- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi pinkclouds
-
Kaliteden ben de anlamıyorum. Zaten benimkiler kaç hücreli nasıl bilgi verilmedi sadece 1. Kalite dendi.Merhaba canım benım 5. Gun dondurulan embrıyom 3ba. Cok arastrdım kaliteai iyi mi diye yabancı bir sitede tutma olasılığı yuksek yazıyordu ve 6aa olana da dusuk yazıyordu cok şaşrmıstım acaba sizinde tutmayınca dogru mu diyorum şimdi. Acaba birden cok mu ilerliyo embrıyonun olşumu genetık bozukluk olablr mı? Dedıgım gbi ben bunu yabancı bir kaynaktan okudum ne kadar dgru bılemem. Bende 30 yasındayım amh 1.16 e2 66 fsh 7.9 sizinde düşükmüş galiba ama 1 ile 3 arasında iyi diyolar zaman kaybetme dedı bana doktorum.. kafam o kadar karısık ki herkesden bişeyler duya duya
Merhabalar,genetiğiyle ilgili bir sorun olduğu düşünüldüğü için yeni denemede ngs yapalım dedi hocamız.Sizin yazdığınızı bilmiyorum daha önce karşılaşmadım ama araştıracağım.Amh ilk testimde 0.96,sonrakinde 1.16 yanlış hatırlamıyorsam.Ama en düşük değer kabul ediliyor sanırım.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Merhaba canım benım 5. Gun dondurulan embrıyom 3ba. Cok arastrdım kaliteai iyi mi diye yabancı bir sitede tutma olasılığı yuksek yazıyordu ve 6aa olana da dusuk yazıyordu cok şaşrmıstım acaba sizinde tutmayınca dogru mu diyorum şimdi. Acaba birden cok mu ilerliyo embrıyonun olşumu genetık bozukluk olablr mı? Dedıgım gbi ben bunu yabancı bir kaynaktan okudum ne kadar dgru bılemem. Bende 30 yasındayım amh 1.16 e2 66 fsh 7.9 sizinde düşükmüş galiba ama 1 ile 3 arasında iyi diyolar zaman kaybetme dedı bana doktorum.. kafam o kadar karısık ki herkesden bişeyler duya duya☺
5. Gun embrıyosu olunca hücre cok oldgu için sayılamıyo 3. Gun emb hücreleri sayılıyo benım 3. Gunu cok iyidi emb 5 tane döllendı kaliteleri iyidi. Banada doktorum 1 ile 3 arası dedı bazı yerlerde 2 4 de denılıyor ama e2 ve fsh da amh kadar önemli... bende havuz yontemı yapıcam bakalım kısmetKaliteden ben de anlamıyorum. Zaten benimkiler kaç hücreli nasıl bilgi verilmedi sadece 1. Kalite dendi.
Benim amh değerdim 1.90 normalde 2 -4 arası değer normal kabul ediliyor. Ben sınırın biraz altında olmama rağmen doktor bana da zaman kaybetme dedi. Yaşım 33.
Anladım canım benim de 3. Gün embriyosuydu. Bilgi kağıdımı isticem onda yazıyordur sanırım tüm bilgiler embriyo ile ilgili. Hakkında hayırlısı olsun tez vakitte5. Gun embrıyosu olunca hücre cok oldgu için sayılamıyo 3. Gun emb hücreleri sayılıyo benım 3. Gunu cok iyidi emb 5 tane döllendı kaliteleri iyidi. Banada doktorum 1 ile 3 arası dedı bazı yerlerde 2 4 de denılıyor ama e2 ve fsh da amh kadar önemli... bende havuz yontemı yapıcam bakalım kısmet
Benim şimdi dondurulanlar da 3. Gün. Artık nasip hepsi iyi kalite dendi. Ama nasip olunca düşük kalite çok umutlanma denilende bile tutma oluyo.Benim de ilki 3. gün embriyosuydu hücre sayısı çok iyi demişti hoca ama o da olmadı
Tutunacağı varsa 3’e 5’e bakmıyor gerçektenBenim şimdi dondurulanlar da 3. Gün. Artık nasip hepsi iyi kalite dendi. Ama nasip olunca düşük kalite çok umutlanma denilende bile tutma oluyo.
canım benimde doktor 2.adetle transfer sürecine başlıcaktı bende erteleme düşüncesindeyim istda yaşadığım için risk çok hatta son deneme tutmadı die nerdeyse şükretcem her işte hayır varmış birde virüs geçti geçicek stresi yaşıcaktıkAslında ikna olmuştuk 4. deneme için tatlım ama virüs salgını beni çok ürkütüyor kliniğim de bir hayli kalabalık şimdi bile evden dışarıya çıkmaya endişe ediyorum. En azından riskli dönem geçinceye kadar ara vermek istiyoruz
benim de son donmuş 3.gün embryosu kaldı ne zaman başlıosun tedaviye cnm doktor diğer adetle başlıyalım dedi de virüsten ertelesem mi diorumBenim şimdi dondurulanlar da 3. Gün. Artık nasip hepsi iyi kalite dendi. Ama nasip olunca düşük kalite çok umutlanma denilende bile tutma oluyo.
Doktor bana da 2. Adetle başlarız dedi nisan sonu gibi oluyor o da işte. Ben ertelemeyi düşünmedim . Ertelersem hazirana kalacak bu sefer. Nasip diyip devam edicem. Tabi zaman ne getirir bilmem. 1 ay sınra şartlar ne olur ona göre de anlık değerlendirme yapabilirim. Daha zaman var önümde.benim de son donmuş 3.gün embryosu kaldı ne zaman başlıosun tedaviye cnm doktor diğer adetle başlıyalım dedi de virüsten ertelesem mi diorum
Amin canım inşallah çözeceğiz birlikte hamilelik haberlerimizi alalımTutunacağı varsa 3’e 5’e bakmıyor gerçektenBen de 3,4,5,6 denendi ama kısmet değilmiş bir yerde bir sorun var inşallah çözeceğiz ama önce şu salgın bir neticelensin
evet nisan sonuna denk geliyor inşallah o zmna virüs kalmaz ben de daha karar veremedim nisan sonu gelsin bakalım duruma göre dedim doktoraDoktor bana da 2. Adetle başlarız dedi nisan sonu gibi oluyor o da işte. Ben ertelemeyi düşünmedim . Ertelersem hazirana kalacak bu sefer. Nasip diyip devam edicem. Tabi zaman ne getirir bilmem. 1 ay sınra şartlar ne olur ona göre de anlık değerlendirme yapabilirim. Daha zaman var önümde.
aynen canım bende doktora nisan sonunda bakalım duruma göre sürece başlanır dedim yoksa transfer öncesi kontrollere bile gidip gelmek riskli birde transfer zaten hastanede olduğu için büyük riskSelam arkadaşlar bende erteleme kararı aldım. Zorunlu haller dışında hastanelere gitmeyin diyorlar. Sağlık ocakları iğne bile yapmıyor. Bu şartlar altında beklemek en iyisi. Biraz önümüzü görelim zamanına karar vereceğiz.
Hastanelere gitmemek cok mantikli.canim.ben evden disariya cikmiyorum...allah sonumuzu hayretsin..Selam arkadaşlar bende erteleme kararı aldım. Zorunlu haller dışında hastanelere gitmeyin diyorlar. Sağlık ocakları iğne bile yapmıyor. Bu şartlar altında beklemek en iyisi. Biraz önümüzü görelim zamanına karar vereceğiz.
Malesef gebelik asisi yaptirmadim o yuzden bilgi veremicem size..sanirim..burada yazan diger arkadaslarda yaptirmafi bildigim kadariyla..estrofem kullandim transfer surecinde fakat en ufak bir kanama yapmadi bende..gebelik asisi ne icin onu ogrenebilirmiyim..yani yumurtanin kalitesibi artitan biseymi ..yoksa rahim icin gerekli biseymi..Arkadaşlar merhaba size bir sorum olcak konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.gebelik asisindan sonra 3 güne yakın kahverengi akintiniz oldumu? 2 gün hafif pembemsi kanamakta oldu.bunu doktora söylediğimde gebelik asisindan sonra ilk gün normal kabul ediyoruz dediler.benim asim cumartesi oldu pazartesiye kadar kahverengi vs. Şeyler devam etti bugün bise yok.estrofemden sonra bana kanamam olup olmadığını sormuşlardı.bende hayır dedim.ama asi yaptı bunu sorduğumda transferi iptal etmek istiyor hoca dedi.ama ben aşılamadan sonra olduğunu iyi biliyorum.buna benzer kanama şeklinde olan birileri varmi siz olsanız ne yapardınız?
Gebelik aşısını yaptırmadım o yüzden sorularınızı yanıtlayamayacağım ama 4. denemede kullanmayı düşünüyorum.Hocanız mı tavsiye etti yoksa kendiniz mi istediniz?Arkadaşlar merhaba size bir sorum olcak konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.gebelik asisindan sonra 3 güne yakın kahverengi akintiniz oldumu? 2 gün hafif pembemsi kanamakta oldu.bunu doktora söylediğimde gebelik asisindan sonra ilk gün normal kabul ediyoruz dediler.benim asim cumartesi oldu pazartesiye kadar kahverengi vs. Şeyler devam etti bugün bise yok.estrofemden sonra bana kanamam olup olmadığını sormuşlardı.bende hayır dedim.ama asi yaptı bunu sorduğumda transferi iptal etmek istiyor hoca dedi.ama ben aşılamadan sonra olduğunu iyi biliyorum.buna benzer kanama şeklinde olan birileri varmi siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?