2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Yok canım era testi de yapmadı. Hep bu şekilde uyguladı. Rahim kalınlığım iyiydi
Benim de son ölçümde 12,5 kalınlığındaydı ben 11 hatırlayordım ama eşim 12,5 dedi anestezinin etkisi altında olduğum için onun söylediği değer geçerli Benim de Adetin 18. günü yapıldı transferim.Size progesteron testi yapıldı mı transfer öncesi ve sonrasında?

Yapılmadı canım. Doktorum hiç bahsetmedi de öyle bir testten. Burda okuyunca öğrendim.

Yapılmadı canım. Doktorum hiç bahsetmedi de öyle bir testten. Burda okuyunca öğrendim.
Benimde transferden 2 gün önce 10mm idi. Transfer gününe birz daha kalınlaşmıştır

Ben de d vitamini coledan kullanıyorum 6 damla. 2 aydır kullanıyorsan yükselmiştir d vitaminin canım. Benim doktorum da progesteron testi yapmadan iğneyi de jeli de verdi birde pıhtılaşma testi de hiç yaptırmadım ama oksapar verdi çokta yakıyor belki coraspirin kullansam yeterdi ama doktorun bir bildiği vardır diyerek kullanıyorum artık.

Bilemiyorum ya sanırım benim de yok. Arada bir belime anlık bir ağrı saplanıyor ama belirti der miyim dersen hayır Göğüs hassasiyeti yok,akıntı yok,kasık ağrısı yok
Ya bende bazen bir hareketlilik oluyor tam belirtimi diyeceğim geçiyor biraz şeffaf akıntı var gibi ama sanırım estrofemden yada jel den diye düşünüyorum. Bedenimi hiç bu kadar dinlememiştim

Canım koldan dene bir de oksaparı. Ayrıca enjeksiyonu uygulamadan önce havası varsa çıkar,küçük bir damla ucuna kadar çıksın.Yavaş bir şekilde uygularsan sıkıntı olmuyor.Ya eşim artık iyice profesyonel oldu ya da ben alıştım.Diğer tedavilerimde hem coraspin hem 2 şer adet oksapar oldum 2 ay.İlk zamanlar göbekten yapmıştım çok fena morarma yapmıştı sonra kola geçtik daha rahat.

4. Günümüzden günaydın herkese :) test günümüz yaklaşıyor ama sonuna kadar dayanabilir miyiz?? Erken test yaptıracak kimler var :) ben dayanamaz yaptırırım :)

Zaten bu süreçte streste önemli biliyorsun. Artık tedavimizin son aşamasındayız sabırla bekleyelim kafamıza bişi takmadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…