• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kuzum benimki bebek degil karnim sertlesiyo o an anliyorum yani bebek mi yapiyo yoksa kaslarim mi sertlesiyo diye ☹ bugun dogumdan onceki son asm kontrolune gidisimdi sordu nst yi 70lere cikiyosa sancin en azindan bir sizlar nasil hissetmiyosun aci esigin normalde nasil dedi bende yuksek oyle kolay kolay canim acimaz dedim insaAllah dogumunda da boyle olursun madem sancilarini hissetmiyosun suyun gelince ya da nisanin gelirse evde durma acilman cok olmus olabilir hastaneye git hemen dedi
Negüzel açıklayıcı anlatmışsın teşekkürler benimde aynı sıkıntı var hayırlısı artık 🙏

Zeyf Zeyf benim bebek heralde kuzummm.
sukufenazz sukufenazz benmde akintim cok oluyor hatta bazen bir iki damla su akiyor resmen :(
G gamzeli_bebis bende 40 istemem 38+ lar cok iyi 😂
Benimde öyle doktora dedim ki bazen üzerim ıslanıyor su geldi sanıyorum bakıyorum akıntı dedim. Acaba suyun mu geldi falan dedi baktı çok şükür su değil ama enfeksiyondanmış işte.

Evdeyim canim dinleniyorum. Bugun ciger gelistirici ignenin 2. Dozunu yaptirdim kasilmalarim oluyo hala var sancim belli ben hissetmesemde karnimdan anlayabiliyorum. 37ye kadar kullanicam ilaclari sonra dr a solicem birakmak istiyorum diye ilac gormekten midem bulandi artik alttan ustten bu yasima kadar kullanmadigim ilaclari 9 ayda kullandim 😩 cok yiprandim su aralar psikolojikman sali gunu de kontrolum var yine cikicak sancim yine don dolas ayni seyler olacak sanirim serumdu durdurmaya calismaydi falan hayirlisiyla su 2 haftayida atlatsaydim geceleride uyuyamiyorum zaten reflu yuzunden iyice daraldim sikayet etmek gibi olmasin ama sıkılmaya basladim artik 😪
Az kaldı dayan bugünlerde geçecek sen bebeğin için elinden geleni yapıyorsun gurur duymalısın kendinle bence iyi gidiyorsun sıkma canını bebiş hisssetmesin 🥰🙏

Kuzum benimki bebek degil karnim sertlesiyo o an anliyorum yani bebek mi yapiyo yoksa kaslarim mi sertlesiyo diye ☹ bugun dogumdan onceki son asm kontrolune gidisimdi sordu nst yi 70lere cikiyosa sancin en azindan bir sizlar nasil hissetmiyosun aci esigin normalde nasil dedi bende yuksek oyle kolay kolay canim acimaz dedim insaAllah dogumunda da boyle olursun madem sancilarini hissetmiyosun suyun gelince ya da nisanin gelirse evde durma acilman cok olmus olabilir hastaneye git hemen dedi
Canım benim ilk doğumum öyle oldu 7,5 cm açılma ile gittim hiç hissetmeden suyum da gelmeyince anlamadım bir şey. Bebeğin kalbi durdu apar topar sezaryene aldılar şükür yetiştik. İhmal etme nişan gelirse

He valla sancım yok 20 lerde hatta 15 falan çıktı bugün 1 parmak açıklıkla yarın nasıl doğurucam zaten bebem küçük saatler sürücek valla stresim bana yeterdi bebeğide kendimide strese sokmak istemedim bende @Sahra- gibi 8 cm açıklıkla gitseydim çok ta güzel doğururdum valla 😂🤣
Benim pazartesi 110 u gördü ilaçla durdurdu şimdi cumaya kadar idare eder demişti niye sabırsız bu şubat bebeleri daha ocağın ortasındayız ya

Kızlar benim çatlaklar kıpkırmızı oldu😭 çoğaldı ayrıca çok kaşınıyor yara yapmışım farketmeden :( ne yapmam lazım lütfen tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırmısınız :(((((((

Kızlar doğum yapacaklara tavsiyem evinize iş bilen çocuk bakımından anlayan bir kişi yeter. Fazlası iyi olmuyor. Yanınızdakinin enerjisi çok önemli. Ailecek sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Şu an acayip negatifim. Evde Herşeye yetişmek her yeri toplamak istiyorum. Kızım emmek konusunda isteksiz kaşıkla olmuyor damaklı biberon alsam göğüsle beraber götürsem memeye küser mi? Tecrübesi olanlar ve biberon ucu tavsiyesine ihtiyacım var.

Bende bazen kalkarken nefesimi tutuyorum acı yüzünden o Zaman daralıyorum ve öksürmek istiyorum ama kendimi tutuyorum . Sakın grip olma öksürdükçe düşünemiyorum 😩
Ben ilkinde genel olmustum.
Onun acısını deli gibi cekmistim.
Narkozu atana kadar gebermistim diyebilirim.
Canım bugün 5. Gün Çarşamba . Ben sabah yemiştim midem bulandı. birde beni beklettikleri yer soğuktu üşüdüm. Spinal bacaklarımı çok rahatsız etti. O hisle başa çıkamadım. Göbek bizimde bir kaç güne düşer . Kız nazlı çıktı emmesi düzensiz şimdi onu rutine koyacam. Birden çok sütüm geliyor benim. İkiz bebek emzirmelisin diye takılıyor evdekiler. Elektrikli makina aldık inş. O çözüm olur. Birde mastit çekilmez olur .
Bizim burdakiler 5.gunu persembe olarak belirlediler. Yarin once hastane sonra saglik ocagina gidecegiz.
Kızlar ateşölçer nasıl bişey aldınız ilk etapta ne kadar lazım olur nasıl bişey lazım olur envay çeşit var çok pahallılarda ve uygunlarda var
Hiiic verek yok cok para vermeye sahsi fikrim.
Kizimda da eczanede satilan en basit atesolcerleri kullandim. Halen daha kullaniyoruz. Zaten prof oluyorsun atesi cikinca ve cok yukselmeden de onlemini aliyorsun.
O yuzden de ben gerek duymadim canim.
Doktora gittim bugün
Son ölçüm 4100 herşey normal
Pazartesi 37+5doğum
Buda artık iyice sıkışmış bir surat 😅Eki Görüntüle 2577007
Allah nazardan korusun.
Grubumuzun en tombik bebegi 😍
Maşallah.

Kızlar çok teşekkür ederim tek tek yazamadım. Allah razı olsun dualarınız için. Doktorumun 10 gün sonra çağırma sebebi Suyumun iyi olması ve açılmamın olmaması. İdrarda enfeksiyon var. Fitile rağmen geçmiyor. Başka bir ilaç verdi. 1 hafta kullanıcam. Ama kasılmam çok fazlaydı. Doktor muayene ederken bile bir yerde toplandı karnım ve sert oldu. Bunlar kasılma olabilir dedi. Nst ye bağlı herşey dedi. Nst te bağlandım. Sancı kasılma çıkarsa mecburen alırız dedi. Maalesef çıktı. Suyum ve açılmamın olmaması sebebiyle sancı ve kasılmayı durdurmaya çalışacaklarmış. Birde enfeksiyon geçmesi lazım. 10 gün sonra da sancı kasılma çıkarsa alabilir. Bebek aşağıda olduğu için de baskı yapar dedi bayağı aşağıda çünkü. Bayağı uzun oldu ama.
Canım sağlıcakla gelsin kuzu 10 güne biraz daha da toparlar Büyür Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻

Negüzel açıklayıcı anlatmışsın teşekkürler benimde aynı sıkıntı var hayırlısı artık 🙏
Hemsire bana bu haftada da dogsa sıkıntı yapma kendine cok onemli bir sorun cikmaz haftan artik iyi benim gecenlerde 900 gramlik bebegim vardi kontrole gelen avuc ici kadardi dedi 🤗

Kızlar doğum yapacaklara tavsiyem evinize iş bilen çocuk bakımından anlayan bir kişi yeter. Fazlası iyi olmuyor. Yanınızdakinin enerjisi çok önemli. Ailecek sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Şu an acayip negatifim. Evde Herşeye yetişmek her yeri toplamak istiyorum. Kızım emmek konusunda isteksiz kaşıkla olmuyor damaklı biberon alsam göğüsle beraber götürsem memeye küser mi? Tecrübesi olanlar ve biberon ucu tavsiyesine ihtiyacım var.
Benim eşimde annen çok kalmaz di mi diyor evde gündüz yardımcı olacak ablamız var evin düzenine büyük kızımın yeme içme programına hakim ne nerde biliyor. Annem hafta sonu geldi ama biz bu eve yazın taşındığımız için kaç gündür soruyor şu nerde filan diye hatta işe yaramayacak şeyleRi bile. Dün anne onları X abla yapacak sen bana bebeği al ver yeter dedim. Bir de annem akşam yatsı ezanıyla uyur sabah ezanıyla kalkar bana çok yardımcı olamaz gibi. Eşime duruma göre bakarız dedim. Kızımda bir gece yanımda kaldı yanımdaki koltukta uyudu erkenden sesimi duyuramadım derin uykusundan. Telefonla aradım açtı yanımda konuşuyorum anne diye telefona hııı ben istnabuldayım Askts Doğum yaptı diyor 2 dk filan sürdü ayılması. O yüzden hastanede ablam ve yengem olacak birer gece. annem evde kızımla kalacak inş. Ama eve geçince nasıl olur göreceğiz

Back
X