17 temmuz transfer tarihi olanlar var mıdır ?

Bugun 14. Gun. Tekrar test istedi dr. Verdim bugun bakalim. Sonuca gore kontrol gunu vercek jeralde. Hayırlısı sağlıklısı olsun ama gönlüm ikizden yana 😊
Bende ev isi sadece ortalik toplama, bazen süpürge. O da cekim gucunu dusurttum haliya yapisip beni zorlamasin. Bir oda supurup yatiyorum. Bide kolayindan yemek yapma. Bikerede camasira mecbur kaldim ama legeni elime almadan. Ayagimla ite ite tellere kadar surukledim makinadan cikanlari. Bunlar haricinde yatiyorum.

Kizlar robot süpürge kullanıyor musunuz? Ben bu süreçte zorlanırim diye Süpürge açamıyorum robotta hiç düşünmemiştim almayı işimi kolaylastirir mi sizce

Benimde uygun esyalarim bende düşünüyorum ama bilgim yok kullananlar öneri de bulunursa daha güvenilir alırız bizde

Bende var ama supurmesi hosuma gitmiyo. Çöpleri kirintilari kili tüyü toplar ama tozu normal bi supurge gibi cekmiyor. Mop ozelligi var, ben supurge yerine parkeleri sildirmek icin kullaniyorum. Hic yoktansa iyi ama yinede. İş goruyor

Kızlar bende düşünüyorum anneme roborock Q7 almıştık gayet memnun oda ama S serisi daha güzel tabi kullanan arkadaşlarım kuzenlerim var çok memnunlar. Tam sırası almanın aslında 😬

Merhaba canım ben koltuk ayaklarını değiştirip alcm da roborock s8filan düşünüyorum sen ne kullanıyorsun ?
Bende roborock qrevo curv var 6 aydır. Biraz tuzlu ama memnunum. Temizlikçilerin kaprislerinden gına gelmişti, hamileliği de düşünerek biraz uçtum. Annemde roborock s8 var, o da memnun.

Bende roborock qrevo curv var 6 aydır. Biraz tuzlu ama memnunum. Temizlikçilerin kaprislerinden gına gelmişti, hamileliği de düşünerek biraz uçtum. Annemde roborock s8 var, o da memnun.
Ben de en iyisinden almak istiyorum teşekkürler canım aklımda olsun bu model de 😍 çok iyi yapmışsın bn mutfağa robot aldım üç çeşit yemeği aynı anda 25dk da yapıyor sıra bunda inşallah

Sana iki hafta sonra gel demesinin sebebi seni korkutmak gibi olmasın da ikiz şüphesi bana bir hafta sonra gelmemi söyledi 😂hayırla sağlıkla gelsinler🤭
yaa bende anlamadım neden geç çağırdı diye çünkü betam iyi artıyo birkaç güne kese görünürdü aslında 😂 bilemedim yaa hayırlısı sağlıklı şekilde ilerlesin inşallah hepimizin 🐣

yaa bende anlamadım neden geç çağırdı diye çünkü betam iyi artıyo birkaç güne kese görünürdü aslında 😂 bilemedim yaa hayırlısı sağlıklı şekilde ilerlesin inşallah hepimizin 🐣
Ondan betan çok yüksek ama keseler daha ikisi de tam görünmesi için iki hafta demiştir net görünür o zaman haber ver bize de 🤭🤗 🤲

Back
X