- 1 Ocak 2024
- 21
- 30
- 8
- 38
Hahahaİki el sallıyor. Ben gördüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaİki el sallıyor. Ben gördüm![]()
Senin de hayırlı olsun sağlıkla kavuşHahahainsallah. Hadi bakalim teyzesi insallah. Bidaha beta verdim bugun ama hala cikmadi. Eli kulagindadir. 14.gunum.
Ay hadi hayırlısı ya düşüncesi bile heyecanlandırıyorOndan betan çok yüksek ama keseler daha ikisi de tam görünmesi için iki hafta demiştir net görünür o zaman haber ver bize de![]()
![]()
Merhaba hayirli olsun saglikla kucaginiza alinTek seferde 2 çocuğun çıkması iyi de ikisine aynı anda bakmak çok zor olur ya istemem herhalde![]()
Ben nooo yatiyorum butun gunİnşallah peki ev işi yapmaya başladınız mı![]()
Artış çok güzelKızlar bugün tekrar kan verdim, 497 çıkmıştı 10. Gün, bugün 12. Gün 944 küsür çıktı doktorum dönüş yapsın bakalım ne diyecek
Ayy maşallahhKızlar bugün tekrar kan verdim, 497 çıkmıştı 10. Gün, bugün 12. Gün 944 küsür çıktı doktorum dönüş yapsın bakalım ne diyecek
Çok güzel maşallahKızlaaar benimde 12. Gün 224 tü 14. Gün bugün 613 geldi![]()
MaşallahKızlaaar benimde 12. Gün 224 tü 14. Gün bugün 613 geldi![]()
Profil fotona tıkla > hesap detayları aşağı inince bebeğin doğum tarihini giriyosunMerhaba hayirli olsun saglikla kucaginiza alinben farkli bisiy sorcam sizin mesajlarin altinda hamilelikle ilgili bilgi cikiyor onu nasil yaptiniz
![]()
TesekkurlerProfil fotona tıkla > hesap detayları aşağı inince bebeğin doğum tarihini giriyosun![]()