- Konu Sahibi pinkclouds
-
HAyırlısı olsun canım çok kasmamak daha iyi bu sefer elimizden geleni yaptık bekleyip göreceğiz ben de intralipid serum ve era yaptım değişiklik olarak.olacak inşallah ikimizin deSöylediğin gibi benim de sakin geçti belki bunda kısa protokol uygulanmış olmasının etkisi vardır.İlk iki denemeden farklı annem geldi.Diğerlerinde yormamak adına gelmesini istememiştim.Bu kez dinlemedi geldipek bir şey yapmıyorum arada evde küçük yürüşler.Bol su içiyorum. İlaçların saatleriyle savaşıyorum o kaçtı mı , hangisinin saati geldi
Bu era testi tam olarak nedir,ne zaman uygulanması gerekir?HAyırlısı olsun canım çok kasmamak daha iyi bu sefer elimizden geleni yaptık bekleyip göreceğiz ben de intralipid serum ve era yaptım değişiklik olarak.olacak inşallah ikimizin de
Bir ay boyunca transfer olacak gibi ilaç kullanıp transfer olman gereken günde transfer olmuyorsun biyopsi alınıyor kuzum.4-6 tane iyi kalitede embriyo tutmadıysa ya da genetiği normal gelenler üst üste tutmadıysa öneriyorlarmış.sana o yüzden önermemişlerdir muhtemelen tek tek transfer oldun diye.bana da önermediler ama ben kendim istedim.histeroskopi yaptırmadım ben de açıkcası onun için biraz pişmanım daha önce polis vardı 3-4 sene önce ilk evlendiğimde aldırmıştım tekrarladıysa dedim ama kaç doktora sorduysam gözükürdü gözükmeyen küçükler varsa da etki etmiyor filan dediler ama küçük olup alınması lazım diyen de çok o açıdan biraz gerginim tutmazsa yaptırıcam kesinBu era testi tam olarak nedir,ne zaman uygulanması gerekir?
Bir ay boyunca transfer olacak gibi ilaç kullanıp transfer olman gereken günde transfer olmuyorsun biyopsi alınıyor kuzum.4-6 tane iyi kalitede embriyo tutmadıysa ya da genetiği normal gelenler üst üste tutmadıysa öneriyorlarmış.sana o yüzden önermemişlerdir muhtemelen tek tek transfer oldun diye.bana da önermediler ama ben kendim istedim.histeroskopi yaptırmadım ben de açıkcası onun için biraz pişmanım daha önce polis vardı 3-4 sene önce ilk evlendiğimde aldırmıştım tekrarladıysa dedim ama kaç doktora sorduysam gözükürdü gözükmeyen küçükler varsa da etki etmiyor filan dediler ama küçük olup alınması lazım diyen de çok o açıdan biraz gerginim tutmazsa yaptırıcam kesin
Bir de D vitamini eksikliği de gebelik şansını düşürüyormuş.Olması gereken referans aralığı 20’den başlarken benim 5 çıktı değerim.1.5 aydır d vitamini takviyesi alıyorum.Diğer denemelerimde d vitaminine hiç bakılmamıştı. Tsh değerim de 0.15 bu kez de çok düştü, son transferimde minik bir doz değişiminde 9’a yükseldiği için ilaç dozumun değiştirilmesini istemedim.Bir ay boyunca transfer olacak gibi ilaç kullanıp transfer olman gereken günde transfer olmuyorsun biyopsi alınıyor kuzum.4-6 tane iyi kalitede embriyo tutmadıysa ya da genetiği normal gelenler üst üste tutmadıysa öneriyorlarmış.sana o yüzden önermemişlerdir muhtemelen tek tek transfer oldun diye.bana da önermediler ama ben kendim istedim.histeroskopi yaptırmadım ben de açıkcası onun için biraz pişmanım daha önce polis vardı 3-4 sene önce ilk evlendiğimde aldırmıştım tekrarladıysa dedim ama kaç doktora sorduysam gözükürdü gözükmeyen küçükler varsa da etki etmiyor filan dediler ama küçük olup alınması lazım diyen de çok o açıdan biraz gerginim tutmazsa yaptırıcam kesin
Jel yerine fitil kullanıyorum diğerleri benim de aynı.Ekstra,deltacortil hap alıyorum.D vitaminim 5 gibi çok düşük bir değerdi 1.5 ay önce.Bir kutu devit bitirdim, royal d3 devam ediyorum hatta o da bitmek üzere yükseldi mi bakmadı doktor tekrar umarım yükselmiştir.Bende d vitamini kullanıyorum. Doktor progestan iğne, jel, oksapar, estrofem, folikasit, d vitamini.... Hepsini riske atmamak için vermiş sanırım.
Bilemiyorum ya sanırım benim de yok. Arada bir belime anlık bir ağrı saplanıyor ama belirti der miyim dersen hayırVar mı hissettiğiniz belirti kızlar yaa..bende yokkk yokkk...
Benim 1. Denemede 16. Gün, 2. Ve 3. Denememde 11. Günde transfer yaptı doktorum. Bana biraz erken gibi geliyor ama doktoruma güveniyorumEra testini çok geç keşfettim sonrasında da geç kalmıştım şimdi sen de yaptırdım deyince pişman oldum.Bana da histeroskopiye gerek yok bir şey olsa görünürdü dedi doktorum ama ben yine de yaptırdım.Bağışıklık testini de kendim talep ettim.Ama en mantıklısı Era testiymiş öncesinde bilseydim kesin yaptırırdım.Nasıl atladım bilemedim.Dün sen yazdıktan sonra da araştırdım biraz.Benim 1. transferim adetin 19. günü,2. transferim 23. günü, son transferim de 18. günü yapıldı.Senin son transfer olacağın gün ile diğer transfer tarihleri karşılaştırdığında aradaki fark çok bariz mi?
Benim geçen hafta uykum çok vardı,progestan hapları da uyku yapıyor diye biliyorum.Ama transferimden bu yana uyku sorunu yaşıyorum.Ağrı vs. hiç bir belirtim yokİnşallah 21 şubatta transfer olan herkes pozitif sonuç alır. :)) benim bugün belim çok ağrıdı ve kasılmalarım vardı. Ama bence hamilelik belirtisi değil. Aşırı bi uyku halim var transferden geldiğimden beri :)
Neye istinaden bu şekilde yaptı,era testi mi yaptırdınız?Benim 1. Denemede 16. Gün, 2. Ve 3. Denememde 11. Günde transfer yaptı doktorum. Bana biraz erken gibi geliyor ama doktoruma güveniyorum
Hoşgeldin canım,İnşallah güzel sonuçları birlikte alacağızSlm kader arkadaşlarım benim 19 na yumurta toplandı 22 transver yapıldı banada dua edin beklemek çok zor
Tutacak olduktan sonra bir şekilde tutuyor tazesi dondurulmuşu vesile sadeceHepinizin transferi hayırlı olsun bayanlar mübarek üç ayların başlangıcı yüzü suyu hürmetine Rabbim hepinizin bebişlerini sizee bagıslasın ve 21 subat transferinde anne olmayan kalmasın inşallahBenimse bugün üçüncü ölçüm yapıldı 18mm olmus yumurtalar ve E2 2650 cıktı aslında ben dondurulmuş embriyo istiyorum ama doktorum ne derse o tabi doktorum taze transfer dedi sizlerin tavsiyeleri neler
Deltacortil ne için canım?Jel yerine fitil kullanıyorum diğerleri benim de aynı.Ekstra,deltacortil hap alıyorum.D vitaminim 5 gibi çok düşük bir değerdi 1.5 ay önce.Bir kutu devit bitirdim, royal d3 devam ediyorum hatta o da bitmek üzere yükseldi mi bakmadı doktor tekrar umarım yükselmiştir.
Prednolü duymuşsundur belki onun türevi bir hap.Bağışıklık sistemi hastalıkları olanlar için (endokrin,romatizma ) kortizon hapı canım.Deltacortil ne için canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?