2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Insallahh canim..benim artik umudum yok..negatiff dicekkler..benim anlamadigim benimki 3. Gun embriyoau cogu kisye 12. Gun randevu vermisler..ama benim cuma gunu 10. Gunum oluyo..neyse vardir bir bildigi doktorunda..
benim de 12.gün canım normalde 3.günlerinki 12.güne veriolar ama

Kizlar az once idrar yaptim yine negatif..dahada cikmaz sanirimmm....yarin sabah randevu gunum..sizler ne alemdesiniz kontrollerinizi yaptiriyomusuunuz hersey yolundamii..

Hayırlısı olsun canım.Doktorla görüştükten sonra bizi de bilgilendir olur mu
Ok canim..negatif cikcakta..yatin muhtemelen bana vitamin tedavisini solicek 2 aylik..daha oncede istersen yapabilitiz demisti yumurtam erken catladiginda..bende onu dusunuyorum kabul etsemmi diye..bilgiziniz varmi sizin..vitamin tedavisi hakkinda..yaptirmak dogrumu acaba..2 aylik bir surec..

Saolasiniz kizlar..2 saat sonra cikcakmis...hemsireyle gorustum ..negatif cikarsa ilaclati kes dedi bana..saglik olsun...biras dinlenicemm..
canım belli oldu mu benim de 8.gün idrarda negatif çıkıo umudum kalmadı artık

İdrar sonucu için üzülme canım,idrarda çok geç çıkıyor biliyorsun.En iyisi kan ver,boş yere üzülme şimdiden daha hiç bir şey belli değil
haklısın canım erken gebelik testi belki çıkar diye yapmıştımda salı test gününü beklicem artık kendimi hazırladım çıkarsa süpriz olcak sen nasılsın

canım belli oldu mu benim de 8.gün idrarda negatif çıkıo umudum kalmadı artık
Canim seninde 3. Gun embriyoaumuydu..benim dun 9. Gundu negatifti idrarda..bakalim buhun 10. Gun daha sonucu almadimm..aramadilar..aslinda cikmistir ama ben aramaya korkuyorum..okula gidince aricam birasdan aramazlarsa..sen kan yaptirmadin dimi hic ..ben dayanamayip 7. Gunde yaptirmistim yine cikmamisti..5. Gunden beridirde idrarda yapiyorum hep negatifti..cok umudum yok..ama Allahtan umit kesilmez..sen icini rahat tut..

haklısın canım erken gebelik testi belki çıkar diye yapmıştımda salı test gününü beklicem artık kendimi hazırladım çıkarsa süpriz olcak sen nasılsın
Çıkan şanslı kişiler var tabi ama hiç belli olmuyor kanda pozitif görüp idrarda çıkmayan çok örnek gördük.Ben iyiyim ilaçları bıraktım ama etkileri devam ediypr sanıyorum çok halsizim,sürekli uyku halindeyim.Bir an önce periyodum başlasa da vücudum normale dönsün istiyorum.

ilaçlar mahvedio çok fena şişirdi beni de aynen sürekli uyuma isteği ilk ikisinde bu kadar olmamıştım çok zorlu süreçlerden geçioruz maddi manevi yıpratıcı ne diyim allah başka imtihanlar vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…