• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Canım sende de mi alerji var? bende kuru havaya karşı var, Ankara’da mahfoluyordum hapşırmaktan😪 içim dışıma çıktı son 1 yılda çıktı ve dayanılmaz bir hale geldi derken tayinimiz Trabzon’a çıktı buranın nemi çok iyi geldi geceleri rahat uyuyorum ama tabii günde 5-10 kere mutlaka hapşırıyorum yine 🤧
Doğumdan sonra Allah nasip ederse gidicem ve tedavisi neyse isticem çok zor 🤕
Aa suan trabzonda misin ? Evet maalesef ki kucuklugumden beri var ve burada inanilmaz kotu oldum istanbulda bu kadar agir gecmiyodu bu sene ne olacak merak ediyorum ve korkuyorum da bebekle ayni seyleri yasamaktan ☹️ bende hicbir fisfis burnumu acmadi,ilaclar anlik etki gosterdi,gozlerimi kasimaktan kac kere mikrop kaptirdim acillik oldum,hapsurmayi zaten saymiyorum bir basladim mi en az 15 20 kere :( dr igne tedavisi uygulayacagiz demisti ama bebek olunca kaldi

Aa suan trabzonda misin ? Evet maalesef ki kucuklugumden beri var ve burada inanilmaz kotu oldum istanbulda bu kadar agir gecmiyodu bu sene ne olacak merak ediyorum ve korkuyorum da bebekle ayni seyleri yasamaktan ☹ bende hicbir fisfis burnumu acmadi,ilaclar anlik etki gosterdi,gozlerimi kasimaktan kac kere mikrop kaptirdim acillik oldum,hapsurmayi zaten saymiyorum bir basladim mi en az 15 20 kere :KK43: dr igne tedavisi uygulayacagiz demisti ama bebek olunca kaldi
Aynen bende tam tedavi olacaktım hamile kaldım doğumdan sonra bitirelim şu işi rahat bir burun ve hapşurmasız bir hayata merhaba diyelim
Ben 1-2 aydır hapşırınca idrarda kaçırıyorum o yizden sabah kalkınca direk ped takıyorum sabah hapşırma rutinim bitince çıkarıyorum pedi çok zor yaa🤧😭

Aynen bende tam tedavi olacaktım hamile kaldım doğumdan sonra bitirelim şu işi rahat bir burun ve hapşurmasız bir hayata merhaba diyelim
Ben 1-2 aydır hapşırınca idrarda kaçırıyorum o yizden sabah kalkınca direk ped takıyorum sabah hapşırma rutinim bitince çıkarıyorum pedi çok zor yaa🤧😭
Valla hemde ne zor :( canimdan bezmistim

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Kizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz 💙
Kızlar hayırlı ömürlü olsun bebişleriniz güle güle büyütün ❤️

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım inşallah hoşgeldi meleğin🤲🏻💕🧿

A Alisdendef
@KARABATAK_
Kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün
Darısı başımıza ikinizinde sezeryandı sanırım.
Detayları heyecanla bekliyoruz tabi önce minikler bol bol emsin beslensin yarasın inşallah 🙏

Kızlar bir haftadır kaşınıyorum tahlilde bi sıkıntı çıkmadı cildiyeye gidip verdiği ilacı doktora gösterip kullanacam.Çatlak yerlerim çok kaşınıyor küçük küçük beyaz şeyler çıkmış. Benim gibi olan var mı :(

Bugün direk karnıma biri çok sert çarptı . Çok ağrıdı çok korktum kızım hareket edince rahatladım sizce doktora gitmeli miyim .😞

Kızlar bende yürüyüşe çıkmışken gittiğim ikinci doktoruma vardıya bebeğin yüzünü gösteren ona gittim yüzünü görürüm diye.
Ve şoka girdim cok kötüydüm anca kendime geldim :(
Şuan 36+1 im bebeğin kafası 37 e yakın cıkıyor. Karnı ve fl ölçüsü yani bacak ölçüsü 34 hafta gibi çıkıyor biraz zayıf bu bebek en son ne zaman doktora gittin dedi pazartesi dedim.
Kaç kg demişti dedi
2800 dedim fazlası var eksiği yok dedi dedim.
Bu bebek 2800 asla değil 2400 cıkıyor bende hadi makineler arası 100-200 fark olsa dedi 2500 falandır dedi.
Plesantada yaşlanma var dedi
Plesantanın durumuna bakılırsa 1 hafta 10 güne doğum başlar dedi.
Başka bir doktor takip ediyor deyip ben sana bunları söylememezlik yapamam etik değil dedi 4-5 kez ölçtü karın çevresini. Emin olmasam söylemem dedi.
Nst bağladı iyi sancın yok dedi.
İdrar da protein kaçağı varmı ona bakıcaz dedi. İdrarımı toplıycam 24 saat boyunca sonra götürücem ve bakıcaklar
Bide 3-4 test daha istedi bunları sağlık ocagında yaptırabilirsin dedi.
O kadar kötü oldumki hiç beklediğim birşey değildi şokta gibiyim
😢😢😢😢

Kızlar bende yürüyüşe çıkmışken gittiğim ikinci doktoruma vardıya bebeğin yüzünü gösteren ona gittim yüzünü görürüm diye.
Ve şoka girdim cok kötüydüm anca kendime geldim :KK43:
Şuan 36+1 im bebeğin kafası 37 e yakın cıkıyor. Karnı ve fl ölçüsü yani bacak ölçüsü 34 hafta gibi çıkıyor biraz zayıf bu bebek en son ne zaman doktora gittin dedi pazartesi dedim.
Kaç kg demişti dedi
Bu bebek 2800 asla değil 2400 cıkıyor bende hadi makineler arası 100-200 fark olsa dedi 2500 falandır dedi.
Başka bir doktor takip ediyor deyip ben sana bunları söylememezlik yapamam etik değil dedi 4-5 kez ölçtü karın çevresini. Emin olmasam söylemem dedi.
İdrar da protein kaçağı varmı ona bakıcaz dedi. İdrarımı toplıycam 24 saat boyunca sonra götürücem ve bakıcaklar
😢😢😢😢

Kendi doktorunun telefonu var mı mesaj at istersen eğer öyle bir şey olsaydı bence kendi doktorun kesin söylerdi sıkma canını mutlaka bir hata vardır

Ve şoka girdim cok kötüydüm anca kendime geldim :KK43:
Kaç kg demişti dedi
😢😢😢😢
Stres yapma hemen canım. İnş. Hayırlısıyla kucağına alacaksın.

Benimde oyle ya 😂 beni uzun bi aradan sonra gorenler direk yuzumun ve burnumun sisligini soyluyolar. Normalmiş bu bazilarinda oluyormus doktoruma sordum. Ödemden oturu son zamanlar ya bide. Dogumdsn bi kac hafta sonra eski haline dönuyomus. Kiz bebrkmi seninki. Genrldr kiz bebeklerde oluyor diyolar
Evet canım kız bebek :)

Ve şoka girdim cok kötüydüm anca kendime geldim :(
Kaç kg demişti dedi
😢😢😢😢
Kendi doktoruna haber ver canını sıkma daha yeni gittin doktora bu kadar fark nasıl olur kuzum yanlışlık vardır

Kızlar kuzuyu sonunda emzirdim şimdi beni giydirecekler yürütecekler ayıptır söylemesi gazımı attım 🤣 iş büyük tuvalette 🥴 onu da Yaparsam yarın çıkarız inş. Bakalım yürüyebilecek miyim
Ohh masallah canim cok sevindim ben sadece gaz cikarinca cikmisdim hastaneden insallah sende cikarsinda rahatlarsin

Kızlar kuzuyu sonunda emzirdim şimdi beni giydirecekler yürütecekler ayıptır söylemesi gazımı attım 🤣 iş büyük tuvalette 🥴 onu da Yaparsam yarın çıkarız inş. Bakalım yürüyebilecek miyim
Sen böyle yazdıkça bana bu sezaryan olayı korkunç gelmiyor 😁 sütün de gelmiş oh oh ol bol emsin 🥰

Back
X