2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

HAyırlısı olsun canım çok kasmamak daha iyi bu sefer elimizden geleni yaptık bekleyip göreceğiz ben de intralipid serum ve era yaptım değişiklik olarak.olacak inşallah ikimizin de

HAyırlısı olsun canım çok kasmamak daha iyi bu sefer elimizden geleni yaptık bekleyip göreceğiz ben de intralipid serum ve era yaptım değişiklik olarak.olacak inşallah ikimizin de
Bu era testi tam olarak nedir,ne zaman uygulanması gerekir?

Bu era testi tam olarak nedir,ne zaman uygulanması gerekir?
Bir ay boyunca transfer olacak gibi ilaç kullanıp transfer olman gereken günde transfer olmuyorsun biyopsi alınıyor kuzum.4-6 tane iyi kalitede embriyo tutmadıysa ya da genetiği normal gelenler üst üste tutmadıysa öneriyorlarmış.sana o yüzden önermemişlerdir muhtemelen tek tek transfer oldun diye.bana da önermediler ama ben kendim istedim.histeroskopi yaptırmadım ben de açıkcası onun için biraz pişmanım daha önce polis vardı 3-4 sene önce ilk evlendiğimde aldırmıştım tekrarladıysa dedim ama kaç doktora sorduysam gözükürdü gözükmeyen küçükler varsa da etki etmiyor filan dediler ama küçük olup alınması lazım diyen de çok o açıdan biraz gerginim tutmazsa yaptırıcam kesin

Era testini çok geç keşfettim sonrasında da geç kalmıştım şimdi sen de yaptırdım deyince pişman oldum.Bana da histeroskopiye gerek yok bir şey olsa görünürdü dedi doktorum ama ben yine de yaptırdım.Bağışıklık testini de kendim talep ettim.Ama en mantıklısı Era testiymiş öncesinde bilseydim kesin yaptırırdım.Nasıl atladım bilemedim.Dün sen yazdıktan sonra da araştırdım biraz.Benim 1. transferim adetin 19. günü,2. transferim 23. günü, son transferim de 18. günü yapıldı.Senin son transfer olacağın gün ile diğer transfer tarihleri karşılaştırdığında aradaki fark çok bariz mi?

Bir de D vitamini eksikliği de gebelik şansını düşürüyormuş.Olması gereken referans aralığı 20’den başlarken benim 5 çıktı değerim.1.5 aydır d vitamini takviyesi alıyorum.Diğer denemelerimde d vitaminine hiç bakılmamıştı. Tsh değerim de 0.15 bu kez de çok düştü, son transferimde minik bir doz değişiminde 9’a yükseldiği için ilaç dozumun değiştirilmesini istemedim.

Bende d vitamini kullanıyorum. Doktor progestan iğne, jel, oksapar, estrofem, folikasit, d vitamini.... Hepsini riske atmamak için vermiş sanırım.

Bende d vitamini kullanıyorum. Doktor progestan iğne, jel, oksapar, estrofem, folikasit, d vitamini.... Hepsini riske atmamak için vermiş sanırım.
Jel yerine fitil kullanıyorum diğerleri benim de aynı.Ekstra,deltacortil hap alıyorum.D vitaminim 5 gibi çok düşük bir değerdi 1.5 ay önce.Bir kutu devit bitirdim, royal d3 devam ediyorum hatta o da bitmek üzere yükseldi mi bakmadı doktor tekrar umarım yükselmiştir.

İnşallah 21 şubatta transfer olan herkes pozitif sonuç alır. :)) benim bugün belim çok ağrıdı ve kasılmalarım vardı. Ama bence hamilelik belirtisi değil. Aşırı bi uyku halim var transferden geldiğimden beri :)

Benim 1. Denemede 16. Gün, 2. Ve 3. Denememde 11. Günde transfer yaptı doktorum. Bana biraz erken gibi geliyor ama doktoruma güveniyorum

Hepinizin transferi hayırlı olsun bayanlar mübarek üç ayların başlangıcı yüzü suyu hürmetine Rabbim hepinizin bebişlerini sizee bagıslasın ve 21 subat transferinde anne olmayan kalmasın inşallah Benimse bugün üçüncü ölçüm yapıldı 18mm olmus yumurtalar ve E2 2650 cıktı aslında ben dondurulmuş embriyo istiyorum ama doktorum ne derse o tabi doktorum taze transfer dedi sizlerin tavsiyeleri neler

Benim geçen hafta uykum çok vardı,progestan hapları da uyku yapıyor diye biliyorum.Ama transferimden bu yana uyku sorunu yaşıyorum.Ağrı vs. hiç bir belirtim yok

Tutacak olduktan sonra bir şekilde tutuyor tazesi dondurulmuşu vesile sadece Benim 3. denemem taze 5. gün 2 adet embriyo transferi yapıldı.22 mm de toplanmıştı benim yumurtalarım.E2 değerim de 420 idi.Toplam 4 yumurtam oluştu,3’ü döllendi,2si beşinci güne gitti.Hakkımızda hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Deltacortil ne için canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…