2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Merhaba kizlar ..tesekkur ederim....bugun oglrn ogrendim durumu cok moralim bozuldu..yani verilen emege daha cok uzuldum diyebilirim..birde yasimda var tabi biraz..nese okula gitmeden hemen once ogrendim..okula gittigimde 2 arkadasim raporluydu..birinin kuzeni 40 yasinda daha anne vede dogalgaz patlamasi sonucu hayatini kaybetmisti gelmemisti..digerininde en yakin arkadasi evde dusmus kaburgalari parcalanip organlari zarar gormus vefat etmis vede ikiaide bugun olmus..ben sok tabi..hayatta herseyin basi saglik...sukurler olaun dedim hayatttayim ve sevdiklerimde ole allaha sukurler olaun..buarada hergun bole haberler alan bi kisi degilim cok sukur..sadece aon zamanlarda sehitlerimize cok uzulmustum..negatif aonuc alan arkadaslarim icindi bu paylasimim..uzulmeyin olurmu..bir daha deneriz ne olcak olmassada..sevdiklerimiz yanimizda olsun..yeter bize cok opuyorum kizlar...sizi tanimak cok guzeldi..ben biraz ara vericem ...artik..

Tup bebege ara vercem ...yani..aslinda hasta olana kadar..gezip dolascam biraz..hasta oluncada kafamda bikac dusunce var..ya yumurtalarimi toplayip ay ay..cunki benim sadece 1 yumurtam gelisebiliyo..dondurup..denicem yada doktorumu degistirip tekrar denicem kismet olursa..ama hasta olana kadar bu dusunceleri askiya aldim simdilik...destek veren butun arkadaslarima cok tesekkur ederim..yurekleriniz cok guzel..iyiki tanimisim sizleri..iyiki vardiniz..

Sağlık olsun canım elbet olacak çok zor oluyor ama insan ayağa kalkıyor iki kere yaşadım ben de negatifi elbet insan tekrar yola koyuluyor
Sagolasin canim..iyiki vardin sende cok destek verdin alllah razi olsun..saglikli bebisini kucagina alirsin insallah kuzum benim..moral oluyosunuz bizlere.sana yalniz ben bisey sormak istiyorum diger 2 negatif sonucundan sonrada ayni doktorunlami devam ettin...degsitirdinmi..ben simdi onuda dusunmuyo degilim..benim doktorum prof ve inanilmaz yogun bir insan ...gerekli ozenin goaterilmedigini dusunuyorum acikcasi..mesela yumurtam toplandiktan 3 gun sonra transfer oldum transfer sonrasi hemaire odama girdiginde jellere devam edin dedi ne jeli dedim..bana soylemeyi unutmualar..estrofemide ..ben transferden aonra basladim..bu bi ornegii..tabikide belki olmicakti..ama biras ilgisiz kaldiklatini dusunuyorum acikcasi..

Canım üzüldüm ama çok güzel yazmışsın çok doğru yazmışsın. Hayatta her şeyin başı sağlık. Yeterki sevdiklerimizle birlikte olalım zaten geri vakti zamanı geldikçe geliyor. İmtihanımız bu bizim de Allah isyana düşünmeden geçebilmeyi nasip etsin. Dilerim ki senin de en yakın zamanda karşına hayırlı olacak şekilde tedavi şekli çıksın ve bebek sahibi ol Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canim inan bugun surekli burdan biara bi arkadas yazmisti..tevekkeltu ya allah dedim dualar ettim..sonucu alana kadar..cok sukur ama bunada sukur..hic isyan etmedim..her serde hayir vardira inananlardanim..dilerim sizlerde saglikla kucaginiza alirsiniz..

Üzüldüm tekrar gücünüzü toplayın kısa zamanda güzel haberlerle buluşalım

Amin canım Allah razı olsun. Ne güzel ki rabbim güç veriyor sınarken. Dualarım sizlerle

canım ne güzel yazmışın çok haklısın biz kendimizi sadece bebeğe odakladığımız için olmadığında hemen yıkılıoruz maalesef allah başka dertler hastalıklar vermesin herşeyin başı sağlık yaşa hiç takılma bu arada 40 ından sonra o kadar çok hamilelik haberi duyuyorumki inşallah güzel haberlerde buluşalım

Değiştirdim canım benim merkezde çok yoğundu içime sinmiyordu kaldı ki ilaç unutmak nedir ya değiştir bence sen de orayı büyük hata gerçekten
Bi de ben yeni göz yeni bakış açısı iyidir diye değiştirdim önceki doktorum da iyiydi ama aynı şeyleri yapacaktı tekrar öyle olsun istemedim mutlaka ön görüşme yapıp fikir alın aklınıza yatan başka doktor olursa değiştirirsiniz.inşallah pozitifi göreceksin hiç üzülme birincide olmuyor genelde zaten umarım ikide olacak

Pozitif çıktı ama değerim çok düşük. 20.40 çıktı. Pazartesi tekrar yaptırıcam. Doktor değer biraz düşük ama tutunmuş dedi. Pazartesi günü 40 olması lazımmış. Çok ümidim yok bu gebelikten.

3.gün embryosmuydu moralini bozma cnm inşallah sağlıkla ilerler

Canım <0.1. Benimkilerde hiç tutunmayı düşünmemiş bile. Burda bir arkadaş yazmıştı bunu bir an aklıma geldi
Kaçıncı gün yaptırmıştın canim tahlili. Benim dondurulmus 5. Gün embriyosu idi. 10. Gun kanda çıkmadı. Ilaclaei biraktiktan 3 gun sonra adet gördüm acaba 12. Gün mu kan varsaydım..

Kaçıncı gün yaptırmıştın canim tahlili. Benim dondurulmus 5. Gün embriyosu idi. 10. Gun kanda çıkmadı. Ilaclaei biraktiktan 3 gun sonra adet gördüm acaba 12. Gün mu kan varsaydım..
Canım ben 8. Ve 11. Günde yaptırdım. 3. Gün embriyosu idi çift. Tamamen aynı değer çıktı. İlaçları bıraktım 3. Gün adet oldum zaten

Masallah ...trbrik ederimmmm canim...saglikla kucaginiza almayi nasip etsin allah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…