• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Siz ikiniz aranıyorsunuz bu hafta olmaz inş. Ama doğum yapıyorum derseniz şaşırmayacağım. 🤣 Doğum yapmanın en güzel tarafı sürekli tuvalete gitme derdi yok yuppi 🤩 karnım baya küçüldü. Eşim zayıflamışsın diyor halbuki çok sivri bir karnım vardı küçük de bir kızım oldu .
Kiz tartildin mi dogumdan sonra ne kadari gitmis bende onu cok merak ediyorum sezaryen oldun bir de karnin indiyse cok iyi 😍

Sağolun hepiniz iyiki varsınız kızlar ya🙏 Zaten çantam falan hazır sağ salim gelsinde herşey hallolur tek duam sağlıklı olması ikimizinde sağlıklı bir şekilde kurtulması.
Hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah
Kuzum üzülme önemli farklar yok. Artık küçük de değilsin ondan dememiştir doktorun. Tee kaçıncı haftalarında erken yaşlanan plasentalar var.. artık bu haftalarda normal yani yaşlanması. Önemli olan sağlıkla kavuşmak inşallah beklesin beklemese de problem yok. Onlara takılıp da iyice etkileme kuzum.😍

Bol havuc suyu tuketmeye calis ne kadar dogru bilmiyorum ama her yerde karsima cikiyo havuc suyu bebegin suyunu arttirir diye tabi normal suyuda bol bol ic
Yapıcam onu bende hep görüp duyuyorum inşallah faydası olur

D Dolibom91 üzülme arkadaşım bak burda 30. haftasında bile doğum yapan arkadaşımız oldu, şimdi evdeler bebeğiyle birlikte. belki biraz küveze girer küçük diye ama artık 26 haftalık bebekler bile yaşam sınırını geçmiş sayılıyor. belki hiç küveze girmez bile hep olumlu düşün. kuzenimin oğlu 34 haftalık doğdu ertesi gün çıktılar, bu işler hiç belli olmaz. üzme canını 🥰

G GULCIN_87 canım prematüre bebekler için olan emzikler var, onlardan verip çene kaslarını güçlendirebilirsin. biberon yerine kaşıkla verebilirsin. meme ucunu alabilsin diye uçlar var ya onları memene takıp deneyebilirsin. sakın pes etme, çok yorucu seni anlayabiliyorum ama emin ol emecek, sadece biraz güçlenmesi lazım annesi ❤️

iyi pazarlar kızlar ❤️
geçmişi tamamen okuyamadım, umarım iyisinizdir. umarım yeni bir doğum olmamıştır 😀 iki hafta daha doğum haberi almamayı umuyorum 🙈 sonra patır patır dökülebilirler ❤️

bu sabah bir uyandım yastığımda bozuk para büyüklüğünde kan vardı 😯 dün akşam burnum kanamıştı, olur bana arada. ama geçmişti sonradan. baktım bu kan burnumdan gelmiyor, iyice korktum. banyoya bi gittim dişlerim kan içinde. ödüm koptu ya. ağzımı çalkaladım dişlerime baktım hiç sızıntı vs yok, nerden kanadığı belli değil. eşim dediki sanırım burnun tekrar kanayıp yatarken genzinden ağzına aktı. galiba öyle oldu. ay bu kan ne ürkütücü bişey ya, görünce elim ayağım titriyor. hayır kan tutmaz beni ama bi acayip oldum 😐

iyi pazarlar kızlar ❤
geçmişi tamamen okuyamadım, umarım iyisinizdir. umarım yeni bir doğum olmamıştır 😀 iki hafta daha doğum haberi almamayı umuyorum 🙈 sonra patır patır dökülebilirler ❤

bu sabah bir uyandım yastığımda bozuk para büyüklüğünde kan vardı 😯 dün akşam burnum kanamıştı, olur bana arada. ama geçmişti sonradan. baktım bu kan burnumdan gelmiyor, iyice korktum. banyoya bi gittim dişlerim kan içinde. ödüm koptu ya. ağzımı çalkaladım dişlerime baktım hiç sızıntı vs yok, nerden kanadığı belli değil. eşim dediki sanırım burnun tekrar kanayıp yatarken genzinden ağzına aktı. galiba öyle oldu. ay bu kan ne ürkütücü bişey ya, görünce elim ayağım titriyor. hayır kan tutmaz beni ama bi acayip oldum 😐
Yatmadan once dislerini fircaladiysan ondan da olmus olabilir gebelikte dis eti hassasiyeti oluyo cunku

iyi pazarlar kızlar ❤
geçmişi tamamen okuyamadım, umarım iyisinizdir. umarım yeni bir doğum olmamıştır 😀 iki hafta daha doğum haberi almamayı umuyorum 🙈 sonra patır patır dökülebilirler ❤

Gecmis olsun cnm ya umarim sikintili bir durum deildir allahtan gece seni rahatsiz etmemis yoksa sabaha kadar uyuyamazdin doktoruna bir danis istersen belki birsey onerir😐

@Alisden ve @KARABATAK_ @elizalin tebrik ederim. Doğum yapmışsınız. Umarım bebisler de siz de iyisinizdir. Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünüz aydın. Biz de bugün hastaneden taburcu olduk. Çok şükür evimize getirdik kuzumuzu. Mememi tam kavratamadım emziremiyorum henüz. Bana akıl verin kızlar. Sutumu sağıp veriyorum ac da kalmamalı daha 2200 kilo ağırlığında yavrum. Dune kadar biberon ile de beslenemiyordu. Ama kolaya da alışacak bu sefer mememi hiç tutmucak diye ödüm kopuyor. Sağ sağ nereye kadar gerçekten çok zorluyor beni.. Dua edin kızlar. Ben de yavrumu emzirebileyim..
Eds şırınga ya da kaşık yöntemi demeyebiliyorsun canım hatta kadehle bile deneniyor

Siz ikiniz aranıyorsunuz bu hafta olmaz inş. Ama doğum yapıyorum derseniz şaşırmayacağım. 🤣 Doğum yapmanın en güzel tarafı sürekli tuvalete gitme derdi yok yuppi 🤩 karnım baya küçüldü. Eşim zayıflamışsın diyor halbuki çok sivri bir karnım vardı küçük de bir kızım oldu .
Yok yok aranmıyoruz🤣🤣 beklcez az daha😀

Kuzum üzülme önemli farklar yok. Artık küçük de değilsin ondan dememiştir doktorun. Tee kaçıncı haftalarında erken yaşlanan plasentalar var.. artık bu haftalarda normal yani yaşlanması. Önemli olan sağlıkla kavuşmak inşallah beklesin beklemese de problem yok. Onlara takılıp da iyice etkileme kuzum.😍
Ay abla ne bileyim dün öyle şeylet duyunca bi anda şok oldum ama iyiyim şimdi.
Urasın hareketleride iyi cok şükür.
İnşallah sorunsuz tamamlarız şu son günleri hepimiz yaaa🥴

Kontrol güzel geçmişti herşey yolundaydı kızımı uyutırken bir anda suyum geldi 😔
Benimde tahmini Doğum tarihim 25.02 . Aynıymışız aslında . Kilosu kaç peki şuan ? Yarın kontrolümüz vardı. Erken olabiliyor demek ki . Ben daha 43 gün var diye sallıyordum . Hazırlıkları tamamlasam ii olacak. Sancın var miydi ki senin

Suyunun sürekli azalması moralimi çok bozuyor. Daha da azalırsa acil doğuma da alabilirler
Bende Zeyf Zeyf in dediği gibi havuç suyunu okumuştum şekeriniz yoksa havuç suyu için bencede.
Şeker varsa yükseltebilir havuç. 🥴
Sağ salim ve zamanında kucagınıza alın inşallah

alihan ve ben alihan ve ben canım sağol bulamadım mesajı alıntı yapmak için ama inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz ya
Sen nasıl oldun cok zor yaşadıgın durum😢😢 allahım sabır versin tekrardan sana ve ailene

G gamzeli_bebis , 20 gün oldu . Her gün birbirinden ağır 20 gün. Hafiflemiyor aksine gün geçtikçe daha zor geliyor. Dün hastane çantamı hazırlayayım dedim. Oturdum kendi kendime ağladım. Annen varsa herkesin var herşeyin var annen yoksa kimsen Yok. O kadar yalnız hissettim ki. Tarifi Yok bunun. Ama bebeğim için ayaktayım.devam etmek zorundayım çünkü bende bir anne olacağım nasipse.. son düzlüğe çıktık Allah hepimize beklediklerimize kavuşmayı nasip etsin

Yatmadan once dislerini fircaladiysan ondan da olmus olabilir gebelikte dis eti hassasiyeti oluyo cunku
biliyorum canım. ama ondan değil muhtemelen eşimin dediği gibi oldu. ağzımda diş etimde hiç sızan bir kan yoktu çünkü.

Gecmis olsun cnm ya umarim sikintili bir durum deildir allahtan gece seni rahatsiz etmemis yoksa sabaha kadar uyuyamazdin doktoruna bir danis istersen belki birsey onerir😐
sağol canım ya dert edecek bişey değil :) ben alıştım burnumun kanamasına, doktora da gitmiştim bu yüzden bir şey görünmüyor demişti. sanırım bazı damarlar ince olunca böyle sık kanayabiliyor burun.

Back
X