- 2 Eylül 2019
- 349
- 355
- 33
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Yok canım era testi de yapmadı. Hep bu şekilde uyguladı. Rahim kalınlığım iyiydiNeye istinaden bu şekilde yaptı,era testi mi yaptırdınız?
Benim de son ölçümde 12,5 kalınlığındaydı ben 11 hatırlayordım ama eşim 12,5 dedi anestezinin etkisi altında olduğum için onun söylediği değer geçerliYok canım era testi de yapmadı. Hep bu şekilde uyguladı. Rahim kalınlığım iyiydi
Yapılmadı canım. Doktorum hiç bahsetmedi de öyle bir testten. Burda okuyunca öğrendim.Benim de son ölçümde 12,5 kalınlığındaydı ben 11 hatırlayordım ama eşim 12,5 dedi anestezinin etkisi altında olduğum için onun söylediği değer geçerliBenim de Adetin 18. günü yapıldı transferim.Size progesteron testi yapıldı mı transfer öncesi ve sonrasında?
Yapılmadı canım. Doktorum hiç bahsetmedi de öyle bir testten. Burda okuyunca öğrendim.
Benimde transferden 2 gün önce 10mm idi. Transfer gününe birz daha kalınlaşmıştırBenim de son ölçümde 12,5 kalınlığındaydı ben 11 hatırlayordım ama eşim 12,5 dedi anestezinin etkisi altında olduğum için onun söylediği değer geçerliBenim de Adetin 18. günü yapıldı transferim.Size progesteron testi yapıldı mı transfer öncesi ve sonrasında?
Ben şuan bu teste takmış vaziyetteyim yarın gidip yaptırsam mı diye düşünüyorumYapılmadı canım. Doktorum hiç bahsetmedi de öyle bir testten. Burda okuyunca öğrendim.
Hmm.. Her yanımız iğne hap oldu valla yaPrednolü duymuşsundur belki onun türevi bir hap.Bağışıklık sistemi hastalıkları olanlar için (endokrin,romatizma ) kortizon hapı canım.
Ben de d vitamini coledan kullanıyorum 6 damla. 2 aydır kullanıyorsan yükselmiştir d vitaminin canım. Benim doktorum da progesteron testi yapmadan iğneyi de jeli de verdi birde pıhtılaşma testi de hiç yaptırmadım ama oksapar verdi çokta yakıyor belki coraspirin kullansam yeterdi ama doktorun bir bildiği vardır diyerek kullanıyorum artık.Jel yerine fitil kullanıyorum diğerleri benim de aynı.Ekstra,deltacortil hap alıyorum.D vitaminim 5 gibi çok düşük bir değerdi 1.5 ay önce.Bir kutu devit bitirdim, royal d3 devam ediyorum hatta o da bitmek üzere yükseldi mi bakmadı doktor tekrar umarım yükselmiştir.
Ya bende bazen bir hareketlilik oluyor tam belirtimi diyeceğim geçiyorBilemiyorum ya sanırım benim de yok. Arada bir belime anlık bir ağrı saplanıyor ama belirti der miyim dersen hayırGöğüs hassasiyeti yok,akıntı yok,kasık ağrısı yok
Canım koldan dene bir de oksaparı. Ayrıca enjeksiyonu uygulamadan önce havası varsa çıkar,küçük bir damla ucuna kadar çıksın.Yavaş bir şekilde uygularsan sıkıntı olmuyor.Ya eşim artık iyice profesyonel oldu ya da ben alıştım.Diğer tedavilerimde hem coraspin hem 2 şer adet oksapar oldum 2 ay.İlk zamanlar göbekten yapmıştım çok fena morarma yapmıştı sonra kola geçtik daha rahat.Ben de d vitamini coledan kullanıyorum 6 damla. 2 aydır kullanıyorsan yükselmiştir d vitaminin canım. Benim doktorum da progesteron testi yapmadan iğneyi de jeli de verdi birde pıhtılaşma testi de hiç yaptırmadım ama oksapar verdi çokta yakıyor belki coraspirin kullansam yeterdi ama doktorun bir bildiği vardır diyerek kullanıyorum artık.
Şeffaf su gibi akıntı bende de ilk iki gün oldu.Devamlı değildi, gün içinde 1-2 kez.Ya bende bazen bir hareketlilik oluyor tam belirtimi diyeceğim geçiyorbiraz şeffaf akıntı var gibi ama sanırım estrofemden yada jel den diye düşünüyorum. Bedenimi hiç bu kadar dinlememiştim
Bilmiyorumki çok kafama takıldı benimde. Yaptırsam mı??Ben şuan bu teste takmış vaziyetteyim yarın gidip yaptırsam mı diye düşünüyorum
Canım ben vazgeçtim yaptırmaktan, sen de takma kafana kaldı ki diğer iki denememde progesteron iğnelerini çifter çifter , fitilleri üçer üçer alıyordum doktorlarımız gerekli görselerdi mutlaka isterlerdi.Bilmiyorumki çok kafama takıldı benimde. Yaptırsam mı??
Zaten bu süreçte streste önemli biliyorsun. Artık tedavimizin son aşamasındayız sabırla bekleyelim kafamıza bişi takmadan :)Canım ben vazgeçtim yaptırmaktan, sen de takma kafana kaldı ki diğer iki denememde progesteron iğnelerini çifter çifter , fitilleri üçer üçer alıyordum doktorlarımız gerekli görselerdi mutlaka isterlerdi.
Ben kıvranmaya başladım daha önce 6. günden test yapmaya başladığım olmuştu4. Günümüzden günaydın herkese :) test günümüz yaklaşıyor ama sonuna kadar dayanabilir miyiz?? Erken test yaptıracak kimler var :) ben dayanamaz yaptırırım :)
Bende öyle :) idrarda silik çizgi görmüştüm meğer ilaçlardanmış kanda negatifti. O yüzden direk kan vereyim diyorum ama ne zaman :))Ben kıvranmaya başladım daha önce 6. günden test yapmaya başladığım olmuştu
Kan testi mi ,idrar testi mi yaptıracaksınız?Bende cuma yapacagim insallahenazindan sonucu azda olsa bilmek rahatlatir.
Kan testi yaptiracagim cikarsa bir daha 4 martta verecegim test gunum de yani insallah sonuclarimiz pozitif olur bi belirtide yok amaKan testi mi ,idrar testi mi yaptıracaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?