• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz 💙
Gözünüz aydın maşallah.darısı bizlere bende bi heyecanlandım kasıldım burayı okurken 😁

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
masallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Kızlar elizalin elizalin in birden sancısı gelmiş hastaneye gitmişler açıklık 5 cm olmuş 😯 10 dk sonra doktor geldiğinde 9 cm olmuş 😯 sonra 1 saate doğurmuş zaten.
kanında enfeksiyon varmış biraz, ciğerleri gelişmiş kendi nefes alabiliyormuş ama tam açılmamış hava veriyorlarmış, sanırım bir hafta küvezde kalır dedi.

inşallah o kadar bile sürmez sağ sağlim dönerler evlerine 🙏

ay bu aralar dökülmeye başladı bebeler bakalım artık durmaz bunlar 🙈

Valla ne yalan söyleyim bende YEKTA61 YEKTA61 dan bekliyodum ama ondan önce doğurucam 😂

Kiz ben senden bekliyodum dogum seni gectiler 😃

Ne yalan söyliyeyim bende ha doğurdum ha doğurcam diye korka korka çok şükür geldim bu günlere benim Farkım sürekli ilaç kullanıyor olmam ve açıklığımın olmaması çok şükür 2 kes muayane oldum alttan ikisinde de açıklık yoktu birde ayakta durmuyorum ufak tefek şeyler harici hiç iş yapmıyorum sürekli yatış halindeyim

Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz 💙
Canım gözün Aydın . Allah hayırlı uğurlu etsin. İkimizde acayip bir gün geçirdik . Kızım biraz emmeye direniyor. Hemşire çağırdık gelmedi henüz. Memleketten ablam geliyor onun hakkından gelir masajlar filan yapar çenesine. Uyarır sürekli. Ağrı kesici istedim ağrım için yaptılar iyi geldi. Çorbamı içtim sıvı alabiliyorum artık. Büyük tuvaleti ve gaz çıkarabilirsem yarın taburcuyuz inş. Daha ayağa kalkmadım. Kucakçı çıktı bizimki yerine koyunca ağlıyor. Dik oturamıyorum rahat pozisyon alamıyorum emzirmek için. Anneannesini başında bekletiyor. Oğlan çok mesafeli karşıladı. Soğuk soğuk baktı. Yanıma bile gelmedi. Giderken bay dedi sadece.

Kızlar elizalin elizalin in birden sancısı gelmiş hastaneye gitmişler açıklık 5 cm olmuş 😯 10 dk sonra doktor geldiğinde 9 cm olmuş 😯 sonra 1 saate doğurmuş zaten.
kanında enfeksiyon varmış biraz, ciğerleri gelişmiş kendi nefes alabiliyormuş ama tam açılmamış hava veriyorlarmış, sanırım bir hafta küvezde kalır dedi.

Aaa baya hizli bi dogum sureci olmus umarim minik cabuk toparlar

Canım gözün Aydın . Allah hayırlı uğurlu etsin. İkimizde acayip bir gün geçirdik . Kızım biraz emmeye direniyor. Hemşire çağırdık gelmedi henüz. Memleketten ablam geliyor onun hakkından gelir masajlar filan yapar çenesine. Uyarır sürekli. Ağrı kesici istedim ağrım için yaptılar iyi geldi. Çorbamı içtim sıvı alabiliyorum artık. Büyük tuvaleti ve gaz çıkarabilirsem yarın taburcuyuz inş. Daha ayağa kalkmadım. Kucakçı çıktı bizimki yerine koyunca ağlıyor. Dik oturamıyorum rahat pozisyon alamıyorum emzirmek için. Anneannesini başında bekletiyor. Oğlan çok mesafeli karşıladı. Soğuk soğuk baktı. Yanıma bile gelmedi. Giderken bay dedi sadece.
Sasirmistir o da annesi bir kac gune alisir kardesine kolay degil hemen kabullenmesi minicik yeni bir fert ailede ilgi alaka suanlik bebiste sonraya dogru o da sever kardesini benimser 😊

Aaay maşallah elizalin elizalin gözünüz aydın olsun güle güle büyütün inşallah 🙏💕
Ne yalan söyliyeyim bende ha doğurdum ha doğurcam diye korka korka çok şükür geldim bu günlere benim Farkım sürekli ilaç kullanıyor olmam ve açıklığımın olmaması çok şükür 2 kes muayane oldum alttan ikisinde de açıklık yoktu birde ayakta durmuyorum ufak tefek şeyler harici hiç iş yapmıyorum sürekli yatış halindeyim
Bende sürekli yatıyorum bebis haberleri geldikçe tırsmıyor değilim hani :KK17:
Allah hepimize sağlıklı vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲

Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz 💙
Canım ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰 iyi olmanıza çok sevindim ❤️
Pepitolar patir patir dokuluyo valla yaaa 😍😍 masaAllah hepsi saglikli Rabbim daha iyi etsin minikleride annelerini de 🤲 her dogum oldugunda annemi arayip anne biri daha dogurdu bak bunlar erken geliyo kendini hazirla diyip duruyorum 😂😂
Bende bugün kocama artık hazırlanmalıyız kk da herkes doğuruyor dedim 😂 zaten girme deyip duruyo iyice sevmicek burayı 😂

O zamana kadar burda nefessizlikten ölmezsem artik 😂
Canım sende de mi alerji var? bende kuru havaya karşı var, Ankara’da mahfoluyordum hapşırmaktan😪 içim dışıma çıktı son 1 yılda çıktı ve dayanılmaz bir hale geldi derken tayinimiz Trabzon’a çıktı buranın nemi çok iyi geldi geceleri rahat uyuyorum ama tabii günde 5-10 kere mutlaka hapşırıyorum yine 🤧
Doğumdan sonra Allah nasip ederse gidicem ve tedavisi neyse isticem çok zor 🤕

Back
X