- Emoji Skoru
- 2.183
- Puanlar
- 133
Allah yardımcın olsun canımKızlar merhaba yatış yapacak doktor takipteyiz bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canımKızlar merhaba yatış yapacak doktor takipteyiz bugün
selozy inşaAllah haftasonu sağlıcakla çıkar cnm kavuşursun bebeğine
İnşallah kızlar çok sağolunİnşallah. Hafta sonu çıkar dualarımız deniz için kuzum güzel haberler verirsin bizesen çok güçlü bir annesin deniz de annesine çekmiştir
![]()
İnanmıyorum günümüz aynı kanalamı girmiş bebişBen de beklemedeyim canım benim. En son kanala girdiğini, başının artık ilerlediğini söylemişti doktor 3 gün önce. O kafa ne zaman kanaldan çıkar diye gün sayıyorum :)
sen nasılsın biraz daha iyisindir inşallah. Yazdıklarını okudukça benim burda moralim bozuluyor.
G GULCIN_87
Sana bi mesaj atmıştım belki arada kaynadı. Emzirme konusuna takma yeterki karnı doysun. Küçük bebeklerde süt gelse ve bebek çekebilse bile emzirme önerilmiyo.
Çenesi güçsüz ve emmek için o kadar kalori harcıyo ki emdiğinden fazlasını yakıyo.
Biz bu sebepten taburcu olmuşken yoğun bakıma girdik. Deniz karnı doymasına rağmen zayıflamış. Bu konuda sakın kendini suçlama ve sakin ol. Böylesi daha iyi.
Masallah prensese sağ salim gelsin inşallahKızlar doktordan geldim ekmek yememem işe yaramış. Karın çevresi normal haftasına dönmüş 2300 gr boyu da 46 cm olmuş.
Akşam sancım olduğunu söyledim. Tekrar olursa haberleşelim gel mutlaka dedi 2 hafta daha dayanırsa üniversite hastanesine gitmene gerek kalmaz dedi.
Kızımın tipi de bu. Tipini yediğimEki Görüntüle 2576128
2470 doğdu şimdi 2240.Hâlâ ememedik, ilk etapta yoğun bakımda iken beslen.e sondası ile direk mideye veriliyordu emme refleksi gelişmemişti. Solunun sorunu düzelince beslenmeye ağırlık verdiler ama emme refleksi gelişmemişti. Sonra sonra biberon u tuttu kuzum. Deniyorum göğsümü ama biberondan geldiği gibi süt gelmediği için yoruluyor ve çenesini pek hareket ettirmiyor. Böyle olunca emmiyor. Çenesi güçlenince acaba emer mi beni? Benim de ilk etapta kilo alması önceliğim oldu. Seninki kac kilo doğdu şuan kaç kilo imiş? Hiç üzülme seni emiyorsa hızla alır kiloları Allahın izniyle. Çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda evinize çıkarsınız canım.
Maşallah cnmKızlar doktordan geldim ekmek yememem işe yaramış. Karın çevresi normal haftasına dönmüş 2300 gr boyu da 46 cm olmuş.
Akşam sancım olduğunu söyledim. Tekrar olursa haberleşelim gel mutlaka dedi 2 hafta daha dayanırsa üniversite hastanesine gitmene gerek kalmaz dedi.
Kızımın tipi de bu. Tipini yediğimEki Görüntüle 2576128
2470 doğdu şimdi 2240.
Doğduğu kiloya gelince çıkarıcaz dediler.
Beni emiyo, yoğun bakımda kaşık biberonla besledikleri için memeyi eskisi gibi almamaya,sinirlenmeye başladı. Kolaya alıştı tabii.
Eve çıkınca biraz emzirip biraz sağıp biberonla beslemeyi düşünüyorum. Çok yormak istemiyorum.
Süt sağıp biberonla mı besliyosun? Hiç sorun değil ki hiç üzme kendini bak her şey nasıl yoluna girdi. Ne zorluklar yaşadın. O da olucak
2470 doğdu şimdi 2240.
Doğduğu kiloya gelince çıkarıcaz dediler.
Beni emiyo, yoğun bakımda kaşık biberonla besledikleri için memeyi eskisi gibi almamaya,sinirlenmeye başladı. Kolaya alıştı tabii.
Eve çıkınca biraz emzirip biraz sağıp biberonla beslemeyi düşünüyorum. Çok yormak istemiyorum.
Süt sağıp biberonla mı besliyosun? Hiç sorun değil ki hiç üzme kendini bak her şey nasıl yoluna girdi. Ne zorluklar yaşadın. O da olucak
Masallah prensese sağ salim gelsin inşallah
Bugun canan karatay ı gördüm tv de gebeler
Açlık 95 ve altında
2. Saat tokluk 120 nin altında
Olması yeter diyodu![]()
masallah canim ya hareket etmek onemli biliyorsun sende sezeryan yerinjn yanmasinin gecmesi zaman alir bilirsin 2 haftalik bari olman lazim insallah ayaklandiysan zaten 1 haftaya toplarsin ufak ufakŞu an eski hayatıma kısmen döndüm ortalığı toplamaya çalışıyorum. Makineye çamaşır attım kurutmadakileri çıkardım birazdan katlayacağım. Bol bol hareket ediyorum ki Çabucak iyileşeyim. Ama sezeryan yeri arada tuz dökmüş gibi yanıyor sonra geçiyor. Dik yürümekte zorlanıyorum . Hareketlerim halen yavaş. Kızın adı öykü defne olduherkesin gönlü oldu.
cagircam canim ev baya büyük dolaplar hep beyaz silemem yani ben sadece perdeleri makineye atip esime taktircamcanım yanlış hatırlamıyosam senin de evin büyüktü, aslında bi kadın çağırsan olmaz mı? her şeye para veriyoruz biraz da kendimizi düşünelim ya. 230 lira olmuş burda şimdi aradım kadını. iki kişi geliyolar ama çok becerikli ve hızlılar. benim zaten 6. kar hayatta cam silemem. bu halimizle giriş kat olsa bile cam perde işi çok zor. çok yorulursun yavaş yapsan bile bence
sorma canım ya kızımda 38. haftamın başında büyük temizlik yaptırdım, 42. haftada geldiinsan bilemiyor o yüzden bence bir risk yoksa 37-38 arası iyi zamanlama.
ay cidden korumalık yapmamak için daha zor bişey yapmışlar resmen
ben eskiden çok takardım camlar pis diye sonra baktımki trabzonda mümkün değil temiz durması, şimdi umrumda değil en son ağustosta annem sildi
içten siliyorum sadece.
gerçekten çok karmaşık bi gün olmuş canım ya :) ama sorunsuz atlattın şükürler olsun.
doğum başlayınca doktor bırakmıyor evet. bende kızımı doğuracağım gün açıklığım çıktı bir de geç kalmıştı zaten 10 aylık olmuştuama ben yine doktora diyorumki bi eve gitsem duş alsam falan. hayırdır nereye gidiyosun deyip gülmüştü
benim çanta hazır, oda hazır. temizlikten sonra beşiklerini hazırlarım belki, ya da tozlanmasın diye sermem bilmiyorum.
yani şu an gelse bile ki gelmesin mümkünseçok bi karmaşıklık olmaz, bi evim pis işte.
bu arada sen hareket ediyosun güzel bişey yatma tabii ama abartma da. senin ev işi yaparken kendini kaybetmelerini biliyoruz![]()
Vala cnm ben normal sudyen olanlardan aldm Bu sefer diger sungersizlerdende var onlari oglumdada cok kullanmisdim sungerli olanlari da disarda kullanicam eger rahat edersim sungerlilerden alcam bi kac tane dahaEmzirme sütyeni almayı düşünmeyen var mı ben gereksiz görüyorum yani detay gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
35+6 da doğdu.Cnm tam olarak kaç haftalık doğmuştu bebeğin
Olsun hiç değilse anne sütüyle besleniyo en önemli nokta bu. Ben sen bu kadar üzülünce mama ile besleniyo sandım. Umarım her şey güzel olucak.Oy yavrum yaaa hemen alışıyor işte kolaya. Biberon da kolay geliyor yavrularımıza ama bize öyle zor ki sağınca zaten çok da gelmemeye başladı sutum. Insan cikartamicak mi ogununu diye stres oluyor. Evet canım sağıyorum biberon ile veriyorum. Kilo biz prematüre anneleri için öyle önemli ki benim bebeğimi de beslenme sondası ile beslemeyi biraktirdiktan sonra da kilo vermeye başladı. Emme refleksi olmayınca ağızdan da almamış ilk başta. Çok üzüldüm sonra kilo aldığını görünce doktor çıkartmak istedi enfeksiyon da kapmasın hastane ortamında dedi. Instagramdan emzirme danışmanı buldum uzaktan iletişime geçmek istiyorum belki faydasını görürüm. Emzirmek öyle güzel bir nimet ki. Allahım nasip etsin bana da. Öteki türlü gerçekten sağdolaba at çıkar ısıt sicakligini ayarla biberon u temizle yıka derken çok zor oluyor. En güzeli memeden alması. Dua ediyorum Allahım o duyguyu nasip etsin diye. Bu arada 2/3 güne Deniz ı çıkarırlar. Görürsün bak. Orda bırakmak benim için de çok ama çok zordu. Sürekli ağla ağla gerçi hala ağlıyorum mutluluk ile kaygı bir arada. Annelik zormuş.
Rabbim sağlıcakla gelmesini nasip etsin inşallah canımKızlar merhaba yatış yapacak doktor takipteyiz bugün
Benim bebeğim daha küçük görünüyor35+6 da doğdu.
Ben bundan aldım 3 tane toparlayıcı özelliği yok ama evde rahat ederim dışarı çıkarkende normal kullanırım diye düşündümGri Melanj Nu Basic Kaplı Sütyen - Balensiz Sütyen
Gri Melanj Nu Basic Kaplı Sütyen Penti.com da satışta! Mağazadan iade ve değişim imkanı ile satın alabileceğiniz Gri Melanj Nu Basic Kaplı Sütyen Online Shopta.www.penti.com
Emzirme sütyeni değil de bunu düşünebilirsiniz