2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Canim bunlari kullan dedi ..bunun garantiai yok dedi..belki yine tek cikar yumurtan dedi..bilmiyorum tedavinin sonucuna gore yol belirlicek sanirim..ama sanirim havuz yapcak..yumurta toplicak..

Canim bunlari kullan dedi ..bunun garantiai yok dedi..belki yine tek cikar yumurtan dedi..bilmiyorum tedavinin sonucuna gore yol belirlicek sanirim..ama sanirim havuz yapcak..yumurta toplicak..
Canım o zaman aksatmadan kullan ilaçlarını. Bi de ilaçların kullanacağın otla bi etkileşimi var mı bi araştır derim sıkıntı yaşama. Yumurta kalitesini arttıracak şekilde de beslenilebilir. İnşallah güzel yumurtalarınoluşur

Tesekkur ediyorum canim.Sence etkisi oldumu kuzum omepanin..icerigi ne biliyomusun..yarin baslicam ilaclara ben..
bende çikolata kisti olduğu için yumurta kalitesi için kullanmıştım cnm ama o dönem karışık macunda kullanmıştım ilk denrmede 2 embryo vardı bunları kullandıktan sonra 6 oldu illaki faydası olmuştur

Bu benim de anlamadığım bir husustu.Ürolog ile görüşmemizde şöyle bir açıklama yaptı; bir spermin tek görevi dnasını yumurtaya aktarmaktır, başka da bir görevi yoktur.Evet sperm yumurtayı dölleyebilir,1. kalite embriyo da yapabilir ama eğer o spermin aktardığı dna hasarlı ise ya tutunmaz ya da düşük olur sonuç itibariyle gebelik gerçekleşmez dedi.

Bi de benim merkezim bana bilgi formu da vermedi . Bakıyorum herkeste embriypsunun bilgilerini içeren formlar var . Bende hiç öyle bir şey yok. Gidince isteyeceğim ben söylemeden vermelrri gerek halbuki
Tüp bebek tedavisi esnasında beni sinirlendiren durumların başında geliyor. Diğer iki denememi yapan doktordan dosyamı istediğimde vermemek için üstün çaba gösterdi. Sadece epikriz raporu veririz, dosyada zaten bir şey yok vs. Bir şekilde aldım dosyamı vermemek ne demek hasta hakları yönt. 16. md de; "Hasta, sağlık durumu ile ilgili bilgiler bulunan dosyayı ve kayıtları, doğrudan veya vekili veya kanuni temsilcisi vasıtası ile inceleyebilir ve bir suretini alabilir. " denilmektedir. Neden böyle bir çabaya giriyorlar anlamıyorum,ben ilk tedavimde dosyamda 4cc görmüştüm hatta fotoğrafını çekmiştim,epikriz raporu bir geldi 5ab. Bu durumu sorduğumda çözülünce yükseldi dedi. Israrcı olun mutlaka alın evraklarınızı.

Biesteron bana da verdi günde 3 kez alıyorum.

dna nın hasarlı olup olmadığı bakılamıyor mu acaba off kafayı yiycem bu durumda genetiğe yollamak mantıklı oluyor heralde

I
Canim karisik macun dedigin ne acaba ogrenebilirmiyim..nerelerde satiliyor..

Canim ilk denemede hakkaten bunlati dusundum..sacmalik geldi bana ot felan...kullanmadim asla bole seler..hatta arkadasim dedigi halde denemedim..ama suan kullanicam..

Biesteron bana da verdi günde 3 kez alıyorum.
Bende canim 3 kez aliyorum omepayida 1 kez kullan dedi..2. Adete kadar..biestronun icerigini biliyomusun..ben okudum biraz tabide doktor..yumurtamin kalitesi icin dedi..ama yuzde 20 etkisi olur dedi..yan etkileride cokmus sanirim..tuylenme ve sivilce gibi..

Canim karisik macun dedigin ne acaba ogrenebilirmiyim..nerelerde satiliyor..
instagramdan almıştım canım c life macun diye kist için almıştım ama kiste faydası olmadı da yumurta sayısını artırdı istersen bir araştır canım içinde hayıt tohumu aslan pençesi karışık bitkilerden oluşan macundu

Tesekkur ediyorum canim..arastiriyim..ben zatrn duzrnli suyunu iciyorum suanda..bakalim insallah faydasini gorucem..

Çok saçma gerçekten bi ton para döküyoruz ama bize ne yapılıyor belgesini alamıyoruz. Bilgi alamıyoruz. Muhtaçlar mantığı ile ne yaparlarsa kar sanıyorlar. Mutlaka alacağım teşekkür ediyorum
Canim ilk denemede hakkaten bunlati dusundum..sacmalik geldi bana ot felan...kullanmadim asla bole seler..hatta arkadasim dedigi halde denemedim..ama suan kullanicam..
Ben alternatif tıppa inanırım saçma değil canım sadece bilgi ve dikkat gerektirir. Ondan dikkat et dedim bazı ot ve ilaçlar birbirini olumsuz etkileyebiliyor. İyi bir şey yapayım derken kötü olmasın.

Kizlar biesteron cokta ispatlanmis bi ilac degilmis arastirfim ben biras..zaten doktorumda solemisti yuzde 20 sans var diye..

Kizlar biesteron cokta ispatlanmis bi ilac degilmis arastirfim ben biras..zaten doktorumda solemisti yuzde 20 sans var diye..
Ben de düzenli kullanamadım.Tedaviyi de erteleme kararı aldım salgın nedeniyle henüz doktorumla konuşmadım ama zaten stresli bir süreci daha da stresli bir hal içinde yaşamak istemiyorum.

Ben de düzenli kullanamadım.Tedaviyi de erteleme kararı aldım salgın nedeniyle henüz doktorumla konuşmadım ama zaten stresli bir süreci daha da stresli bir hal içinde yaşamak istemiyorum.
Canim sana ne kadar kullan demisti..benim1.5 ay gibi surcegi icin devam etcem eger seninde suren uzunsa devam et birakma..olmazmi..

Benim de yeni tedavim 2. adetle başlayacaktı ama dediğim gibi öteleyeceğim.
Keske beraber devam etseydik..canim..guc veriyodun banada..umudunu kaybetme olurmu..bende son kez denemyi dusunuyorum..zaten bu olursa son olucak..benim yastan dolayida buarada..biras daha genc olsam..hic yilmazdim..pesini birakmasdim olayin..ama yasim 39..

Aslında ikna olmuştuk 4. deneme için tatlım ama virüs salgını beni çok ürkütüyor kliniğim de bir hayli kalabalık şimdi bile evden dışarıya çıkmaya endişe ediyorum. En azından riskli dönem geçinceye kadar ara vermek istiyoruz

Merhaba canım benım 5. Gun dondurulan embrıyom 3ba. Cok arastrdım kaliteai iyi mi diye yabancı bir sitede tutma olasılığı yuksek yazıyordu ve 6aa olana da dusuk yazıyordu cok şaşrmıstım acaba sizinde tutmayınca dogru mu diyorum şimdi. Acaba birden cok mu ilerliyo embrıyonun olşumu genetık bozukluk olablr mı? Dedıgım gbi ben bunu yabancı bir kaynaktan okudum ne kadar dgru bılemem. Bende 30 yasındayım amh 1.16 e2 66 fsh 7.9 sizinde düşükmüş galiba ama 1 ile 3 arasında iyi diyolar zaman kaybetme dedı bana doktorum.. kafam o kadar karısık ki herkesden bişeyler duya duya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…