Bazıları öyle diyor bazıları ilgisi yok diyolar en garanti ultrason muaynesi, istermisin ikiz olmasınıyaaa betanın yüksek olmasının ikiz gebelikle ilgisi var mıııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazıları öyle diyor bazıları ilgisi yok diyolar en garanti ultrason muaynesi, istermisin ikiz olmasınıyaaa betanın yüksek olmasının ikiz gebelikle ilgisi var mıııı
Tek seferde 2 çocuğun çıkması iyi de ikisine aynı anda bakmak çok zor olur ya istemem herhaldeBazıları öyle diyor bazıları ilgisi yok diyolar en garanti ultrason muaynesi, istermisin ikiz olmasını![]()
Hahah ya ben oldum olası ikizleri çok severim dışarda gördüğümdede ama evet bakımı zor olur gerçektenTek seferde 2 çocuğun çıkması iyi de ikisine aynı anda bakmak çok zor olur ya istemem herhalde![]()
Hayatımda verdiğim en doğru kararKizlar robot süpürge kullanıyor musunuz? Ben bu süreçte zorlanırim diye Süpürge açamıyorum robotta hiç düşünmemiştim almayı işimi kolaylastirir mi sizce
Merhaba canım ben koltuk ayaklarını değiştirip alcm da roborock s8filan düşünüyorum sen ne kullanıyorsun ?Hayatımda verdiğim en doğru kararEğer eşyalarınız uygunsa, robot altına girebilecekse çok büyük kolaylık.
Bende roborock qrevo curv var 6 aydır. Biraz tuzlu ama memnunum. Temizlikçilerin kaprislerinden gına gelmişti, hamileliği de düşünerek biraz uçtum. Annemde roborock s8 var, o da memnun.Merhaba canım ben koltuk ayaklarını değiştirip alcm da roborock s8filan düşünüyorum sen ne kullanıyorsun ?
İşteyken kendimi tutamam el atasim gelir korkusu benimki yoksa çok mantıklıEvi kocalar süpürse parayı onlara versek![]()
Ben de en iyisinden almak istiyorum teşekkürler canım aklımda olsun bu model deBende roborock qrevo curv var 6 aydır. Biraz tuzlu ama memnunum. Temizlikçilerin kaprislerinden gına gelmişti, hamileliği de düşünerek biraz uçtum. Annemde roborock s8 var, o da memnun.
Valla bn elimi sürmüyorum yapıyor şimdilik robotu kendi rahatlığın için bir an önce al diyorumEvi kocalar süpürse parayı onlara versek![]()
Sana iki hafta sonra gel demesinin sebebi seni korkutmak gibi olmasın da ikiz şüphesi bana bir hafta sonra gelmemi söyledikızlar ilk betam 1000di 2. Betam 24972 hafta sonra doktora gidicem Ay nasıl dayanacakssm
![]()
yaa bende anlamadım neden geç çağırdı diye çünkü betam iyi artıyo birkaç güne kese görünürdü aslındaSana iki hafta sonra gel demesinin sebebi seni korkutmak gibi olmasın da ikiz şüphesi bana bir hafta sonra gelmemi söyledihayırla sağlıkla gelsinler
![]()
İki el sallıyor. Ben gördümKizlar benimkide 965 geldi. 12.gunumde.acaba ikiz tutmus denilebilirmi? Ne dersiniz? Iki tane 5.gun koyuldu
Ondan betan çok yüksek ama keseler daha ikisi de tam görünmesi için iki hafta demiştir net görünür o zaman haber ver bize deyaa bende anlamadım neden geç çağırdı diye çünkü betam iyi artıyo birkaç güne kese görünürdü aslındabilemedim yaa hayırlısı sağlıklı şekilde ilerlesin inşallah hepimizin
![]()