2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Kizlar.merhaba..deneyimli arkadaslarima ozellikle sormak istiyorum..sizce ne yapmaliyimm..tekrar tup bebege gucum kalmadi gibi..vakit kaybetmeden..hemen tekrarmi tedaviye baslanmali sizce..yoksa biras ara vermekmi..daha iyi..

Kizlar.merhaba..deneyimli arkadaslarima ozellikle sormak istiyorum..sizce ne yapmaliyimm..tekrar tup bebege gucum kalmadi gibi..vakit kaybetmeden..hemen tekrarmi tedaviye baslanmali sizce..yoksa biras ara vermekmi..daha iyi..
Canım merhaba,benim de 3. negatifim biliyorsun.Doktorum bir adet sonrası tekrar başlama konusunda ikna etti.Bekleme sürecinde tüp bebek tedavisinde alternatif teknikleri araştırıyorum.Ben de hazır hissetmiyorum ama zaman da çok çabuk geçiyor.

Bu süreçte siz de eğer yapılmayan testlerniz varsa onları yapabilirsiniz benim doktorum sperm dna hasarını çok önemsiyor.Bakılmadıysa onu yaptırabilirsiniz.Ürolog q enzim verdi eşime ayrıca doğal kürleri de deneyecğim.

Co-culture,gebelik aşısı, lenfosit aşısı ve era testi üzerine yoğunlaştım.Hepsi kanıtlanmış tedaviler olmamakla birlikte olumlu sonuç alan bir çok insan da var.

Canim kararimi verdim bende cuma gunu icin randevu aldim..eski doktorumdan..testere disli aslan pencesi diye bi bitki var ondan alicam bugun aktardan..ona baslicam..hala adet olmadim bu arada ilaclari birakali 3 gun oldu..muhtemelen benim adetime denk gelicek cuma gunude..belki beni hemende alabilir..yada 2 aylik bir vitamin tedavisi diyebilir diye dusunuyorum..gecenki denemede dogal otlari denememistim bu sefer onlarida denicem..hayirlisi olsun kuzum benim..insallahh bu sefer olumlu sonhc alcaz ..o dedigin testler icinde esim hic urolaga gitmedi benim..onu yonlendirip..bilgi alabilirim..

selam kızlar grubun son negatifi de benden maalesef 3. denemede olumsuz

selam kızlar grubun son negatifi de benden maalesef 3. denemede olumsuz
Slm canim..saglik olsun..sorun ne ben anlamiyorum..bizle alakaliysa doktorlar sorunu nasil tespit edemiyor..olasiliklari degerlendirip ona gore neden onlem alinamiyor.bu grip degilki ..bi dolusu paralar harcaniyor..hem maddi hem manevi yipraniyoruz...uzgunum cok.

aynen canım benden çok eşim daha sinirli ve üzgün tüplerim alındı histereskopi yapıldı embryo en iyi kalite denio olmuo olmuosa bi nedeni var elbet doktorlar alışmış arka arkaya transfere neden olmuo nasıl bulamıolar anlamıorum

Acaba cokmu stres yapiyoruz beslenmemizemi dikkat etmiyoruz..benim ilk denemem..cuma randevu aldim tekrar ne diyecek bilmiyorum doktor..ama koru korune tekrar gifiyorum gibi..icime sinmiyor hic..akilli hareket etmk isyiyorumm..ne yapcagimi bilemiyorum acikcasi..

beslenmeyede çok dikkat ettim bu sefer ilk denemede hiç bişeye dikkat etmedim nası olsa tutmaz diyip geziye katıldım tuttu olay dediğin gibi stres heralde ama o da elde olmuo maalesef insan kafadan atamıo senin ilk denemense iyi cnm inşallah çok yorulmadan 2.tutar

Hayırlısı olsun canım bizim de 3. denememizdi.Umudunu yitirme, doktorunla ayrıntılı görüş mutlaka.
seninde mi 3.denemeydi cnm bu sefer farklı naaptırcaksın görüştün mü doktorla benim akşıma gelen embryoyu genetiğe göndermek gelio eşimle bende genetik tahlilleri yaptırdık ama embryoda mı sorun var anlayamadım

Insallah canim..ilk denemen neden olmadi peki kuzum..

Evet canım 2 adet 6aa 5. gün tase transferi yapıldı.Biz ilk iki deneme sonrası 6 ay ara vermiştik bu süreçte tüm testlerimizi yaptırmıştık.Herhangi bir sorun görünmüyordu.Eşimin sperm sayısı iyi olmasına rağmen morfoloji 1,hareketli sperm %5,tolam hareketli %10.Sperm dna hasarı da %21 çıktı.Recai Hoca 3. denemede eşime yöneldi bana farllı olarak serum uyguladı.Ancak çok kaliteli olmasına rapmen tutmadı.Görüşmede bu kez tesa yöntemi ile spermleri alalım böylece dna hasarını en aza indirelim dedi.Yarıca ngs’ye gönderelim embriyoları diye söyledi.Bir adet dönemi sonrası tekrar başlayacağız.Eşime q enzim bana da ,biosteron verdi.Ben de alternatif yöntemleri araştıyorım co-culture ,gebelik aşısı,era vs.

gebelik aşısı erayı bende duydum yarın doktor çağırdı bakalım ne dicek sıfırdan mı başlıosunyz donmuş var mı

gebelik aşısı erayı bende duydum yarın doktor çağırdı bakalım ne dicek sıfırdan mı başlıosunyz donmuş var mı
Benim kısa protokolle 4 yumurtam oluşmuştu.3 ile işlem yapıldı 2 tanesi 5. güne gitti.Geride kalan embriyom yok.Doktorum bu kez taze transfer yerine dondurulmuş deneyelim ayrıca havuz sistemi yapalım dedi.

Benim kısa protokolle 4 yumurtam oluşmuştu.3 ile işlem yapıldı 2 tanesi 5. güne gitti.Geride kalan embriyom yok.Doktorum bu kez taze transfer yerine dondurulmuş deneyelim ayrıca havuz sistemi yapalım dedi.
havuz sistemi de mantıklı az yumurtada onu öneriolar canım inşallah bu sefer tutar gerçekten yıprandık

Kizlar dondurulmus embriyo dahami iyi..tazesine gore..ben anlamadim..bazi yorumlar okudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…