Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OyyyyyyKizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz![]()
Bende gördüm şimdi
yinede istanbuldan cokdaha temizdir havasi ya ,bende kizimda cok alerjigiz ama zyrtec zaditen idare ediyoruz mevsim gecisleri ,geniz akintimiz oksurugumuz kesilmez ,seni anliyorum ,isin kotusu alerji anneden cocuga cogu zaman geciyor ,kizim ayni benim gibi olduNe demezsin canimherkese yaramiyo buranin havasi, nemi. Ben kucuklugumden beri alerji hastasiyim polene,cimene,yesillige oto b.ka kisacasi her seye
malum burasida hep yesillik canim cikti gecen sene. İstanbuldayken ilkbaharda baslar yazdan sonra gecer daha hafif atlatirdim burda gecen sene kisin bir basladi gecmek bilmedi nefes alamiyodum geceleri artik dua etmeye baslamistim Allahim nefes alamicaksam sen benim canimi al diye o kadar kotu olmustum
bu sene de subatta baslamasindan korkuyorum tam dogum uzeri cok kotu olur
![]()
Yaaa şoklardayım resmenKizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz![]()
Cok sukur seninde gozun aydin canimKizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz![]()
onun durumuda risklimiydi yahu ,haberimiz yoktu cunku demekki ani bir dogum oldu onunkideBende gördüm şimdi![]()
![]()
ay çok merak ettik yaa ohh senden de güzel haberler geldiKizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz![]()
Kizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz![]()
Valla havasi temiz olsada iklimi bana dokunduktan sonra benim icin pek bi onemi yokyinede istanbuldan cokdaha temizdir havasi ya ,bende kizimda cok alerjigiz ama zyrtec zaditen idare ediyoruz mevsim gecisleri ,geniz akintimiz oksurugumuz kesilmez ,seni anliyorum ,isin kotusu alerji anneden cocuga cogu zaman geciyor ,kizim ayni benim gibi oldu
ciddimisinnnKizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz![]()
Kiz ben senden bekliyodum dogum seni gectilerYaaa şoklardayım resmenneyseki iyiymişsiniz gözünüz aydın olsun
Maşallah Canım gözünüz aydın olsunKizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz![]()
Allah analı babalı büyütsün canım geçmiş olsunKizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz![]()
evet ya alerji ignesi diye birseyde varmis duymustum onu,artik en iyi ihtimal emzirme surecin bitince igneyi olursunValla havasi temiz olsada iklimi bana dokunduktan sonra benim icin pek bi onemi yokbana burda hicbir ilac fayda etmedi dr ya geldigin yere git istanbula dedi ya da burda kalicaksan 3 senelik alerji ignesi olucaksin hap sende burda fayda etmez dedi hamile kaldim
![]()