• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

@GULCIN_87 canım gözün aydın çok şükür sonunda evinizdesiniz. Seni de emmeye başlar zamanla

D Dolibom91 canım hayırlısı olsun en azından kritik hafta da değilsin sağlıkla gelsin inşallah

G gamzeli_bebis canım iyi ki gitmişsin başka doktora bebeğin küçük değil. Kendi doktorun plesentayı seni tedirgin etmemek için dememiştir. Sonuçta yaşlanmış doğum başladı dememişler yaşlanmaya başlamış. Zaten o zamana kadar normal doğum zamanında yaklaşacağı için panik olma diye söylememiştir
Bilmiyorum canım yaa😢
Bakalım sorucam doktoruma neden söylememiş yada görmemiş 😢
İnşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize ya.

Bende düzgün beslenmedim biliyomusun yemekle falan aram yok yapmıyorum fazla hep abaratif şeyler falan 2 gün kahvaltıda yapmadım abur cuburla geçiştirmiştim ondan mı acaba dedim ama muz meyve falan yiyiyodum hergün perşembeye kadar tahin pekmez falan gömücem aldı aldı artık ne kadar alırsa o kasar kar 🥴

Valla aynen bende kalan şu son bi kaç haftada daha dikkat edicem yediklerime biz elimizden geleni yapalım gerisi allahtan inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucagımıza hepimiz🥴

İçinin rahatlamasına sevindim kuzum inşallah sonuçlar da da birşey çıkmaz sen içini ferah tut Aaz kaldı Uras Bey in gelmesine 😍 :KK68:son sayılı günler 20lere düştü Allahın izniyle bundan sonra bebişlerimize bişey olmaz 
Aynen canım yaa allahtan büyüdüler artık 🥴🥴 inşallah hepsi sağlıklı bir şekilde doğsun🙏🙏

Kizlarrrrrrr ben doğum yaptim.
Anca firsat bulabildim.
Detaylari yazacagim.
Oglum ve ben iyiyiz 💙
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlık mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, bol bol öp kokla mis gibidir o şimdi 😍😍 bahar yanınızda değil mi kayınvaliden geldi mi. İlk geceniz nasıldı
A Alisdendef ve @KARABATAK_ elizalin elizalin tebrik ederim. Doğum yapmışsınız. Umarım bebisler de siz de iyisinizdir. Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünüz aydın. Biz de bugün hastaneden taburcu olduk. Çok şükür evimize getirdik kuzumuzu. Mememi tam kavratamadım emziremiyorum henüz. Bana akıl verin kızlar. Sutumu sağıp veriyorum ac da kalmamalı daha 2200 kilo ağırlığında yavrum. Dune kadar biberon ile de beslenemiyordu. Ama kolaya da alışacak bu sefer mememi hiç tutmucak diye ödüm kopuyor. Sağ sağ nereye kadar gerçekten çok zorluyor beni.. Dua edin kızlar. Ben de yavrumu emzirebileyim..
Gülçin oğlumda ben silikon göğüs ucu kullanmıştım oğlum Biraz daha rahat emmişti onunla, belki sende de işe yarar hemen aldır. Ucu olmadığı için mi tutamıyor acaba memeyi. Yine de biberonla beslemeye devam ediyorduk tabi. 3ay hem biberon hem emzirme şeklinde gittik sonra artık yeter dedim sağmayı bıraktım hep emzirdim. İnşallah senin kuzun da emmeye başlar yakında dualarımız seninle

G gamzeli_bebis plesanta yaşlanması konusunda fikrim yok ama korkma haftası iyi artık doğsa da sıkıntı yaşamazsınız, hem doğunca daha çabuk toparlanıyorlar. Test sonuçların da güzel çıkar rahatlarsın inşallah. Sen son hazırlıklarını tamamla keyfini çıkar rabbim de sağlıkla kavuştursun sizi inşallah 😘

@do
Kızlar. Bnde doğuruyorum suyum aktif olarak geliyor 33 haftamdayım iğne yapıldı doktorumu bekliyoruz ve hiç bişeyim hazır değil 😓😓1 gün bile müsade yok eşim artık ne varsa onu koydu çantaya geldi hazırlıklı olun bnm daha var demeyin 😔😔hala kabullenemiyorum eve gitmek istiyorum daha küçük ve hiç birşey hazır değil 😭dua edin lütfen 🤲yüzyıla geldik KARABATAK Dr yoktu nbtçi. medical parkta kendi Dr bekliyorum 😓
Dolibom daha küçük haftalarda doğum yapanlar arkadaşlarımız da oldu sağsalim kavuştular bebeklerine, hiç korkma siz de sağlıkla kavuşun inşallah. Önemli olan bebişin sağlığı benim oğlum da 33te doğmuştu şimdi kocaman sıpa oldu. Biraz küvözde kalır ama o da sağlığı için güçlenir kuvvetlenir gelir kucağına 🙂🥰

Güleceksiniz ama koymadık 🤣 babası öykü Nil diyor . Ve çocuk bu isme tepki veriyor. Uyanıyor etrafına bakıyor emiyor. Ben seslenince tepki yok. 😡 Bende bilge defne koymak istiyorum. Kararsızım. Ayrıca kime benziyor çözemedim. Hatları çok minyon. Göğüs hassasiyeti başladı maalesef 😭

G gamzeli_bebis plesanta yaşlanması konusunda fikrim yok ama korkma haftası iyi artık doğsa da sıkıntı yaşamazsınız, hem doğunca daha çabuk toparlanıyorlar. Test sonuçların da güzel çıkar rahatlarsın inşallah. Sen son hazırlıklarını tamamla keyfini çıkar rabbim de sağlıkla kavuştursun sizi inşallah 😘
Sağolun hepiniz iyiki varsınız kızlar ya🙏 Zaten çantam falan hazır sağ salim gelsinde herşey hallolur tek duam sağlıklı olması ikimizinde sağlıklı bir şekilde kurtulması.
Hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah

Güleceksiniz ama koymadık 🤣 babası öykü Nil diyor . Ve çocuk bu isme tepki veriyor. Uyanıyor etrafına bakıyor emiyor. Ben seslenince tepki yok. 😡 Bende bilge defne koymak istiyorum. Kararsızım. Ayrıca kime benziyor çözemedim. Hatları çok minyon. Göğüs hassasiyeti başladı maalesef 😭
Krem yokmu cnm yaninda surmedin mi🙄😐

Kız karar verin artık, bebişte siz de alışın 😘 kimlik çıkarmak için belirli bir gün vardır herhalde değil mi

İkinizde birer isim seçin canım ikinizinde kararı olsun daha vakit var zaten doğumda yaptın eve geçince sakin şekilde düşünürsünüz 🥰 maşallah bebişede 😍

Arkadasım krem kullandı garmastan adı cok memnun bende ondan alıcam çantaya koymak için :)
İnşallah yara olmaz canım

Ah bu sancilar oturma odasinda koltukta uyumusum ama o nasil bir karin uykumun arasinda hissettim bu sefer artik hissediyorum ama oyle sanci seklinde degil tuhaf bi rahatsizlik veriyo donerken falan canim yaniyo :(

Ah bu sancilar oturma odasinda koltukta uyumusum ama o nasil bir karin uykumun arasinda hissettim bu sefer artik hissediyorum ama oyle sanci seklinde degil tuhaf bi rahatsizlik veriyo donerken falan canim yaniyo :(
Dönerken benimde belimde kasıklarımda ağrı oluyorr🥴🥴

Kızlar Allah razı olsun hepinizden iğnenin ikici dozunu yapıp sancım olmazsa yarın alıcağını söyledim Dr. Söyle 1 hafta dese çok şey değişir ama malesef en geç yarın doğum görünüyor😔
Hayirlisi olsun canim uzulme bebisin cok kucuk degil 😊

Back
X