• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Valla ben doğumdan sonra 1 ay kimseyi kabul etmem eve zaten 2 haftada bir yardımcı gelip evi silip süpürüp birde büyük birşey yapıyor camlar temiz ama yağmur lekesi var bu gelişinde salon koltuklarını sildiricem yeter ☺ Diğer gelişinde de mutfak dolaplarını halleder oh mis 🥳
Keşke benimde kabul etmeme şansım olsa ama imkansız😀 kv üst katta oturuyor ve 30 yıldır bu mahallede🥴
Eşi dostu cok.
Bende kırmak istemiyorum .
Anca allah korusun bebişim erken falan doğarsa bi süre kabul etmeyiz söyleyip.
Aslında bana kalsa kim gelcekse mevlütte gelsin 40 ında ama işte🤷‍♀️

Kızlar bana gene dua edin geçen hafta sancılar normale dönmüştü şimdi yine baya sancı çıktı hem de bebek hareketleri yavaş dedi bir şeyler ye nst ye gir tekrar dedi bakalım. Sağlıkla gelsin yavrularımız
Ay inşallah yaaa sağlıkla gelsin hepsi🙏
İnşallahh bekler biraz daha yaa🙏
Sabırsız şubat bebeleri🥴

Valla ben evden çok kendi temizliğimi düşünüyorum Kızlar 🤭 kaş göz mahfoldu 🤪ebuş seninle buluşmaya gelmeden önce kuaföre giderim böyle beni tanıyamazsın 😁
Birde özel bölgeyi ağdayla aldırmıyorum ben lazere gidiyordum hamile kalınca kaldı, haftalık jilet yapıyorum tek derdim doğumda temiz olamazsam korkusu 😰
Bende dün gittim kuaföre kaş bıyık hallettim vücutta cumartesi hallettim kol bacak makineyle alıyorum bikini bölgesini eldiven veya ağda ile alıyordum ama şuan çok hassas olduğu için mecbur jiletle alıyorum haftalık senin gbi bence endişelenme haftalık çok aşırı uzamış olmuyor zaten bence okadrı normal. Ki ben cumartesi jilet yapmama rağmen akşam çok ağrım oldu
Kızlar bana gene dua edin geçen hafta sancılar normale dönmüştü şimdi yine baya sancı çıktı hem de bebek hareketleri yavaş dedi bir şeyler ye nst ye gir tekrar dedi bakalım. Sağlıkla gelsin yavrularımız

İnşaAllah geçici sancılardır cnm sorunsuz alalım bebeklerimizi kucağımıza çok stress olduk

Valla ben evden çok kendi temizliğimi düşünüyorum Kızlar 🤭 kaş göz mahfoldu 🤪ebuş seninle buluşmaya gelmeden önce kuaföre giderim böyle beni tanıyamazsın 😁
Birde özel bölgeyi ağdayla aldırmıyorum ben lazere gidiyordum hamile kalınca kaldı, haftalık jilet yapıyorum tek derdim doğumda temiz olamazsam korkusu 😰
hahaha geçen hafta bende öyleydim bari kaş bıyık aldırayım dedim yemin ediyorum yüzüme bir parlaklık geldi :D
hiç sorun yok gidemezsen de gitme biz kader arkadaşıyız, kaşlı bıyıklı her türlü halimiz güzel 🤪

benim de korkum o ya, ve ben ağda yapıyorum. o yüzden sürekli azıcık çıksa kendim bi şekilde almaya çalışıyorum. ama yine son kez bi kuaförüme gidicem.
jilet kullanıyorsan daha iyi bence sancıların gelmeye başladığı anda banyoya girer halledersin canım doğuma gitmeden.

doğumdan bir süre sonra bende lazere gitmek istiyorum, burada tanıdıklarımın önerdiği çok güzel iki yer var istersen birlikte gideriz. o günler bi gelsin de 🙈

haftan çok iyi canım stres olma, inşallah güzel haberler verirsin 🙏

Sorma yebcim. Kızım yoğun bakıma girdikten hemen sonra bu reklamı gördüm.
Bu kadar denk gelmemeliydi.
Bütün minnaklar biran önce iyileşsinler:dua:
inan aklıma siz geldiniz, içim bir tuhaf oldu. hemen kapatıyorum reklamı, hatta eşimdeyse kumanda o kapatıyor. kötü değil ama çok hüzünlü :(
bence çok az kaldı bak kilo almaya da başlamış, kavuşmanız çok yakın inanıyorum 🥰

ama oglak kadinlari cok caliskan azimli ve is okul hayatlarinda cok basarili oluyorlar onu cok net soyleyebilirim 😀
Taksit taksit okuyunca sayfaları abuk subuk dalabiliyorum aralara 😂 bence oğlak genel olarak zeki çünkü eşim cidden zeki çalışkandan öte. Kazandığı liseye, harp okuluna dereceyle girmiş. Netlerini de görmüştüm tam bir inek. O konuda harbiden zeki ve başarılı olduklarını söyleyebilirim.

Iyi olmana sevindim kuzum 🤗. Bende yatmaya devam arada yorulunca agrim oluyor. Bebis iyi biraz daha icerde kalip büyürse cok güzel olur 🙏
İyi su içiyorum dicektim sıvı demişim:))

Sevindim kuzum iyi olmanıza maşallah.. sağlıkla gelsinler inşallah.. okudun mu bilmiyorum beni de 37de alabilirmiş tabi daha erken de gelmeye çalışmazsa dedi.

Seso35 Seso35 sen nasılsın ? Ne durumdasın 🤔
Ben de beklemedeyim canım benim. En son kanala girdiğini, başının artık ilerlediğini söylemişti doktor 3 gün önce. O kafa ne zaman kanaldan çıkacak diye gün sayıyorum :)
sen nasılsın biraz daha iyisindir inşallah. Yazdıklarını okudukça benim burda moralim bozuluyor.

Kızlar evde emzirme sütyeni veya atleti belki çok gerekli olmayabilir ama bir süre sonra dışarı çıktığınızda göğüsler de büyüdüğü için mutlaka toparlayıcı sütyen takmak gerekiyor. bir iki tane şöyle kalıplı emzirme sütyeni alın derim. acelesi de yok gerçi ama. ben almamıştım ve dışardayken normal sütyenimden mememi çıkarıp emzirmek çok zor olmuştu. dışarı çıkarken hep kalıplı sütyen takarım ben çok yaygın görünüyor çünkü sevmiyorum.

ama normal emzirme sütyenleri yani kalıpsız olanlar da toparlıyosa sizin memişleri öyle de olabilir. onları da evde kullanıyorum iki tane var. olsa da olur, onun yerine yarım atlet tarzı da olur. sadece emzirme atleti de olur. tek bildiğim evde toparlayıcı kalıplı sütyen takamıyor insan asla 😀
Ben emzirme atletini daha çok kullanıyorum. Belim hiçbir yerim açılmıyor. Dışarda normal sütyen kullanıyorum.

Taksit taksit okuyunca sayfaları abuk subuk dalabiliyorum aralara 😂 bence oğlak genel olarak zeki çünkü eşim cidden zeki çalışkandan öte. Kazandığı liseye, harp okuluna dereceyle girmiş. Netlerini de görmüştüm tam bir inek. O konuda harbiden zeki ve başarılı olduklarını söyleyebilirim.

evet aynen oglaklarin o yonunu seviyorum,kac kisi tanidiysamda oyleler hakkaten ,ela 4 yasinda simdiden o hirsli ,basarisizliga hic gelemez ,hirsi dogru yonlendirmek gerek tabi ,bence guzel bi ozellik

Ben de beklemedeyim canım benim. En son kanala girdiğini, başının artık ilerlediğini söylemişti doktor 3 gün önce. O kafa ne zaman kanaldan çıkacak diye gün sayıyorum :)
sen nasılsın biraz daha iyisindir inşallah. Yazdıklarını okudukça benim burda moralim bozuluyor.

Açıklığın varmı peki? Hastanedemi bekliyorsun cnm evdemi birde suyun gelmişmiydi

inan aklıma siz geldiniz, içim bir tuhaf oldu. hemen kapatıyorum reklamı, hatta eşimdeyse kumanda o kapatıyor. kötü değil ama çok hüzünlü :KK43:
bence çok az kaldı bak kilo almaya da başlamış, kavuşmanız çok yakın inanıyorum 🥰
İlk gün çok zor, onu bırakıp gelmek çok ağırdı. Bi gün boyu ağlamamı durduramadım.
Ama günler geçtikçe orda iyi bakılıyo iyi olacak diye düşünmeye başlıyosun.
Kızım belki haftasonu çıkabilirmiş.:KK76:
Kilo durumuna göre karar verilecek

İlk gün çok zor, onu bırakıp gelmek çok ağırdı. Bi gün boyu ağlamamı durduramadım.
Ama günler geçtikçe orda iyi bakılıyo iyi olacak diye düşünmeye başlıyosun.
Kızım belki haftasonu çıkabilirmiş.:KK76:
Kilo durumuna göre karar verilecek
İnşallah. Hafta sonu çıkar dualarımız deniz için kuzum güzel haberler verirsin bize :KK68: sen çok güçlü bir annesin deniz de annesine çekmiştir 🧿😇

Back
X