- 27 Mayıs 2019
- 491
- 877
- 33
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Doktorunuzla görüşebildiniz mi? Merak ettimAynen yüzyüze ve eşimle birlikte mutlaka görüşmek istiyorum ama daha kendisiyle telefonla bile görüşemedim
nasıl geçti görüşme ben telde görüştüm gitmek istemedimSlm kizlar doktora gidicem bugun..neler soracagimi inanin kafamda tam netlestiremiyorum..negatiften sonra ilk gorusme olcak..
Sizin doktorunuz ne dedi?Keşke yüz yüze görüşme imkanınız olsaydı.Ben de gitmek istememiştim ama iyi ki gitmişim dedim.Yol haritası açısından iyi oldu.nasıl geçti görüşme ben telde görüştüm gitmek istemedim
Canım doktor sonrası bizi de bilgilendir olur mu?Slm kizlar doktora gidicem bugun..neler soracagimi inanin kafamda tam netlestiremiyorum..negatiften sonra ilk gorusme olcak..
13.40 da randevum..daha gorusmedik..canim..srnin doktorun ne dedi peki..nasıl geçti görüşme ben telde görüştüm gitmek istemedim
Tamam canim.era testin den frlan bahsedicem eger kendisi sollemesseeCanım doktor sonrası bizi de bilgilendir olur mu?
dosyanı hastane kuruyla konuşup naapılması gerektiği hakkında başka doktorlarında fikrini alıcam dedi era testini sordum önermio onu dondurulmuş iki tane kaldı benim genetiğe dondurulmuş gitmez ama olmazsa histereskopiyke rahime çizik atılır dedi daha önce olmuştum ama bakalım iki adet sonrası duruma göre yeniden transfer süreci başlamcak da öncesinde neler yapılcağını konuşcak13.40 da randevum..daha gorusmedik..canim..srnin doktorun ne dedi peki..
Sizin doktorunuz ne dedi?Keşke yüz yüze görüşme imkanınız olsaydı.Ben de gitmek istememiştim ama iyi ki gitmişim dedim.Yol haritası açısından iyi oldu.
Sizin doktorunuz ne dedi?Keşke yüz yüze görüşme imkanınız olsaydı.Ben de gitmek istememiştim ama iyi ki gitmişim dedim.Yol haritası açısından iyi oldu.
Canım benim doktorum sperm kaynaklı olduğunu düşünüyor eşimin sperm sayısı iyi ama morfoloji %1 bir de dna hasarı%20 çıktı.O yüzden yeni denemede hasarı en aza indirmek için lokal anestezi ile testisten direk iğne ile çekeceğim dedi.Tese değil tesa bu yöntemin adı.Sonra embriyolara ngs yapalım dedi.Era benim doktorum da kabul etmedi.Rahim kalınlığın 12mm idi transfer günü gerek yok yapmaya dedi. 8mm üstünde gerek duymuyoruz dedi. Ama bence era tam anlamıyla rahim kalınlığı ile ilgili değil.Tabiki rahim kalınlığı tutunma açısından çok önemli ama era testinde hangi zamanda transfer yapılması gerektiğini gösteriryor ben yine de ısrarcı olacağım.Bir de gebelik aşısı ve co -culture tekniklerini soracağım 2. görüşmemizde.karnım çok ağrıodu bir de moral bozukluğuyla hiç gitmek istemedim.nasıl bi yol izlendi canım benim de doktor dosyayı hastane kuruluna suncak farklı ne yapılabilir die era testine karşı iki donmuş kaldı genetiğe yollanmaz donmuş dedi belki histereskopi yapılcak bakalım
gebelik aşısını bende daha konuşmadım benimki de rahim kalınlığını dedi erayı söyleyince ama önermediklerine göre bildikleri vardır . spermde sorun olduğunda embryo nasıl 1. kalite oluyor ben onu anlamıyorumCanım benim doktorum sperm kaynaklı olduğunu düşünüyor eşimin sperm sayısı iyi ama morfoloji %1 bir de dna hasarı%20 çıktı.O yüzden yeni denemede hasarı en aza indirmek için lokal anestezi ile testisten direk iğne ile çekeceğim dedi.Tese değil tesa bu yöntemin adı.Sonra embriyolara ngs yapalım dedi.Era benim doktorum da kabul etmedi.Rahim kalınlığın 12mm idi transfer günü gerek yok yapmaya dedi. 8mm üstünde gerek duymuyoruz dedi. Ama bence era tam anlamıyla rahim kalınlığı ile ilgili değil.Tabiki rahim kalınlığı tutunma açısından çok önemli ama era testinde hangi zamanda transfer yapılması gerektiğini gösteriryor ben yine de ısrarcı olacağım.Bir de gebelik aşısı ve co -culture tekniklerini soracağım 2. görüşmemizde.
Görüştüm canım. Telefonla görüştük ama sadece. Yüzyüze çağırmadı. Kimyasal gebelik yaşadın bir tür düşük yapıyorsun dedi ilaçlarını bırak dedi. Bir ay ara vereceğiz. 2. Adetinle görüşelim başlayalım. Bu süreçte vücudun ilaç almadan hormon almadan bi kalsın kendine gelsin dedi. Ben de tamam dedim. Ama soru soramadım aklıma gelmedi o an. Hani sebebi nedir bir sonraki denemem için risk ne olabilir vs soramadım. Adet olunca görüşmeye gittiğimde soracağım bunları artık.Doktorunuzla görüşebildiniz mi? Merak ettim
nasıl geçti görüşme ben telde görüştüm gitmek istemedim
Merhaba kizlar doktora gittim..era testini senin icin onermiyorum dedi..3-4 defa deneyenler icin dedi..yapilabilir dedi.oldukca masrafli oldugunu bir tup bebek ucreti kadar tuttugunu. Gerek olmadigini soyledi..benim rahimimde sorun yokmus..sorun yumurtamdaymis..kalitesizmis..ve azmis..bunun icin 5 -6 haftalik ilac verdi..biesteron ve omepa..bu tedavi icinde yuzde 20 sans var dedi..2. Adete kadar kullanacakmisim..sonrada sanirim yumurtanin durumuna gore toplicak..ilaclari aldim bakalim..hayirlisi olsun..ama bu dedigim bitkiyide aldim..testere disli aslan pencesi.Canım doktor sonrası bizi de bilgilendir olur mu?
Canim gecmis olsun ...banada 2. Adetimi soledi bugun doktorum..ama 2 tanede ilac verdi 2. Adete kadar onlari kullanicam..sanirim yumurtayi guclendirmeye yonelik..cok haklisin insanin aklina grlmiyo bazen..bende soracagim bi cok soruyu soramadim..era ve histeroskopi geldi aklima..sadece onlari sorabildimGörüştüm canım. Telefonla görüştük ama sadece. Yüzyüze çağırmadı. Kimyasal gebelik yaşadın bir tür düşük yapıyorsun dedi ilaçlarını bırak dedi. Bir ay ara vereceğiz. 2. Adetinle görüşelim başlayalım. Bu süreçte vücudun ilaç almadan hormon almadan bi kalsın kendine gelsin dedi. Ben de tamam dedim. Ama soru soramadım aklıma gelmedi o an. Hani sebebi nedir bir sonraki denemem için risk ne olabilir vs soramadım. Adet olunca görüşmeye gittiğimde soracağım bunları artık.
transferden sonra vermeleri lazım aslında embryonun görünümünü kalitesini gösteren dosyaBi de benim merkezim bana bilgi formu da vermedi . Bakıyorum herkeste embriypsunun bilgilerini içeren formlar var . Bende hiç öyle bir şey yok. Gidince isteyeceğim ben söylemeden vermelrri gerek halbuki
canım hayırlı olsun yeni tedavin şimdiden erayı demek kimsenin doktoru önermio evet benim doktorumda çok pahalı dedi omepayı bende kullandım üç ayMerhaba kizlar doktora gittim..era testini senin icin onermiyorum dedi..3-4 defa deneyenler icin dedi..yapilabilir dedi.oldukca masrafli oldugunu bir tup bebek ucreti kadar tuttugunu. Gerek olmadigini soyledi..benim rahimimde sorun yokmus..sorun yumurtamdaymis..kalitesizmis..ve azmis..bunun icin 5 -6 haftalik ilac verdi..biesteron ve omepa..bu tedavi icinde yuzde 20 sans var dedi..2. Adete kadar kullanacakmisim..sonrada sanirim yumurtanin durumuna gore toplicak..ilaclari aldim bakalim..hayirlisi olsun..ama bu dedigim bitkiyide aldim..testere disli aslan pencesi..ismide ayri bir komik buarada..onuda 2 gundur icmeye basladim
Bana hiçbir ilaç söylemedi. Ama ben vitamintarzı şeyler kullanmayı düşünüyorum bu süreçte. Zaten sağlıklı beslenmeye de devam ederim. Senin en baştan mı başlayacak sürecin canım ondan mı ilaç verdi acaba.Canim gecmis olsun ...banada 2. Adetimi soledi bugun doktorum..ama 2 tanede ilac verdi 2. Adete kadar onlari kullanicam..sanirim yumurtayi guclendirmeye yonelik..cok haklisin insanin aklina grlmiyo bazen..bende soracagim bi cok soruyu soramadim..era ve histeroskopi geldi aklima..sadece onlari sorabildim
Evet öyle bir şey verildiğini burda sizlerden görüp öğrendim. Bilmeyince insan istemeyi de düşünemedim tabi. Bi dahaki gidişimde isteyeceğim vardır heraldetransferden sonra vermeleri lazım aslında embryonun görünümünü kalitesini gösteren dosya
Tesekkur ediyorum canim.Sence etkisi oldumu kuzum omepanin..icerigi ne biliyomusun..yarin baslicam ilaclara ben..canım hayırlı olsun yeni tedavin şimdiden erayı demek kimsenin doktoru önermio evet benim doktorumda çok pahalı dedi omepayı bende kullandım üç ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?