2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Kan testi yaptiracagim cikarsa bir daha 4 martta verecegim test gunum de yani insallah sonuclarimiz pozitif olur bi belirtide yok ama
Belirti aramıyoruz,forumlarda hep belirti olmayanların sonuçları pozitif Ben kan testine cesaret edemeyebilirim yalandan bir idrar testi yapıyım nefsimi körelteyim diyorum

Bende cuma yapacagim insallah enazindan sonucu azda olsa bilmek rahatlatir.
Kan testi mi ,idrar testi mi yaptıracaksınız?
Kan testi yaptiracagim cikarsa bir daha 4 martta verecegim test gunum de yani insallah sonuclarimiz pozitif olur bi belirtide yok ama
Aynen bende 7. Veya 8. Gün yani cuma yada ctesi kan vereceğim. Test günüm 4 martta bakarız tekrar duruma göre

Aynen bende 7. Veya 8. Gün yani cuma yada ctesi kan vereceğim. Test günüm 4 martta bakarız tekrar duruma göre
Üçüncü deneme olduğu için sanırım ben bu sefer çok korkuyorum test yapmaktan sizden aldığım güçle yaptırırım inşallah şu an kendime şaşıyorum.Tabi tipik ikizler olduğum için 5 dakika sonra da gidip test alabilirim :)

Bende çok korkuyorum ama yaptırmak iyi oluyor en azından varsa az da olsa çıkar

Güzel düşünmüşsün canım. Bende cuma gideceğim sanırım. Belirti var mı belirti :))
Belirti yok gibi yani dinleyince var ama dinlememeye çalışıyorum.Bu arada eşim dayanamamış test almış onu yaptım negatif çıktı ama çok erken tabi çıkmasını beklemiyordum zaten

Günaydın arkadaşlar,5. günümüze uyandık bugün.Nasıl geçiyor?Ben asla uyuyamıyorum neden böyle oldu acaba?Bir de karamsarlık çöktü umarım toparlarım
Günaydınnnn 5. Günden :) hepimiz hamileyizdir inşallah :)) canım karamsarlığı at kafandan nolur bi faydası yok. Şu an zaten tutunduysa tutunmuştur artık. Sabırla testimizi bekliycez. Tabi erken test yapmak serbest :)

İnşallah öyledir Benim inişlerim çıkışlarım oluyor engel olamıyorum. Ama siz en iyisini yapıyorsunuz Peki bugün test yapacaklar var mı? Ben dün yaparım diyordum ama şimdi vazgeçtim 8. gün totemi yaptım.O güne dek testi kafamdan çıkariyorım yani umarım çıkarırım

Ben bu sabah zor tuttum kendimi. Evde de sadece normal test kalmış. Erken test yoktu. Tuttum kendimi yapmadım :) durup dururken tek çizgi görüp moral bozmaya gerek yok dedim :) daha erken. Bu arada bende aşırı uyuyorum sebebini bilmiyorum

Evde test varken yapmamak büyük başarı harikasın bence de yapma.Dün benimki de kalitesiz testlerdendi o an umursamadım da biliyordum çıkmayacağını ama gece yatınca bir garip oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…