• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Ne demezsin canim 😆 herkese yaramiyo buranin havasi, nemi. Ben kucuklugumden beri alerji hastasiyim polene,cimene,yesillige oto b.ka kisacasi her seye 😂😂 malum burasida hep yesillik canim cikti gecen sene. İstanbuldayken ilkbaharda baslar yazdan sonra gecer daha hafif atlatirdim burda gecen sene kisin bir basladi gecmek bilmedi nefes alamiyodum geceleri artik dua etmeye baslamistim Allahim nefes alamicaksam sen benim canimi al diye o kadar kotu olmustum 😵 bu sene de subatta baslamasindan korkuyorum tam dogum uzeri cok kotu olur 😩
yinede istanbuldan cokdaha temizdir havasi ya ,bende kizimda cok alerjigiz ama zyrtec zaditen idare ediyoruz mevsim gecisleri ,geniz akintimiz oksurugumuz kesilmez ,seni anliyorum ,isin kotusu alerji anneden cocuga cogu zaman geciyor ,kizim ayni benim gibi oldu

Kizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz 💙
Yaaa şoklardayım resmen 😱 neyseki iyiymişsiniz gözünüz aydın olsun

Kizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz 💙
ay çok merak ettik yaa ohh senden de güzel haberler geldi 😍
detayları merakla bekliyoruz canım ❤️

evet yaa doğum yapan yapana bu aralar elizalin elizalin de yapmış 😍
3 bebişimiz daha geldi 🥰

yinede istanbuldan cokdaha temizdir havasi ya ,bende kizimda cok alerjigiz ama zyrtec zaditen idare ediyoruz mevsim gecisleri ,geniz akintimiz oksurugumuz kesilmez ,seni anliyorum ,isin kotusu alerji anneden cocuga cogu zaman geciyor ,kizim ayni benim gibi oldu
Valla havasi temiz olsada iklimi bana dokunduktan sonra benim icin pek bi onemi yok 🤷🏻‍♀️ bana burda hicbir ilac fayda etmedi dr ya geldigin yere git istanbula dedi ya da burda kalicaksan 3 senelik alerji ignesi olucaksin hap sende burda fayda etmez dedi hamile kaldim 😂

Pepitolar patir patir dokuluyo valla yaaa 😍😍 masaAllah hepsi saglikli Rabbim daha iyi etsin minikleride annelerini de 🤲 her dogum oldugunda annemi arayip anne biri daha dogurdu bak bunlar erken geliyo kendini hazirla diyip duruyorum 😂😂

Valla havasi temiz olsada iklimi bana dokunduktan sonra benim icin pek bi onemi yok 🤷🏻‍♀️ bana burda hicbir ilac fayda etmedi dr ya geldigin yere git istanbula dedi ya da burda kalicaksan 3 senelik alerji ignesi olucaksin hap sende burda fayda etmez dedi hamile kaldim 😂
evet ya alerji ignesi diye birseyde varmis duymustum onu,artik en iyi ihtimal emzirme surecin bitince igneyi olursun 😀

Back
X