiç mi hafiflemiyor işleri 🤷‍♀️
benim eşim yaz dönemi inanılmaz yoğun ve stresli oluyor ama kışın allahtan rahat. bana çok yardımcı oluyor sağolsun.
Eşim bana da çok yardımcı olur hakkını yemeyim şimdi. maalesef çok yoğun çalışıyor 6 kişilik kadroda iki kişi çalışıyorlar. Artık TSK ‘da personel yok. Her iş onlarda. Komutanı çok ters. Araba için geçmiş olsun bile dememiş. İlla devletin işi hemen görülecek diye bunları sıkıştırıyor. Kontrollere bile gelemiyor sürekli arıyorlar. Her an Suriye’ye ve Libya’ya personel gidiyor eşimde gidebilir birde onun stresi. Ben çalışırken çok bakımlı biriydim ve kendime ait bir hayatım da vardı. Şimdi bir kahve içmeyi kuaföre gitmeyi geçtim. Çocuk çamaşırları bile katlamama müsade etmiyor. Ayrıca Denizle yeterince kaliteli vakit geçirememenin verdiği dayanılmaz vicdan azabını hiç sorma.

4780 adımla kapatmışım günü canım 😀 ki yürüyüş maksatlı değildi yani.
yürümek hamilelikte çok iyi ama abartmamak gerek, doktoruna sor en fazla ne kadar yürüyeyim diye.

benim bir durumumdan dolayı mesela doktorum elinden geldiğince hep uzan, uzun süre ayakta kalıp yürüme diyor.

2 kiloluk ne yedin gii oyle 😂😂
Poff eltimlere gittik yemege evlerimiz cok yakin. Yemek uzerine tatli. Ama nden 2 kg fazla cktm bilmiyorm. Aksam yemegini iyi yersem heemn kilom yuksek cikiyor. Sevindim kuzum yuruyuslere ben bugun cok yoruldum 14bin atmisim. Bugun kuafore gittim ordan ozel derse 30 dk yurudum. Sabahta sporda 60 dk yurumustum. Ekstra gun ici yuruyusu ile o kadar attim.

4780 adımla kapatmışım günü canım 😀 ki yürüyüş maksatlı değildi yani.
yürümek hamilelikte çok iyi ama abartmamak gerek, doktoruna sor en fazla ne kadar yürüyeyim diye.

benim bir durumumdan dolayı mesela doktorum elinden geldiğince hep uzan, uzun süre ayakta kalıp yürüme diyor.
Ya benim doktoruma gecen 19bin yazdim harikasin yazdi 😂 ben yorma kendini dicek sandim. Benimki voleybolcu baya sportif spor asigi. Hatta ben kan ter icinde kaliyorum cunku saatte 5 km hizla yuruyorum 60 dk. Normal insan gibi asagi yukari. Doktoruma soyledim doktor da cok iyi zaten yavas yuruyus cok etkili olmaz tempo iyidir dedi. Ama su bir gercek 28. Hafta deli gibi sirtim agrirken spora basladigimdan beri sirt agrilarim gitti mide yanmalarim cok cok azaldi. Suan kendimi 33 haftalik degil 25-26 haftalik hissediyorum cidden cok aktifim

Poff eltimlere gittik yemege evlerimiz cok yakin. Yemek uzerine tatli. Ama nden 2 kg fazla cktm bilmiyorm. Aksam yemegini iyi yersem heemn kilom yuksek cikiyor. Sevindim kuzum yuruyuslere ben bugun cok yoruldum 14bin atmisim. Bugun kuafore gittim ordan ozel derse 30 dk yurudum. Sabahta sporda 60 dk yurumustum. Ekstra gun ici yuruyusu ile o kadar attim.
Ooo baya yurumussun kiz ama dikkatli ol o kadarida bizim icin artik fazla olabilir malum sona yaklasiyoruz artik

P.tesiden itibaren bende basladim duzenli yuruyuse artik korksam da :KK17: ama dikkat ediyorum cok hizli yurumuyorum yorulunca daha sakin yurumeye calisiyorum yavasliyorum insaAllah bi sıkıntı cikmaz
canım düzensiz de olsa sancıların oldu seninde, doktoruna sor yürüyüş yapabilir miyim diye. kendine birden çok yüklenme.

Eşim bana da çok yardımcı olur hakkını yemeyim şimdi. maalesef çok yoğun çalışıyor 6 kişilik kadroda iki kişi çalışıyorlar. Artık TSK ‘da personel yok. Her iş onlarda. Komutanı çok ters. Araba için geçmiş olsun bile dememiş. İlla devletin işi hemen görülecek diye bunları sıkıştırıyor. Kontrollere bile gelemiyor sürekli arıyorlar. Her an Suriye’ye ve Libya’ya personel gidiyor eşimde gidebilir birde onun stresi. Ben çalışırken çok bakımlı biriydim ve kendime ait bir hayatım da vardı. Şimdi bir kahve içmeyi kuaföre gitmeyi geçtim. Çocuk çamaşırları bile katlamama müsade etmiyor. Ayrıca Denizle yeterince kaliteli vakit geçirememenin verdiği dayanılmaz vicdan azabını hiç sorma.
allah yardımcısı olsun ya cidden zor şartlar altında çalışıyormuş. inşallah göreve gönderilmez. allah tüm askerlerimize yardım etsin :( ailelerine kolaylık versin :(

çocuk olunca belli bir dönem hayattan biraz kopuyoruz, sadece sen değil inan çoğu anne öyle. ben duş alıp saçımı kurutsam şükrediyordum. ikinci gelince yine öyle bir döneme giricem muhtemelen. ama geçeceğini bilmek gerek. yoksa hep bunalıma meyilli oluruz.

Ama soyle ki ben normalde de cok yuruyen bir insandim. Yani 30 dk yurume mesafesi icin asla dolmusa binmedim. 28bin rekorumdu. Hamilelikte rekorum 19bin. Buara 10bin atiyorum asagi yukari. Yuruyuse vucudum cok aliskin. Bugun bile kusforden ozel dersimi tarif ettim kuafor yurume mesafesi degil dedi yurusem kac dk da giderim dedim 30 dk surer dedi yurudum. Benim icin yuruyerek 40 dakikadan uzun suren yerler yurume mesafesi degil.

Azmine hayranım 👏 benim 8 binde pilim biterdi. Maşallah 🧿 diyim nazar değmesin.

Azmine hayranım 👏 benim 8 binde pilim biterdi. Maşallah 🧿 diyim nazar değmesin.
Program bu kadar saydi ama ben 6bin ekliyorum cunku sporda saymiyor telefon cebimde olmuyor yururken 😊 60 dk da ortalama 6bin adim atiliyor. Cok yavas olmayan tempo ile☺️

Eklentiler

• 82AC4D3A-DE62-4322-AB27-7B0CCC0A6438.webp
    82AC4D3A-DE62-4322-AB27-7B0CCC0A6438.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 43
Back
X