- Konu Sahibi pinkclouds
Kanı verdim gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayorli olsun..Kanı verdim gitti![]()
canım ıssız teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririzInşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar dua ediyorum sizin için... Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah bizede umut olun...![]()
Ayyyy yüreğim ağzıma geldi ağlama emotie koymayın inşallah gülün...Sağolun kuzular az kaldı en geç yarım saate öğrenmiş olacağım![]()
Yapılıyor canım devletteki doktora 10. Gün dersen yaparKizlar bisey sorcam asilama donemimde 8. Gun dayanamayip kan testi yaptirmistim evimizin yakinindaki polikilinikte..ve 70 lira ucret almislardi ve tabi koskoca bir negatif le birlikte..bu gebelik testini devlet hastaneleri yapiyormu bilginizmi varmi..ve yapiyolarsa kac saatte cikartiyolar..kendi hastanemde yaptiramam erken derler..zaten benimkide ozel hastane ucret odmek istemiyorum..
Bende yarın transfer olacam.insallah guzel haber verirsin canim bizede umut olursun❣Sağolun kuzular az kaldı en geç yarım saate öğrenmiş olacağım![]()
Ağlanacak halime gülecek gibiyim sinirlerim bozuldu bi saate çıkar dediler çıkmıyor bi türlü merkezde bekliyoruzAyyyy yüreğim ağzıma geldi ağlama emotie koymayın inşallah gülün...![]()
Ya yemin ederim ÖSS sonucunda ne geleceğini iyi bildiğimden sıfır heyecandı bu çok belirsiz sanki sakladıklarım tutarsa kazanacağım yoksa kalacak gibiÖss sonucunda böyle beklemedik![]()
Valla milletçe tetikteyiz...Ya yemin ederim ÖSS sonucunda ne geleceğini iyi bildiğimden sıfır heyecandı bu çok belirsiz sanki sakladıklarım tutarsa kazanacağım yoksa kalacak gibiinşallah iyi sallamışmışızdır
![]()
Devlette hemen cikiyormu yani ayni gun sonucu alabiliyormuyuzYapılıyor canım devletteki doktora 10. Gün dersen yaparbi de aile hekimliğinde de var ama sanırkm ertesi gün çıkıyormuş
Kızlar sağolun sayenizde vakit geçiyor yoksa beklemek çok zor![]()
Ah kuzum ben de senin gibi iki kez yaşadım bu üçüncü son olsun istiyorum artık negatif sayısı arttıkça umut azalıyorBizde geçtik bu yollardan inşallah sizin sonunuz güzel olur bizede umut olursunuz...
Destek için burdayiz.. bizi bizden başkası anlamaz canım.. RABBİM yüzünüzü güldürsün inşallah..
Yaklasik 1 saat icinde cikiyor, yaptirirken giris yaptigin barkodun uzerindeki hasta no ya da protokol no ile hastanenin sitesinden ogrenebilirsin.Devlette hemen cikiyormu yani ayni gun sonucu alabiliyormuyuz
Devlette hemen cikiyormu yani ayni gun sonucu alabiliyormuyuz