2020 Şubat tarihinde transfer olanlar toplanalım

Kaliteden ben de anlamıyorum. Zaten benimkiler kaç hücreli nasıl bilgi verilmedi sadece 1. Kalite dendi.
Benim amh değerdim 1.90 normalde 2 -4 arası değer normal kabul ediliyor. Ben sınırın biraz altında olmama rağmen doktor bana da zaman kaybetme dedi. Yaşım 33.

Merhabalar,genetiğiyle ilgili bir sorun olduğu düşünüldüğü için yeni denemede ngs yapalım dedi hocamız.Sizin yazdığınızı bilmiyorum daha önce karşılaşmadım ama araştıracağım.Amh ilk testimde 0.96,sonrakinde 1.16 yanlış hatırlamıyorsam.Ama en düşük değer kabul ediliyor sanırım.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

5. Gun embrıyosu olunca hücre cok oldgu için sayılamıyo 3. Gun emb hücreleri sayılıyo benım 3. Gunu cok iyidi emb 5 tane döllendı kaliteleri iyidi. Banada doktorum 1 ile 3 arası dedı bazı yerlerde 2 4 de denılıyor ama e2 ve fsh da amh kadar önemli... bende havuz yontemı yapıcam bakalım kısmet

Anladım canım benim de 3. Gün embriyosuydu. Bilgi kağıdımı isticem onda yazıyordur sanırım tüm bilgiler embriyo ile ilgili. Hakkında hayırlısı olsun tez vakitte

Benim de ilki 3. gün embriyosuydu hücre sayısı çok iyi demişti hoca ama o da olmadı
Benim şimdi dondurulanlar da 3. Gün. Artık nasip hepsi iyi kalite dendi. Ama nasip olunca düşük kalite çok umutlanma denilende bile tutma oluyo.

Benim şimdi dondurulanlar da 3. Gün. Artık nasip hepsi iyi kalite dendi. Ama nasip olunca düşük kalite çok umutlanma denilende bile tutma oluyo.
Tutunacağı varsa 3’e 5’e bakmıyor gerçekten Ben de 3,4,5,6 denendi ama kısmet değilmiş bir yerde bir sorun var inşallah çözeceğiz ama önce şu salgın bir neticelensin

canım benimde doktor 2.adetle transfer sürecine başlıcaktı bende erteleme düşüncesindeyim istda yaşadığım için risk çok hatta son deneme tutmadı die nerdeyse şükretcem her işte hayır varmış birde virüs geçti geçicek stresi yaşıcaktık

benim de son donmuş 3.gün embryosu kaldı ne zaman başlıosun tedaviye cnm doktor diğer adetle başlıyalım dedi de virüsten ertelesem mi diorum

benim de son donmuş 3.gün embryosu kaldı ne zaman başlıosun tedaviye cnm doktor diğer adetle başlıyalım dedi de virüsten ertelesem mi diorum
Doktor bana da 2. Adetle başlarız dedi nisan sonu gibi oluyor o da işte. Ben ertelemeyi düşünmedim . Ertelersem hazirana kalacak bu sefer. Nasip diyip devam edicem. Tabi zaman ne getirir bilmem. 1 ay sınra şartlar ne olur ona göre de anlık değerlendirme yapabilirim. Daha zaman var önümde.

Tutunacağı varsa 3’e 5’e bakmıyor gerçekten Ben de 3,4,5,6 denendi ama kısmet değilmiş bir yerde bir sorun var inşallah çözeceğiz ama önce şu salgın bir neticelensin
Amin canım inşallah çözeceğiz birlikte hamilelik haberlerimizi alalım

Selam arkadaşlar bende erteleme kararı aldım. Zorunlu haller dışında hastanelere gitmeyin diyorlar. Sağlık ocakları iğne bile yapmıyor. Bu şartlar altında beklemek en iyisi. Biraz önümüzü görelim zamanına karar vereceğiz.

evet nisan sonuna denk geliyor inşallah o zmna virüs kalmaz ben de daha karar veremedim nisan sonu gelsin bakalım duruma göre dedim doktora

aynen canım bende doktora nisan sonunda bakalım duruma göre sürece başlanır dedim yoksa transfer öncesi kontrollere bile gidip gelmek riskli birde transfer zaten hastanede olduğu için büyük risk

Hastanelere gitmemek cok mantikli.canim.ben evden disariya cikmiyorum...allah sonumuzu hayretsin..

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olcak konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.gebelik asisindan sonra 3 güne yakın kahverengi akintiniz oldumu? 2 gün hafif pembemsi kanamakta oldu.bunu doktora söylediğimde gebelik asisindan sonra ilk gün normal kabul ediyoruz dediler.benim asim cumartesi oldu pazartesiye kadar kahverengi vs. Şeyler devam etti bugün bise yok.estrofemden sonra bana kanamam olup olmadığını sormuşlardı.bende hayır dedim.ama asi yaptı bunu sorduğumda transferi iptal etmek istiyor hoca dedi.ama ben aşılamadan sonra olduğunu iyi biliyorum.buna benzer kanama şeklinde olan birileri varmi siz olsanız ne yapardınız?

Malesef gebelik asisi yaptirmadim o yuzden bilgi veremicem size..sanirim..burada yazan diger arkadaslarda yaptirmafi bildigim kadariyla..estrofem kullandim transfer surecinde fakat en ufak bir kanama yapmadi bende..gebelik asisi ne icin onu ogrenebilirmiyim..yani yumurtanin kalitesibi artitan biseymi ..yoksa rahim icin gerekli biseymi..

Gebelik aşısını yaptırmadım o yüzden sorularınızı yanıtlayamayacağım ama 4. denemede kullanmayı düşünüyorum.Hocanız mı tavsiye etti yoksa kendiniz mi istediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…